Administrație sanitară

Secția de Ortopedie Pediatrică din cadrul Spitalului Clinic de Urgență „Grigore Alexandrescu” a fost redeschisă azi. Unitatea a fost modernizată cu fonduri de la Ministerul Sănătății.

Scris de: Adisa Codruț       21 aug, 14:09

Controalele în spitalele de psihiatrie încep săptămâna viitoare, conform ministrului Sănătății, Sorina Pintea. Tot săptămâna viitoare va avea loc și o întâlnire cu Comisia de Psihiatrie a MS, reprezentanți ai societății civile și medici care lucrează în...

Scris de: Adisa Codruț       21 aug, 13:42

Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, s-a declarat mulțimită de Spitalul Județean de Urgență din Brăila. Ea a verificat cum au fost cheltuiți banii, dar și cum a evoluat unitatea medicală după ultimul control din martie.

Scris de: Adisa Codruț       20 aug, 20:45

Sorina Pintea a arătat că cele 45 de posturi de la Săpoca era aprobate și buget exista. Ministrul Sănătății va face controale în toate spitalele de psihiatrie din țară.

Scris de: Adisa Codruț       20 aug, 18:12

Peste 1.500 de persoane cu dizabilități psiho-sociale mor în România anual, în instituțiile publice de sănătate mintală, unde ar trebui să fie ocrotite.

Scris de: Adisa Codruț       19 aug, 23:32

Autorul unui atentat terorist ce a avut loc anul trecut în Brăila a fost obligat de instanță să plătească serviciile medicale acordate victimelor sale. Autorul este un tânăr de 21 de ani.

Scris de: Adisa Codruț       19 aug, 19:04

Reprezentanții Direcției de Sănătate Publică a Municipiului București au anunțat unitățile medicale la care puteți apela pentru urgențe în zilele de 15 și 16 august.

Scris de: Adisa Codruț       15 aug, 17:03

Ambulanța a fost solicitată mai mult în ultimele zile, în care temperaturile au urcat foarte mult. Bătrânii cu afecțiuni cronice au fost cei mai afectați.

Scris de: Adisa Codruț       14 aug, 14:15

Asistența medicală va fi asigurată în 15 și 16 august, zile libere, în nouă spitale din București. „Adormirea Maicii Domnului” este sărbătoare legală, însă și ziua de vineri este liberă.

Scris de: Adisa Codruț       14 aug, 11:26

Şase cabinete din Ambulatoriul Spitalului Judeţean de Urgenţă Alexandria vor fi dotate cu echipamente medicale cu 3,79 milioane de lei, bani europeni.

Scris de: Adisa Codruț       12 aug, 19:32

Plicurile pentru ofertele actualizării studiului de fezabilitate pentru construcția noului spital județean din Sibiu se vor deschide pe 21 august.

Scris de: Adisa Codruț       12 aug, 18:38

Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate Caraş-Severin a încheiat contractarea furnizorilor de servicii, medicamente şi dispozitive medicale. Normele de aplicare a contractului-cadru sunt valabile 2 ani.

Scris de: Adisa Codruț       12 aug, 16:46

Obiectivele cu impact asupra sănătății populației vor fi evaluate de Institutul Național de Sănătate Publică, potrivit unui ordin de ministru. 

Scris de: Adisa Codruț       12 aug, 12:09

Directorul Spitalului Judeţean din Sibiu, Cornel Benchea, declară că niciun pacient nu i s-a plâns că ar fi dat şpagă vreunui angajat al unității medicale.

Scris de: Adisa Codruț       10 aug, 16:25

Spitalul din Huși va avea computer tomograf. Licitația pentru achiziția aparaturii medicale a fost publicată pe noul portal al licitațiilor online.

Scris de: Adisa Codruț       09 aug, 21:11

Cel mai mare spital de stomatologie va fi construit în sectorul 4 al Capitalei. Lucrările celor 65 de cabinete și săli de operații vor fi gata în trei ani.

Scris de: Adisa Codruț       09 aug, 17:58

Spitalul Regional de Urgență Cluj a primit avizul pentru studiul de fezabilitate. Unitatea medicală va avea 849 de paturi și va deservi regiunea de nord-vest.

Scris de: Adisa Codruț       09 aug, 17:11

Circa 3.500 de pacienți din comuna Avrămeni, Botoșani, au rămas fără medic de familie întrucât acesta a fost condamnat pentru fals intelectual și obținere ilegală de fonduri.

Scris de: Adisa Codruț       09 aug, 11:50

Aproximativ 400.000 de servicii medicale au fost transmise miercuri în PIAS, din cabinetele medicilor de familie. Peste 300.000 au fost semnate și validate cu cardul.

Scris de: Adisa Codruț       08 aug, 21:34

Puncte de prim ajutor au fost amplasate în 20 de locuri considerate mai aglomerate din Capitală. Aici sunt medici și asistenți care pot oferi ajutor celor afectați de căldură.

Scris de: Angela Sabău       08 aug, 21:11

Durata de scutire a plății taxei de clawback a fost prelungită, după cum a anunțat minstrul Sănătății, Sorina Pintea. Ea a mai anunțat și altem măsuri decise de Guvern.

Scris de: Adisa Codruț       08 aug, 20:05

Computerul tomograf din cadrul Compartimentului de Urgenţă al Spitalului Judeţean de Urgenţă din Craiova nu funcţionează de circa o lună.

Scris de: Adisa Codruț       08 aug, 15:42

Inspectori DSP din 12 județe care fac parte din Comandamentul de control Delta Dunării au aplicat, luna trecută, peste 60 de sancțiuni contravenționale.

Scris de: Adisa Codruț       08 aug, 14:47

Spitalul de Copii "Sf. Ioan" Galaţi va beneficia de investiţii de peste 15 milioane lei prin implementarea unui proiect finanţat din fonduri europene.

Scris de: Adisa Codruț       08 aug, 13:59

Cei care deţin un titlu oficial de calificare în nutriţie şi dietetică au obligaţia să se înscrie în Colegiul Dieteticienilor din România ca să-și exercite profesia, susține un proiect în dezbatere publică.

Scris de: Adisa Codruț       08 aug, 11:58

Tratamente stomatologice și servicii de recuperare medicală, pentru persoanele cu deficienţe locomotorii şi neuromotorii din evidenţa DGASPC Sector 2.

Scris de: Adisa Codruț       07 aug, 19:51

Ca lucrările de reabilitare a Sanatoriului TBC Moroieni, din județul Dâmbovița, construit în urmă cu 20 de ani ai e nevoie de 8 milioane de lei. Abia anul viitor vor fi finalizate.

Scris de: Dana Lascu       07 aug, 19:26

Centrul Multifuncţional de Sănătate din Bozovici, Caraș-Severin, are probleme financiare după ce cele mai multe consilii locale din Valea Almăjului nu îşi mai plătesc cotizaţia lunară pe care şi-au asumat-o la înfiinţarea acestuia.

Scris de: Adisa Codruț       07 aug, 14:53

Platforma Informatică a Asigurărilor de Sănătate funcționează din nou, începând de azi, 6 august. Echipele mixte continuă să monitorizeze sistemul.

Scris de: Adisa Codruț       06 aug, 20:31

Însemnele grafice "Acreditat" și "În proces de acreditare" vor fi afișate la intrarea fiecărui spital din România, potrivit unui ordin aflat în dezbatere.

Scris de: Adisa Codruț       06 aug, 14:57

Click pentru a naviga in paginile din categoria ADMINISTRAțIE SANITARăurmatoarea
Get it on App Store Get it on Google Play

Citite săptămâna aceasta


Politica de confidențialitate | Politica Cookies | Copyright 2019 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
sanatate.n-nxt.27