Asigurări

CNAS a publicat pe site-ul instituției, în secțiunea „Transparență decizională”, proiectul de Hotărâre de Guvern  pentru aprobarea pachetelor de servicii și a Contractului-cadru care reglementează condițiile acordării asistenței medicale, a medicamentelor și a dispozitivelor medicale,...

Scris de: Dana Lascu       03 Martie, 16:36

Ministrul Vlad Voiculescu a anunțat, la o dezbatere de Ziua Internațională a Bolilor Rare, că săptămâna aceasta va fi publicat anunțul pentru angajarea unor experți externi Ministerului Sănătății care să contribuie la Strategia Națională de Sănătate și care vor fi plătiți din bani europeni. 

Scris de: Dana Lascu       01 Martie, 17:00

Ordonanța de Urgență nr. 12 din 24 februarie 2021, publicată deja în Monitorul Oficial, aduce o modificare în conducerea Casei Naționale de Asigurări de Sănătate (CNAS), care va avea doi vicepreședinți, nu doar unul, ca până acum. Iată cine și cum îi alege, dar și ce salariu vor avea!

Scris de: Dana Lascu       01 Martie, 12:34

Ordonanța care stabilește noi atribuții pentru consiliile de administrație ale spitalelor publice, printre care avizarea achizitiilor directe și dreptul de a propune audit extern, a fost publicată. 

Scris de: Dana Lascu       26 feb, 10:27

Ministerul Sănătății, Vlad Voiculescu, a prezentat joi, în fața comisiilor de specialitate din Parlament, bugetul alocat ministerului Sănătății. El a spus că acesta este „un pic mai mare” decât cel din 2020, dar că din cauza lipsei unor proiecte bine făcute, anul acesta nu se poate discuta...

Scris de: Dana Lascu       25 feb, 15:27

Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, are nu mai puțin de 22 de consilieri - dintre care 14 sunt onorifici, restul personali - la Ministerul Sănătății. 

Scris de: Dana Lascu       25 feb, 12:36

Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu a pus DSP Timiș să facă o anchetă în cazul blocului de unde 70 de oameni (dintre care 12 copii) au fost evacuați de pompieri, după o deratizare făcută la subsol. 

Scris de: Dana Lascu       23 feb, 23:41

Ministrul Sănătății l-a schimbat din funcție pe managerul Institutului Matei Balș, din cauza unor „multiple disfuncționalități în gestionarea situației pacienților internați în Pavilionul V al Institutului care au fost transferați în urma incendiului din 29 ianuarie 2021 și în comunicarea cu...

Scris de: Adisa Codruț       22 feb, 21:04

Managerul Institutului Marius Nasta, Beatrice Mahler, spune că unitatea are angajat un pompier care, de 6 luni, se află în concediu medical sau în concediu de odihnă.

Scris de: Florina Pop       22 feb, 09:27

Componența Grupului tehnico științific privind gestionarea bolilor înalt contagioase pe teritoriul României a fost schimbată la începutul anului și anunțată ca o Anexă a Hotărârii nr 2 a CNSU. Iată cine sunt adică oamenii care decid TOATE restricțiile care sunt impuse în România: 

Scris de: Dana Lascu       06 apr, 21:23

Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, a ajuns la locul incendiului. El a făcut declarații de la Institutul Marius Nasta.

Scris de: Angela Sabău       21 feb, 23:29

Managerul Institutului Marius Nasta transmite un mesaj despre incendiu aparținătorilor și pacienților.

Scris de: DCMedical Team       21 feb, 23:20

Ministerul Sănătății a lansat în consultare publică Ghidului solicitantului „Creșterea siguranței pacienților în structuri spitalicești publice care utilizează fluide medicale”. 

Scris de: Adisa Codruț       19 feb, 18:28

Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, a organizat joi, 18 februarie, o videoconferință cu managerii de spitale pe tema reorganizării circuitelor COVID-19 și non-COVID-19 în unitățile sanitare. 

Scris de: Adisa Codruț       18 feb, 19:24

Medicul Radu Țincu a declarat, la un post TV, că o parte din saloanele adresate bolnavilor COVID vor fi redate circuitului de dinainte de pandemie. 

Scris de: Adisa Codruț       17 feb, 18:49

Primele audieri în cazul fraudei cu medicamente scumpe de la Fundeni arată că pastilele ar fi fost administrate bolnavilor în doze mai mici decât ar fi fost necesar.

Scris de: DCMedical Team       17 feb, 15:46

Vass Levente a fost numit, marți, 16 februarie, secreter de stat în Ministerul Sănătății.

Scris de: Adisa Codruț       16 feb, 21:22

Ministrul Sănătății a numit un nou manager interimar la Institutul „Prof. Dr Dorin Hociotă” din București. Vlad Voiculescu i-a reproșat fostului manager, care era interimar după ce îi expirase contractul, nereguli semnalate într-o petiție din 2018.

Scris de: Dana Lascu       16 feb, 15:36

Fostul premier Sorin Grindeanu, primul care a luat cuvântul după citirea moțiunii simple împotriva ministrului Vlad Voiculescu, i-a adus acestuia acuze grave. 

Scris de: Dana Lascu       15 feb, 18:23

După ce prof dr Alexandru Rafila a dat citire moțiunii simple depusă pe numele său, Vlad Voiculescu a urcat la tribuna Parlamentului de unde a explicat că nu-și va da demisia și a acuzat opoziția că a scris moțiunea înainte ca el să fie numit ministru. 

Scris de: Dana Lascu       15 feb, 19:04

PSD a depus a Parlament o moțiune simplă contra lui Vlad Voiculescu. Aceasta a fpost citită în Prlament de către prof dr Alexandru Rafila, care este vicepreședinte al Camerei  Deputaților. Iată textul moțiunii: 

15 feb, 17:38

Președintele SANITAS București a declarat că tăierile anunțate în Sănătate sunt ”mai grave decât toate tragediile care s-au întâmplat în ultimul timp în sănătate”.

Scris de: Adisa Codruț       12 feb, 19:16

Ministerul Finanțelor a publicat joi seară, pe site-ul propriu, proiectul de buget pentru anul 2021 conceput de Guvernul Cîțu. La o primă lectură, în plină pandemie, Ministerul Sănătății și Casa Națională de Asigurări de Sănătate primesc mai puțini bani decât anul trecut. 

Scris de: Dana Lascu       12 feb, 09:27

Sindicaliștii din sănătate anunță noi proteste ca urmare a declarațiilor guvernanților că vor fi tăiate sporuri.

Scris de: Adisa Codruț       10 feb, 14:04

La o săptămână după scandalul legat de diplomele sale, ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu a publicat o diplomă și certificatul prin care Ministerul Educației i-o recunoaște! 

Scris de: Dana Lascu       09 feb, 20:04

Reprezentanții Ministerului Sănătății au anunțat încă un deces în rândul pacienților transferați în urma incendiului de la Institutul Matei Balș.

Scris de: Adisa Codruț       09 feb, 11:39

Sindicaliștii din sănătate amenință cu proteste după declarațiile premierului Cîțu de a reduce sporurile la bugetari.

Scris de: DCMedical Team       09 feb, 12:25

Reprezentantul României la OMS, Alexandru Rafila, aduce critici la adresa ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu.

Scris de: Adisa Codruț       08 feb, 20:15

Ministrul Sănătății Vlad Voiculescu și-a publicat declarația de avere, cea de interese, dar și CV-ul. Surpriza zilei este venitul său de anul trecut! Iată ce deține: 

Scris de: Dana Lascu       05 feb, 09:58

Deputatul USR-PLUS, Emanuel Ungureanu, spune că este inadmisibil ce a făcut Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, care a tăiat brusc finanțarea pentru patru spitale VITALE pentru  România fără măcar să discute cu managerii acestora!

Scris de: Dana Lascu       03 feb, 22:26

anterioaraClick pentru a naviga in paginile din categoria ASIGURăRIurmatoarea

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt1
YesMy