Stiri publicate de Adisa Codruț

Stresul, oboseala, prea multă cafea ori tutun sunt câteva dintre motivele care duc la tremuratul mâinilor.

17 ian, 22:47

Un bărbat de 36 de ani are o șansă la viață după ce a primit o inimă nouă. Transplantul a avut loc la IUBCvT Iași, fiind a doua intervenție de acest fel în acest an.

17 ian, 22:13

Familia unui tânăr de 28 de ani a decis să doneze organele acestuia salvând astfel viața a patru oameni. Acestea au fost prelevate la Oradea.

17 ian, 21:26

Produse obținute din păsările din fermele afectate de gripa aviară din Ungaria au ajuns în comerț în țări europene, printre care și România. ANSVSA a notificat CE.  

17 ian, 20:30

Comisia Europeană propune interzicerea substanţelor chimice dăunătoare din cerneala pentru tatuaje şi din cerneala pentru machiaj permanent, printre care pigmenţii albastru şi verde, utilizaţi pe scară largă.

17 ian, 20:19

Khagendra Thapa Magar din Nepal, deţinătorul recordului mondial pentru cel mai scund bărbat mobil din lume, a murit vineri la 28 de ani.

17 ian, 19:12

Autoritățile din Thailanda sunt în alertă după ce al doilea deces a fost înregistrat din cauza noului coronavirus, provenit din China.

17 ian, 19:09

O tânără a fost obligată de către o companie aeriană să facă un test de sarcină înainte de a se îmbarca în avion. Incidentul a atras numeroase critici.

17 ian, 18:52

O femeie din SUA a fost condamnată la 25 de ani de închisoare după ce și-a ucis soțul utilizând picături oftalmice.

17 ian, 18:32

Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) a avertizat vineri că lipsa de noi antibiotice ameninţă lupta împotriva răspândirii bacteriilor rezistente la medicamente, care ucid zeci de mii de persoane în fiecare an.

17 ian, 18:29

Spitalul Clinic de Boli Infecțioase din Cluj va avea o linie suplimentară de gardă. Măsura va fi aplicată timp de trei luni.

17 ian, 18:03

Cercetătorii susțin că în lume trăiesc circa 10% de stângaci. Genele decid încă din pântec dacă băiatul sau fata vor fi dreptaci sau stângaci.

17 ian, 16:57

Vasele de sânge îmbătrânesc mai repede la femei decât la bărbați. Este concluzia unui studiu publicat recent.

17 ian, 15:54

România este obligată să emită un nou tip de carte de identitate care va funcționa și pe post de card de sănătate, începând din luna august a anului viitor, a anunțat ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela.

17 ian, 15:04

Ministrul Sănătății, Victor Costache, a declarat vineri că subfinanțarea cronică a programelor de sănătate a dus la un sistem sanitar care este „pe roșu în toate sectoarele”, inclusiv în cel de fertilizare.

17 ian, 11:21

Dieta mediteraneană este una dintre cele mai populare diete și nu exclude pâinea și vinul.

17 ian, 07:37

Cu timpul, pe măsură ce înaintăm în vârstă uităm unele lucruri. E normal, zic specialiștii. Însă sunt semne care nu ar trebui confundate cu bătrânețea și ar fi bine să consultați un medic.

16 ian, 21:04

O persoană cu septicemie moare la fiecare trei secunde, ceea ce reprezintă aproape o cincime din decesele înregistrate la nivel mondial, arată un studiu realizat la nivel mondial.

16 ian, 20:25

Oamenii de știință susțin că au reușit să înțeleagă de ce oamenii îmbătrânesc în mod diferit.

16 ian, 19:57

Parlamentarii germani au respins un proiect de lege în baza căruia fiecare cetățean ar fi putut deveni donator de organe.

16 ian, 19:02

Click pentru a naviga in paginile din categoria ADISA CODRUțurmatoarea
Get it on App Store Get it on Google Play

Citite săptămâna aceasta


Politica de confidențialitate | Politica Cookies | Copyright 2020 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
sanatate.n-nxt.29