Stiri publicate de Adisa Codruț

Patronatul Furnizorilor de Servicii Medicale Private - PALMED reclamă neplata costurilor pentru testele COVID-19 realizate în Bcurești.

07 aug, 14:48

Secretarul de stat col. medic Ionel Paul Oprea va coordona Direcția de Sănătate Publică a municipiului București, în urma unei decizii a ministrului Sănătății Nelu Tătaru. 

07 aug, 13:25

O treime dintre persoanele infectate cu noul coronavirus nu prezintă niciodată simptome, dar au aceeași încărcătură virală ca și persoanele simptomatice, arată un nou studiu.

07 aug, 11:22

Raed Arafat a declarat că în țară sunt peste 300 de focare de infecție cu COVID-19 și că sunt posibile scenarii în care se vor lua măsuri mai drastice.

07 aug, 10:50

Un bărbat a fost rugat să părăsească un magazin din lanțul Ikea după ce s-a descoperit că acesta făcea cumpărături împreună cu soția sa, în secret.

06 aug, 21:09

Într-o perioadă în care mulți preferă să se plângă și să se întrebe „Când se va termina” pandemia COVID-19, Larisa Maria Nechita, o tânără nevăzătoare, ne demonstrează, din nou, că e unul dintre oamenii de care România are nevoie.

06 aug, 17:38

Reputatul oftalmolog prof dr Monica Pop spune că trebuie făcute câte două teste COVID-19, la laboratoare diferite, fiecărei persoane care este suspectă a fi infectată cu coronavirus sau care vrea să plece peste hotare, ca lucrurile să fie clare. 

06 aug, 17:19

Profesorul Horațiu Moldovan, secretar de stat în Ministerul Sănătății, a vorbit despre contagiozitatea asimptomaticilor. 

06 aug, 10:27

Alexandru Rafila, președintele Societății Române de Microbiologie și reprezentantul României la OMS, a explicat dacă există posibilitatea ca noul coronavirus să rămână în se reactiveze atunci când scade imunitatea. 

06 aug, 09:39

Mai mulţi americani au avut nevoie de internare după ce au înghiţit dezinfectant de mâini. 

06 aug, 08:43

Secretarul de stat prof. Horațiu Moldovan spune că evoluția cazurilor de Covid-19 este una constantă și că există elemente de optimism în gestionarea crizei epidemiologice.

06 aug, 08:25

Pentru gestionarea pandemiei de COVID-19 este o nevoie acută de medici pe diverse specialități deficitare în sistemul medical românesc, arată Colegiul Medicilor București. 

05 aug, 21:39

Organizatorul protestului diasporei de anul trecut, medicul Tommy Joul Tomescu, a explicat că anul acesta vor fi comemorate victimele violențelor din 10 august 2018. Iată ce se va întâmpla în câteva zile în Capitală: 

05 aug, 20:14

Cel mai probabil, odată că începere anului școlar vor să apărea și focare de COVID-19. Totuși, se consideră că acestea vor fi izolate.

05 aug, 18:37

Un document care incriminează activitatea defectuoasă a DSP București a fost făcut public în mediul virtual.

05 aug, 18:22

Efect bizar la persoanele vindecate de Covid-19, o clinică britanică a făcut legătura. 

05 aug, 18:01

Daniela Simulescu, astrologul DC News, îi avertizează pe nativii dintr-o anume zodie că s-ar putea ca săptămâna aceasta să aibă ceva probleme în casă.

05 aug, 16:36

Un medic apreciază că numărul de cazuri de infecții cu COVID-19 ar putea începe să scadă. El a precizat când s-ar putea ajunge acolo și în ce condiții.

05 aug, 14:58

Un grup de adolescenți au fost aduși cu ambulanțele de pe litoral după ce au fost în contact cu o tânără testată pozitiv la noul coronavirus.

05 aug, 13:32

Anticorpii scad considerabil în doar câteva luni de la infectarea cu COVID-19, potrivit unui nou studiu. Se crede că imunitatea la persoanele cu formă ușoară a bolii au o imunitate doar pe termen scurt.

05 aug, 12:39

Click pentru a naviga in paginile din categoria ADISA CODRUțurmatoarea
Get it on App Store Get it on Google Play


Citite săptămâna aceasta


Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | Copyright 2020 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
nxt.22
YesMy