Stiri publicate de Adisa Codruț

Ciuma, lepra și scorbutul sunt boli de care se învață în cărțile de istorie la Evul Mediu. Însă, rapoarte din State arată că ele nu au dispărut de tot.

21 iul, 18:23

De data aceasta, dr Vasi Rădulescu nu dă sfaturi medicale, ci unele legate de o viață spirituală mai bună. Iată care e rețeta sa în 11 puncte:

21 iul, 06:42

Cunoscutul nutriționist dr Mihaela Bilic explică cum se face pâinea astfel încât să fie ușor de digerat, iar glutenul din ea să nu provoace inflamații. Pâinea cu maia sau pâinea cu drojdie, care e mai bună?

20 iul, 06:15

Cancerul cervical este, în mare parte din cazuri, curabil descoperit într-un stadiu incipient. Testul Papanicolau, cea mai eficientă metodă de prevenire.

19 iul, 23:54

România și Malta sunt țările din Uniunea Europeană cu cea mai ridicată rată de mortalitate, arată datele făcute publice de Eurostat.

19 iul, 19:07

Prof dr Monica Pop, managerul Spitalului de Oftalmologie Lahovari din București, bună prietenă cu Mihai Constantinescu și Cornelia Catanga, i-a vizitat pe cei doi artiști, astăzi. Iată ce spune despre starea lor de sănătate:

19 iul, 17:36

Un cunoscut medic ortoped din Cluj se află în arest la domiciliu după ce a fost prins în flagrant primind câteva sute de euro.

19 iul, 17:31

Ministrul Sănătăţii a declarat vineri că lucrările la secţia de Anestezie-Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean din Bistrița vor fi gata într-o lună.

19 iul, 16:21

Sorina Pintea, ministrul Sănătății, a făcut mai multe precizări în legătură cu „pacientul sub acoperire”, respectiv falși pacienți trimiși în spitale pentru a descoperi ilegalități.

19 iul, 15:40

Un copil de 13 ani din județul Hunedoara a fost mușcat de o viperă. Băiatul a ajuns de urgență la spital, unde a primit îngrijiri medicale.

19 iul, 13:22

Un focar de boală enterocolitică a fost delcarat de către inspectorii sanitari, la o tabără pentru copii de la Durău. Cinci copii și un adult au ajuns la spital cu simptome de enterocolită.

19 iul, 09:51

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a declarat joi, 18 iulie, că de luni, 22 iulie, ar fi funcțional sistemul informatic al cardurilor de sănătate.

18 iul, 23:16

Epidemia de Ebola din Republica Democrată Congo a fost declarată de Organizația Mondială a Sănătății o urgență publică de sănătate de interes internațional.

18 iul, 21:40

Angajații care lucrează pe caniculă sunt mai predispuși la deshidratare, de aceea se impun respectarea unor măsuri reglementate de legislație.

18 iul, 19:19

Șapte medici, angajați ai unui cabinet din Brașov care eliberează atestate medicale pentru conducătorii auto, sunt cercetați, sub control judiciar, într-un dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunilor de abuz în serviciu, fals intelectual și uz de fals, a anunțat...

18 iul, 18:19

Preşedintele Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate (CNAS), Răzvan Vulcănescu, a afirmat joi, 18 iulie, că nu se gândește la demisie, deși i-a fost cerută de premier.

18 iul, 18:17

Conducerea CNAS ar putea fi înlocuită, după valul de nemulțumiri creat în urma blocării sistemului informatic al cardului de sănătate.

18 iul, 15:54

Înțepăturile de albine au făcut o nouă victimă, un bărbat a ajuns la spital în stare gravă. Medicul Tudor Ciuhodaru a făcut publice pe pagina lui de socializare o serie de sfaturi în acest sens.

18 iul, 15:21

Paramedicii din cinci județe care acum sunt angajați civili ar putea trece în subordinea inspectoratelor pentru situații de urgență, până la sfârșitul anului. 

18 iul, 14:42

Creierul bărbaților și al femeilor răspunde la fel în fața imaginilor pornografice. Cercetătorii spun că reacția negativă a femeilor ar putea fi dată doar de normele sociale.

18 iul, 08:25

Click pentru a naviga in paginile din categoria ADISA CODRUțurmatoarea

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | Copyright 2019 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
sanatate.n-nxt.22