Stiri publicate de Adisa Codruț

Cercetătorii americani au descoperit o nouă modalitate de a depista cheagurile de sânge.  

05 iun, 00:02

Șeful DSU, Raed Arafat, a reamintit că trebuie păstrate măsurile de distanțare socială și purtarea măștii de protecție.  

04 iun, 23:18

Un medicament folosit în tratarea poliartritei reumatoide ar îmbunătăți formele severe de COVID-19.

04 iun, 22:56

Conducerea Spitalului Militar Central din București a stabilit o serie de măsuri pentru fluidizarea accesului pacienților în starea de alertă.

04 iun, 22:22

Ministrul Sănătății Nelu Tătaru a declarat că dacă numărul de cazuri de COVID-19 va crește, al treilea val de măsuri de relaxare vor fi aplicate mai târziu.

04 iun, 21:30

Pfizer, una dintre cele mai mari companii farmaceutice din lume cu o istorie de peste 150 de ani, a anunțat săptămâna aceasta că va investi 500 de milioane de dolari în mai multe companii de dimensiuni mici și medii de biotehnologie, listate la bursă și care desfășoară programe promițătoare de...

04 iun, 12:50

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a vorbit despre momentul în care ar putea fi înlăturată obligativitatea de purtare a măștii.  

04 iun, 12:02

Prof dr Alexandru Rafila spune că autoritățile române așteaptă un document de la OMS ca să decidă cum pot fi externați asimptomaticii. 

04 iun, 11:14

Un studiu a constatat că izolarea din pandemia de COVID-19  a agravat fenomenul de obezitate infantilă.

04 iun, 10:20

Antrenamentele dure pot afecta părul, pielea sau unghiile, prin modificările hormonale dar și prin anumite deficiențe nutritive care se produc în corp. 

04 iun, 09:08

Trei români primesc o nouă șansă la viață prin transplant, după ce familia unei paciente aflate în moarte clinică și-a dat acordul pentru prelevarea de organe.

03 iun, 23:23

Prima embolizare a unui anevrism cerebral cu stent deviator de flux, aplicată în sistemul medico-militar. Pocdura minim invazivă este nouă și a fost folosită pentru eliminarea riscului major pe care îl reprezintă anevrismul.

03 iun, 23:09

Universitatea de Medicină şi Farmacie "Carol Davila" din Bucureşti, prin Facultatea de Medicină Dentară, face parte dintr-un consorţiu internaţional care a dezvoltat proiectul OSCAR (Oral Special Care Academic Resource) pentru copiii cu nevoi speciale de îngrijire a sănătăţii oro-dentare.

03 iun, 16:02

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a vorbit marți despre revenirea României la normal, după restricțiile din pandemia de coronavirus. 

03 iun, 13:45

Reprezentantul României la Organizația Mondială a Sănătății, prof. Alexandru Rafila, a explicat care sunt riscurile de călătorie în Grecia și Bulgaria, odată cu ridicarea restricțiilor.

03 iun, 12:21

Președintele Societății Române de Microbiologie, prof. Alexandru Rafila, a făcut precizări despre un studiu îngrijorător legat de aerul condiționat și infectarea cu coronavirus.

03 iun, 12:12

Renumitul medic neurochirurg Ştefan Mindea va fi hirotonit preot de către Arhiepiscopul Tomisului, ÎPS Teodosie. 

03 iun, 10:22

Consumul excesiv de zahăr poate avea efecte nefaste asupra întregului organism. Iată câteva motive pentru care ar trebui să reduci cantitatea consumată

03 iun, 08:39

Raed Arafat a reacționat dur pe rețeaua de socializare la adresa unui avocat pe care-l acuză că speculează situația pentru a-și căuta clienți.

02 iun, 22:55

Ministerul Sănătății a finalizat Ordinul pentru aprobarea efectuării Studiului de seroprevalență a infecției SARS-CoV-2, pe teritoriul României. Conform documentului, studiul de seroprevalență va avea loc în perioada iunie – septembrie 2020.

02 iun, 21:54

Click pentru a naviga in paginile din categoria ADISA CODRUțurmatoarea

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | Copyright 2020 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
nxt.23
YesMy