Stiri publicate de Angela Sabău

Un nou record a fost înregistrat, atât la numărul de infectări cu SARS-CoV-2, cât și la numărul de decese

07 aug, 13:14

Medicul Tudor Ciuhodaru a făcut publice câteva măsuri pe care ar trebui să le luăm pentru evitarea efectelor nedorite ale caniculei asupra sănătății.

07 aug, 11:56

Anumite boli pe care le facem (unii mai frecvent) ne-ar putea proteja împotriva COVID-19, potrivit unor studii recente.

07 aug, 10:16

Bill Gates avertizează cu privire la o nouă criză ce va lovi întreaga lume care ar putea fi de cinci ori mai dezastruoasă decât COVID-19. El spune că trebuie să acționăm acum. 

07 aug, 09:28

Colesterolul care crește la niveluri prea mari poate fi scăzut schimbând dieta. Vă prezentăm 11 alimente cu care să înlocuiți carnea roșie sau alimentele bogate în grăsimi.

07 aug, 08:10

Participarea la slujbe religioase ar putea îmbunătăți starea psihică a unor persoane aflate în depresie ori care trec prin perioade dificile ale vieții, spune un nou studiu.

06 aug, 18:26

Scandal. Manelistul Florin Salam a lansat acuzații grave la adresa medicilor de la „Matei Balș”, acolo unde este internat fratele său bolnav de COVID-19 și în stare gravă, și a recurs la un gest fără precedent.

06 aug, 18:00

Opt focar de coronavirus au fost descoperite în județul Prahova. Locurile din spitale sunt ocupate 90%, iar la ATI mai sunt doar două locuri libere.

06 aug, 17:15

Depresia și anxietatea produc efecte devastatoare în creier. Un nou studiu arată cum anxietatea poate masca unele efecte ale depresiei, crescând riscul unor boli precum Alzheimer.

06 aug, 16:14

Secretarul de stat Horaţiu Moldovan a anunţat că Guvernul şi ministerul Sănătăţii nu vor face testare în masă pentru depistarea persoanelor infectate cu COVID-19.

06 aug, 15:42

Boala Alzheimer are o serie de factori care duc la creșterea riscului, însă un nou studiu arată că sunt și factori care conduc la reducerea acestui risc. 

06 aug, 15:05

Zilele cu temperaturi extreme obligă angajatorii să asigure măsuri pentru prevenirea îmbolnăvirilor cauzate de căldura excesivă și, de asemenea, pentru menținerea stării de sănătate a angajaților.

06 aug, 14:28

Un angajat al unei substații a Ambulanței Maramureș a fost depistat pozitiv la COVID-19. Persoana a fost internată la spital.

06 aug, 14:08

Testele pentru COVID-19 ar trebui făcute de două ori în locuri diferite, pentru mai multă siguranță, înainte de internare, cel puțin asta susține un medic după ce a relatat experiența unui coleg.

06 aug, 12:42

O persoană angajată a Curții de Apel Oradea a fost testată pozitiv la noul coronavirus. Întreg personalul a fost testat prin metoda pooling.

06 aug, 12:24

Dr. Gabriel Mitulescu, Doctor în Științe Medicale, medic primar chirurgie generală și chirurgie oncologică, colaborator al Spitalului Clinic Sanador, a fost invitat la Interviurile DC News și DC Medical, unde a vorbit despre intervențiile colostomie și ileostomie.

05 aug, 18:00

Știrile amiezii: nu ratați cele mai importante știri din sănătate, prezentate de DC Medical.

05 aug, 17:18

Șase persoane de la Primăria Valea Chioarului din Maramureș au fost testate pozitiv la nou coronavirus. Toate sunt asimptomatice, însă primăria a fost declarată focar de infecție SARS-CoV-2.

05 aug, 16:44

Obezitatea presupune - pe lângă faptul că afectează starea fizică de sănătate - și unele probleme de ordin emoțional. Asta, deoarece, spun specialiștii, persoanele obeze se luptă cu o serie de prejudecăți privind greutatea.

05 aug, 15:49

Maria Timuc a oferit un interviu publicației DC News. Ea a vorbit despre cauzele posibile care au dus la reacțiile oamenilor privind noul coronavirus.

05 aug, 12:28

Click pentru a naviga in paginile din categoria ANGELA SABăUurmatoarea
Get it on App Store Get it on Google Play


Citite săptămâna aceasta


Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | Copyright 2020 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
nxt.24
YesMy