Stiri publicate de Angela Sabău

Alte două noi cazuri de infectare cu coronavirus au fost identificate în țară. Unul este în Maramureș și unul în județul Timiș.

28 feb, 15:04

Șefa Direcției de Sănătate Publică (DSP) Gorj, Carmen Ivanov, a fost demisă astăzi, în cadrul unei videoconferințe, de ministrul Sănătății. 

28 feb, 13:30

Cancerul de prostată va putea fi diagnosticat într-o simplă probă de urină. Cercetătorii au reușit să facă pași importanți în acest sens.

28 feb, 13:05

Starea tânărului infectat cu coronavirus din județul Gorj este bună. Pentru a afla informații despre prevenirea infectării există o linie telefonică pusă la dispoziție.

28 feb, 12:10

Infecția cu coronavirus nu trebuie tratată cu superficialitate și nu trebuie confundată cu gripa, chiar dacă simptomele se aseamănă. Un medic explică de ce, în același timp, nu trebuie să ne panicăm. 

28 feb, 10:21

Ar trebui să avem o lege care să facă vaccinarea obligatorie, a punctat deputatul Levente Vass la Health Forum România III. El a criticat întârzierea cu care se face vaccinarea anti HPV.

27 feb, 17:20

Secretarul de stat conf dr Horațiu Moldovan a vorbit la Health Frum Romania III despre reforma în sistemul medical din România și a explicat de ce ar fi bine ca pacienții să se poată trata atât în spitalele publice, cât și în cele private.

27 feb, 17:12

Senatorul Emanuel Gabriel Botnariu a precizat că nu trebuie să ne isterizăm pe tema coronavirusului, ci ar trebui să comunicăm mai mult și să luăm măsuri de igienă.

27 feb, 13:26

Dr. Horațiu Moldovan a dat asigurări că există suficiente antibiotice pentru tratarea eventualelor infecții conexe, referindu-se la eventualii pacienți cu coronavirus care ar face și o infecție bacteriană.   

27 feb, 13:03

Toate cele 19 teste în lucru la Institutul „Matei Balș” din București au fost negative la coronavirus. Acestea aparțin persoanelor care au luat contact cu tânărul din Gorj, infectat cu virusul mortal.

27 feb, 12:44

Dan Zaharescu, președintele ARPIM, suține că, din cauza nivelului mare al taxei de clawback, unul din trei pacienți este finanțat, practic, de către producătorii de medicamente și nu de către sistemul medical.

27 feb, 12:20

Mai mulți maramureșeni s-au întos în ultiele două zile din Italia. Potrivit protocolului, aceștia terbuie să rămână izolați la domiciliu pentru 14 zile. Pe de altă parte, SJU Baia Mare este pregătit pentru eventuale cazuri de îmbolnăvire cu coronavirus. 

27 feb, 10:33

Bilanțul îmbolnăvirilor din Italia din cauza coronavirusului crește îngrijorător, ajungând la peste 450 în doar câteva zile. De asemenea, numărul infecțiilor din toată lumea a ajuns la peste 82.000.

27 feb, 09:32

Dr. Emel Nuraltay este șeful secției de Obstetrică-Ginecologie de la Spitalul Clinic Sanador. Reputatul medic a fost prezentă astăzi în emisiunea Interviurile DC Medical, unde a vorbit despre nașterea la o maternitate privată.

26 feb, 18:41

Concediul medical și indemnizația pentru carantină sunt reglementate prin lege, iar în prezent, autăritățile din Sănătate au implicat medicii de familie în gestionarea acestor situații.  

26 feb, 14:48

Minim 10 minute petrecute în natură pot ajuta studenții să aibă rezultate mai bune, să se simtă mai fericiți și mai puțin stresați, arată un studiu.

26 feb, 13:54

Dr. Emel Nuraltay, șeful secției de Obstetrică-Ginecologie de la Spitalul Clinic Sanador vine la Interviurile DC MEDICAL ca să ne explice ce presupune nașterea într-o maternitate privată.

26 feb, 09:52

Ultimul bilanț al infectărilor cu coronavirus arată că numărul îmbolnăvirilor a trecut de 80.000 la nivel mondial, iar în Italia a tecut de 300. De asemenea, numărul deceselor în Italia a ajuns la 10.

26 feb, 09:23

În Maramureș sunt 82 de persoane aflate în izolare la domiciliu, după ce s-au întors zilele trecute din Italia, din zona afectată de epidemia de coronavirus. Nicio persoană nu prezintă semne de boală și nu se află în carantină.

25 feb, 16:14

Screeningul continuu pentru cancerul de sân s-ar putea să nu aducă beneficii la femeile care nu au fost afectate de această boală și au trecut de 75 de ani. Asta spun ultimele studii.

25 feb, 15:54

Click pentru a naviga in paginile din categoria ANGELA SABăUurmatoarea
Get it on App Store Get it on Google Play

Citite săptămâna aceasta


Politica de confidențialitate | Politica Cookies | Copyright 2020 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
sanatate.n-nxt.27