Stiri publicate de Florina Pop

O cercetare recentă susține că oamenii care citesc și scriu ar avea șanse mai mici să dezvolte, în timp, demență.

15 noi, 21:22

Dr Răzvan Iacob, medic primar gastroenterolog, a explicat, la Academia de Sănătate, care sunt aplicațiile clinice pe care le au terapiile celulare regenerative.

13 noi, 22:10

Oamenii de știință de la un nou centru de cercetare din State cred că bunătatea poate face mult mai mult: să prelungească viața.

12 noi, 10:58

Dr Răzvan Iacob, medic primar gastroenterolog, a explicat, la Academia de Sănătate cum funcționează medicina regenerativă și care este rolul terapiilor celulare în însănătoșirea organismului.

11 noi, 16:31

O cercetare a Asociației Americane de Geriatrie arată, încă o dată, cât de important este sportul în sănătatea cea de toate zilele.

04 noi, 15:31

Invitat la Interviurile DC Medical, conf dr Vlad Brașoveanu, medic primar în Chirurgie generală și Chirurgie oncologică, a vorbit despre transplantul de ficat în România.

24 oct, 19:05

Invitat la emisiunea Academia de Sănătate, profesorul Cristian Vlădescu, directorul Școlii Naționale de Sănătate Publică și Management Sanitar, a discutat despre cel mai recent raport al Organizației Mondiale a Sănătății.

24 oct, 07:31

Conf Dr Vlad Brașoveanu, medic primar în Chirurgie generală și Chirurgie oncologică, a explicat la Interviurile DC Medical ce sunt hepatectomiile.

23 oct, 17:07

Obezitatea, hipertensiunea arterială și un stil de viață sedentar nu sunt singurii predictori ai diabetului de tip 2, susțin cercetătorii.

20 oct, 19:29

Iulian Petre, reprezentant al Coaliției COPAC, a vorbit astăzi despre nevoile pacienților români și de accesul îngrădit la tratament,  la cel de-al doilea forum HEALTH ROMÂNIA: Piața Medicamentelor din România, în fața unor provocări. Se pregătesc schimbări...

11 oct, 23:00

Invitată la al doilea forum HEALTH ROMÂNIA: Piața Medicamentelor din România, în fața unor provocări. Se pregătesc schimbări majore", Paula Coman, director economic la Antibiotice, fabrica românească de medicamente din Iași, a vorbit despre valoarea economică pe care o...

11 oct, 17:50

Au fost descoperiți cei mai virulenți reprezentanți ai bacteriei Listeria monocytogenes, care provoacă listerioza, o infecție care poate pune viața la animale la oameni.

10 oct, 18:36

Asociațiile producătorilor de medicamente din România susțin că majorarea bugetului alocat medicamentelor, măsură anunțată de Ministerul Sănătății, este ”o măsură necesară”.

08 oct, 17:37

Săptămâna aceasta, marea actriță Tamara Buciuceanu-Botez și Ion Iliescu, amândoi cunoscuți bolnavi de inimă cronici, au ajuns la spital. Unul dintre motivele agravării stării lor a fost schimbarea bruscă de temperatură. Această nu este de neglijat pentru bolnavii cardiaci cronici,...

04 oct, 18:43

Alexandru Rafila, membru în comitetul executiv al OMS, director al Programului de Îngrijire și Calitatea vieții din cadrul Institutului Aspen, a vorbit la Aspen Healthcare Forum, principalul eveniment public al programului Aspen Healthcare & Quality of Life, despre prioritățile...

03 oct, 13:06

Președintele Institutului Aspen România, Mircea Geoană, a declarat joi, 3 octombrie, la Aspen Healthcare Forum, ajuns la a opta ediție, și transmis live de DC Medical, că "vestea cea mai bună din punctul de vedere al abordării mai diversificate a subiectului sănătății" este deciderea...

03 oct, 10:52

Oamenii pot dezvolta o formă rară de tuberculoză în urma contactului cu cerbi. Este cazul unui vânător din Michigan, SUA.

02 oct, 15:39

Un nou studiu a descoperit că reducerea cantității de carne roșie și procesată din dietă scade nivelul de colesterol ”rău” din sânge.

30 sep, 20:24

Iulian Petre, manager UNOPA, a declarat, la dezbaterea „Vaccinarea, dimensiune strategică a politicilor de sănătate publică”, organizată de DC Medical, că ar ajuta mai mult să fie motivați oamenii să se vaccineze.

30 sep, 19:06

Medicul Florin Buicu, președintele Comisiei de Sănătate din Camera Deputaților, susține la dezbaterea „Vaccinarea, dimensiune strategică a politicilor de sănătate publică”, organizată de DC Medical,  că oamenilor trebuie să le fie foarte clar ce înseamnă...

30 sep, 17:11

Click pentru a naviga in paginile din categoria FLORINA POPurmatoarea

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | Copyright 2019 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
sanatate.n-nxt.24