Stiri publicate de Florina Pop

Reprezentanții Organizației Mondiale a Sănătății explică public de ce ar fi bine ca fumătorii să renunțe la viciu. 

30 Martie, 17:07

Neliniștea pe care o resimțim mulți din noi în aceste zile este firească, spun psihologii. Însă, sunt câteva metode prin care stresul poate fi controlat.

29 Martie, 15:40

Autoritățile ne sfătuiesc să stăm acasă ca să evite răspândirea infecției cu COVID-19. Însă ce ne facem dacă am pierdut pe cineva drag în acea casă?

29 Martie, 14:54

Informarea echilibrată și din surse sigure este esențială pentru sănătatea noastră mentală. Un psiholog ne explică de ce.

29 Martie, 08:38

Situația de urgență instituită în România din cauza coronavirusului i-a prins pe unii români în casă cu părinții și bunicii.

29 Martie, 07:37

Un nou deces cauzat de coronavirus s-a înregistrat în noaptea de joi spre vineri, la Iași. Al 24-lea.

27 Martie, 07:48

Medicul gastroenterolog Cristian Gheorghe a explicat, la emisiunea Academia de Sănătate, cum sunt tratate hemoragiile digestive inferioare.

25 Martie, 17:05

Conf dr Daniela Pițigoi a vorbit, la o dezbatere online a DC Media Group, despre cu ce e diferit noul coronavirus în România.

22 Martie, 05:11

Conf dr Daniela Pițigoi a explicat, la o dezbatere online a DC Media Group, de ce au chinezii mai puține decese de COVID-19 decât italienii.

21 Martie, 22:12

Conf dr Daniela Pițigoi a vorbit, la o dezbatere online a DC Media Group, despre numărul medicilor epidemiologi din România în contextul pandemiei de coronavirus.

21 Martie, 18:20

Rectorul UMF București, prof dr Viorel Jinga, a declarat la o dezbatere online a DC Media Group că, deși studenții vor învăța online teoria, vor face totuși partea practică în spitale în anumite condiții. 

21 Martie, 17:10

Mirosul ar îmbunătăți memoria, iar asta ar avea aplicații clinice, susține un nou studiu.

20 Martie, 08:00

Numărul donatorilor a început să scadă și e nevoie de sânge, transmite Radu Gănescu, președintele COPAC, la o dezbatere online a DC Media Group.

19 Martie, 14:31

Vasile Ciurchea, fost preşedinte al CNAS, a declarat la o dezbatare online, organizată de DC Media Group, că autorităţile trebuie să se îngrijească şi de ceilalţi bolnavi, nu doar de cei infectați cu COVID-19.

19 Martie, 14:10

Florin Buicu, președintele Comisiei pentru Sănătate și Familie din cadrul Camerei Deputaților, a vorbit despre criza medicamentelor la o dezbatere online organizată de DC Media Group.

19 Martie, 13:00

Dan Zaharescu, directorul executiv al ARPIM, a vorbit despre nevoia unei noi politici a medicamentului în cadrul dezbaterii "Politicile publice: cauză sau soluţie pentru criza medicamentelor".

19 Martie, 12:10

Attila LÁSZLÓ, președintele Comisiei pentru Sănătate din Senat, susține, la dezbaterea online a DC Media Group despre criza medicamentelor, că va fi un an atipic.

19 Martie, 11:22

Nelu Tătaru, secretar de stat în Ministerul Sănătății, a sfătuit, în cadrul dezbaterii online DC Media Group, românii să nu facă acasă depozite de medicamente.

19 Martie, 10:38

Secretarul de stat în Ministerul Sănătății Nelu Tătaru a vorbit, într-o conferință, despre starea de sănătate a celor 5 pacienți cu coronavirus.

05 Martie, 13:54

Patru cazuri confirmate de coronavirus sunt în România, iar circa 10.000 sunt în izolare la domiciliu.

04 Martie, 10:29

Click pentru a naviga in paginile din categoria FLORINA POPurmatoarea
Get it on App Store Get it on Google Play

Citite săptămâna aceasta


Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | Copyright 2020 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
sanatate.n-nxt.25