Stiri publicate de Florina Pop

Rinosinuzita cronică este o afecțiune medicală de lungă durată, cauzată de infecție sau expunere la iritanți. Unii dezvoltă simptome suplimentare.

20 sep, 18:19

Un studiu susține că nivelurile de sodiu și potasiu – care reflectă dieta tipică a unei persoane - pot fi predictori pentru o viitoare depresie la adolescenți.

20 sep, 15:24

Un câine sau o pisică vă pot alina pierderea cuiva drag, fie că e vorba de deces, fie de o despărțire, susține un studiu.

19 sep, 18:16

Un hormon din oase ar fi ajutat, de-a lungul timpului, oamenii să fugă din calea pericolului, susține un studiu recent.

19 sep, 14:12

Oamenii combină adesea alimentele, însă unele combinații nu sunt sănătoase. Spre exemplu: ciocolata cu anumite medicamente.

19 sep, 08:03

Pentru sănătatea vostră, medicii recomandă să schimbați periodic buretele de bucătărie, perna pe care dormiți, filtrele de la aerul condiționat.

18 sep, 11:55

Mâncărurile care conțin carbohidrați nu trebuie eliminate total din alimentație și e bine să faceți alegeri înțelepte când vine vorba de sănătatea voastră.

18 sep, 09:30

O cercetare a analizat de ce medicamentele chimioterapeutice funcționează mai bine la unii decât la alții.

17 sep, 18:27

Cercetătorii au descoperit o legătură între tensiunea arterială ridicată și Alzheimer. Mesajul lor, simplu zis: ”ai grijă de inimă pentru a fi bun cu mintea”.

17 sep, 10:31

Cercetătorii au descoperit un nou model prin care pot afla mai multe despre factorii de risc și cauzele glaucomului.

17 sep, 08:36

Invitatul de astăzi, de la Academia de Sănătate, profesorul și medicul Ștefan Ciurea, lucrează de mai bine de 10 ani la faimosul Centru Oncologic Anderson din Houston, din SUA, unde, alături de alți specialiști, a creat și dezvoltat o metodă de transplant de celule stem care salvează viețile...

16 sep, 17:41

Cercetătorii au descoperit, în premieră, o legătură clară între aportul mare de vitamina B și cancerul pulmonar.

16 sep, 12:18

Chirurgul bucureștean Cătălin Badiu spune, EXCLUSIV pentru Interviurile DC Medical, că nu toate bolile cardiovasculare pot fi tratate minim invaziv.

15 sep, 16:08

Cercetătorii susțin că grăsimea viscerală și cea subcutanată în coapse sunt asociate cu un risc mai mare de cancer de prostată avansat și deces.

15 sep, 02:11

Cantitatea de arsenic din apa potabilă de la robinetele americanilor a scăzut substanțial după adoptarea unor legi. Agenția Internațională de Cercetare a Cancerului a clasificat arsenicul drept un cancerigen.

14 sep, 22:24

Studiile susțin că dezordinea ar fi un semn de creativitate, însă prea multă dezordine nu mai transmite același mesaj ci îți afectează sănătatea.

14 sep, 18:02

Malaria ucide 800 de copii în fiecare zi pe glob. Kenya e a treia țară alături de Malawi și Ghana care au pus în practică un program pilot pentru vaccinare.

14 sep, 05:49

Specialiștii au dovedit că sute de gene sunt legate de greutate. Unele afectează cum este distribuită grăsimea pe corp, altele metabolismul.

12 sep, 06:31

Mecanismul care le permite bebelușilor să absoarbă cantități mari de calciu și să construiască oase sănătoase i-ar putea ajuta pe vârstnici.

11 sep, 07:21

Oamenii de știință au observat că diferențele într-un circuit al creierului-cheie pot explica de ce unii indivizi nu rezistă tentațiilor.

10 sep, 23:09

Click pentru a naviga in paginile din categoria FLORINA POPurmatoarea
Get it on App Store Get it on Google Play

Citite săptămâna aceasta


Politica de confidențialitate | Politica Cookies | Copyright 2019 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
sanatate.n-nxt.25