Stiri publicate de Florina Pop

Alergii, factori declanșatori. Alergiile apar când sistemul imunitar are o reacție exagerată legat de un alergen, o substanță altfel inofensivă pentru ceilalți.

22 mai, 07:34

Sare, gust sărat. Medicul Howard LeWine, redactor șef al publicației Harvard Men's Health Watch, spune că gustul sărat s-ar datora mai multor motive.

21 mai, 23:26

Inimă sănătoasă, prostată sănătoasă. Cercetări susțin că gestionarea factorilor de risc pentru bolile de inimă poate reduce riscul de apariție a cancerului de prostată.

21 mai, 22:16

Boala arterială periferică. Medicii de la Harvard recomandă fumătorilor să își facă un test gleznă-braț ca să afle cât de bine circulă sângele în corp.

21 mai, 21:05

Inimă, mâncăruri. Mezelurile, untul, slănina prăjită, supa la conservă sunt doar câteva exemple de mâncăruri care nu sunt benefice pentru inimă.

21 mai, 19:44

Atac ischemic tranzitor. E denumit mini-AVC întrucât e privit ca un semnal care avertizează riscul producerii unui atac cerebral vascular.

21 mai, 18:23

Hipertensiune. Cauzele apariției acesteia sunt explicate pe înțelesul omului de rând de către specialiști de la Școala de Medicină Harvard.

21 mai, 17:12

Tumori hepatice. Mugur Grasu, medic primar radiolog la Institutul Clinic Fundeni a explicat, la Academia de Sănătate, cum pot fi îndepărtate tumorile hepatice.

21 mai, 08:05

Boli cronice, legume. Un studiu a clasificat legumele după cea mai mare cantitate de nutrieți pe care o dețin, dra și de minerale, fibre și proteine.

21 mai, 07:31

Sânge, donare. Peste 500 de clujeni au donat sânge în cadrul celei de-a șaptea ediții a campaniei „Donăm împreună, UBB dă startul!", inițiată de universitatea clujeană.

20 mai, 17:47

Sare. Este recomandată de către specialiști să fie folosită când aveți o răceală ca să respirați mai bine, dar și la arsuri de stomac.

20 mai, 17:30

Anxietate, alimente. Câteva alimente, prin compușii pe care-i conțin, pot ține departe anxietatea.

19 mai, 07:21

Alergii, control. Oamenii cu alergii la ochi trebuie să fie atenți la factorii care le declanșează afecțiunea. Polenul, acarienii de praf și mucegaiul sunt câțiva.

19 mai, 00:40

Virus gripal. Cercetătorii de la Yale au descoperit de ce mulți oameni au tendința să se îmbolnăvească iarna de gripă.

17 mai, 17:27

Boala cardiacă valvulară apare când valvele inimii nu funcționează normal. Circa 5 milioane de americani sunt diagnosticati cu această afecțiune în fiecare an.

17 mai, 15:33

Între diabet și cancer a fost descoperită o „legătură periculoasă“. Cercetători din New York susțin că diabetul ar crește riscul de răspândire a cancerului.

17 mai, 14:57

Pentru o bună digestie se recomandă să aveți grijă ce alimente mâncați, să citiți etichetele și să cunoașteți la ce plante sunteți alergic.

17 mai, 12:49

Urechi: poate o aplicație de pe smartphone să detecteze o infecție a urechii? Cercetători de la Universitatea Washington din Seattle zic că da.

17 mai, 11:17

Dietă. Cercetătorii susțin că 5 fructe sunt cele mai bogate în nutrienți, vitaminele B6, B12, C și K, fibre și proteine.

17 mai, 09:46

Hipertensiune. Pe 17 mai se marchează Ziua Mondială a Hipertensiunii. Organizația Mondială a Sănătății face câteva recomandări.

17 mai, 08:03

Click pentru a naviga in paginile din categoria FLORINA POPurmatoarea
Get it on App Store Get it on Google Play

Citite săptămâna aceasta


Politica de confidențialitate | Politica Cookies | Copyright 2019 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
sanatate.n-nxt.27