Stiri publicate de Scutaru Cristina

Imunologul japonez Tasuku Honjo a primit premiul Nobel pentru Medicină pe 2018 pentru descoperirea unei proteine din celulele sistemului imunitar care are funcţia de încetinire, dar cu un alt mecanism de acţiune. Terapiile bazate pe descoperirea sa s-au dovedit a fi foarte eficiente...

02 oct, 17:51

Cofeina din cafea este un drog care duce la dependență.

26 sep, 09:27

Prof. univ. dr. Ionescu Sebastian este invitatul profesorului Irinel Popescu în cadrul emisiunii ”Academia de Sănătate”, emisiune difuzată luni, de la ora 11:00 pe DCMedical.

16 sep, 20:02

Statele membre ale ONU au convenit vineri asupra unui plan global destinat să intensifice lupta împotriva tuberculozei, principala cauză de deces dintre bolile infecţioase, şi să faciliteze obţinerea de medicamente la costuri mai reduse, informează sâmbătă France Presse.

15 sep, 12:17

Prof. dr. Mircea Penescu, șeful Spitalului Clinic de Nefrologie „Carol Davila”, a vorbit despre pronosticul bolile renale, în special cele cronice.

15 sep, 11:23

Prietenii fac bine la sănătate! Dar există un număr de oameni apropiați pe care este bine să îi aveți aproape.

10 sep, 07:38

Cristian Mărgărit, unul dintre cei mai cunoscuți nutriționiști, a vorbit despre copiii vegani.

09 sep, 23:40

Se spune despre pește și fructele de mare că au reziduuri consistente atunci când vorbim de metale grele, mercur etc.

09 sep, 18:46

Prof. dr. Eduard Apetrei de la Institutului de Cardiologie și Chirurgie Cardiovasculară "C.C. Iliescu'' a vorbit despre bolile cardiovasculare. Specialistul s-a referit și la noutățile care vizează acest domeniu în legătură cu alimentația.

09 sep, 17:51

Jean Ciurea, medic neurochirurg român, este invitatul profesorului Irinel Popescu în cadrul emisiunii ”Academia de Sănătate”, emisiune difuzată luni, de la ora 11:00 pe DCMedical.

09 sep, 17:40

Considerați că uscătoarele de mâini reprezintă o bombă pentru sănătate? Specialiștii lămuresc acest subiect.

08 sep, 17:47

Modificările climatice au efecte negative asupra sănătăţii noastre respirator şi o eventuală întârziere a limitării lor va avea consecinţe ireversibile asupra sănătăţii.

07 sep, 20:13

Câte calorii voi arde cu o oră de mers pe jos? Pot compensa tot ce am mâncat dacă pedalez 30 de minute? Care este sportul care arde cele mai multe calorii? Sunt întrebări care se repetă mereu, fără să obținem - cel puțin până acum - un răspuns clar.

02 sep, 16:18

Agenția Internațională pentru Cercetarea Cancerului și Institutul American pentru Cercetare în domeniul Cancerului au publicat un raport de expertiză care rezumă orientările privind dieta și activitatea fizică pentru prevenirea acestei maladii.

02 sep, 15:38

Poluarea atmosferică duce la o reducere a inteligenței, arată un studiu care a durat patru ani și s-a axat pe abilitățile verbale și matematice ale 20.000 de bărbați și femei de diferite vârste din China.

01 sep, 21:53

Îngrijirea sănătății orale este extrem de importantă și implică periajul dentar, folosirea aței dentare pentru curățarea spațiilor interdentare și a gingiilor, dar și curățarea limbii.

01 sep, 21:25

Este normal ca urinarea într-o toaletă din afara locuinței noastre să ne pună într-o situație incomodă. Mai mult decât atât, există persoane pentru care acest lucru duce la o situație dramatică care provoacă multă anxietate și afectează la nivel fizic și emoțional.

01 sep, 16:47

În fiecare zi, Caitlin White ajunge să vomite chiar și de 30 de ori.

01 sep, 12:31

Sindromul Capgras este o afecțiune neurologică extrem de ciudată. Bolnavul este ferm convins că o persoană foarte apropiată lui, de exemplu soția, a fost înlocuită de altcineva, de un impostor.

31 aug, 22:19

Fericirea sintetică este un concept dezvoltat de profesorul de psihologie Dan Gilbert de la Universitatea Harvard .

31 aug, 21:54

Click pentru a naviga in paginile din categoria SCUTARU CRISTINAurmatoarea

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | Copyright 2018 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
sanatate.n-nxt.24