Ultimele articole publicate
Educația și conștientizarea sunt instrumente puternice în lupta împotriva cancerului de sân, iar împreună, comunitățile pot face progrese semnificative în direcția eliminării acestei amenințări la adresa sănătății femeilor și a tuturor celor afectați de această boală gravă.

Scris de: Ana-Maria Bugiu       28 Martie 2024, 12:00

Conform datelor raportate de Viking Therapeutics, cei care au primit 40 mg din medicamentul în cauză, au înregistrat o reducere medie a greutății de 3,3%.

Scris de: Ana-Maria Bugiu       28 Martie 2024, 14:26

Află mai multe despre simptomele, diagnosticul și tratamentele pentru pierderea auzului, alături de impactul acesteia asupra calității vieții.

Scris de: Vlad Crăciunoiu       28 Martie 2024, 10:51

Dr. Dana Miricioiu, Chirurg Plastic, Fondator & Proprietar al Clinicii omonime din Herăstrău, vine la DC Medical, Spectacola, DC News şi DC News TV.

Scris de: Monika Baciu       28 Martie 2024, 12:19

Relația complexă dintre oameni și animale este marcată de schimbul de patogeni, o dinamică care poate avea consecințe semnificative asupra sănătății publice și a echilibrului ecologic. Un nou studiu aduce în discuție o perspectivă neașteptată, referitoare la bolile pe care le luăm și le...

Scris de: Ana-Maria Bugiu       28 Martie 2024, 10:34

Este esențial să fim conștienți de simptomele și semnele de avertizare ale unui atac de cord și să acționăm prompt în cazul apariției acestora.

Scris de: Ana-Maria Bugiu       28 Martie 2024, 09:18

Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel