Diverse

Cele mai importante știri din sănătate le puteți urmări pe DC Medical. Iată titlurile amiezii:

Scris de: Angela Sabău       21 sep, 16:22

Organizația Patronatelor Turismului Balnear din România, desprespa.ro și Alianța pentru Turism au lansat un apel de urgență pentru salvarea stațiunilor balneare care sunt în colaps. România pierde 1 milion de euro zilnic din cauza acestor restricții. 

Scris de: Dana Lascu       21 sep, 11:12

Ziua Mondială a Alzheimer este celebrată an de an la 21 septembrie, din 1994 încoace. În România, conform estimărilor, trăiesc circa 300.000 de persoane afectate de demență.

Scris de: Dana Lascu       21 sep, 09:42

Ce a povestit că a pățit Mihai Bendeac după ce s-a aflat că a fost infectat cu COVID-19.

Scris de: Dana Lascu       20 sep, 20:06

Neprevăzut în viața unei zodii. Lovitura pentru nativii din această zodie vine de la PARTENER, spune astrologul Daniela Simulescu.

Scris de: DCMedical Team       20 sep, 17:42

Președintelui american Donald Trump i-a fost trimis un pachet care conținea o otravă mortală: ricina. Iată ce trebuie să știi despre ea

Scris de: Dana Lascu       20 sep, 13:16

Liderul opoziției ruse, Alexei Navalnîi, care este internat într-o clinică universitară din Germania, își recuperează abilitățile verbale și fizice, după ce a fost otrăvit agentul nervos Novichok.

Scris de: Dana Lascu       19 sep, 19:53

Cunoscutul oftalmolog prof dr Monica Pop atrage atenția că o categorii de copii este total ignorată de autorități și de cei care ar putea să-i ajute. 

Scris de: Dana Lascu       19 sep, 13:14

Cu cât suntem mai sedentari, cu atât crește riscul unor boli cardiovasculare. Cercetătorii au descoperit că reducerea timpului petrecut așezat sau întins chiar și cu 10 minute pe zi poate avea efecte notabile pentru sănătate.

Scris de: Angela Sabău       18 sep, 23:26

Normele pentru elevi au fost gândite de oameni care stau prin birouri, nicidecum de specialiști care merg pe teren să vadă dacă regulile lor au vreo aplicare în realitate.

Scris de: Adisa Codruț       18 sep, 17:34

Toamna este marcată de retrogradarea planetei Marte în Berbec.

Scris de: Adisa Codruț       18 sep, 16:25

Am vrut să vedem cât de mult îi ajută sau îi încurcă pe corporatiști noua magistrală de metrou, abia inaugurată, spre Drumul Taberei.

Scris de: Adisa Codruț       17 sep, 19:38

Cazul primarului din Sângeorz Băi readuce în atenția publică un subiect dureros în România: copiii, ca victime ale abuzului în familie. 

Scris de: Dana Lascu       17 sep, 17:45

Colegii liderului opoziției ruse, Alexei Navalnîi, au declarat joi că au fost găsite urme de  Novichok pe o sticlă de apă din camera acestuia de hotel, imediat după otrăvirea sa.

Scris de: Georgiana Ioniță       17 sep, 14:26

Intoleranța la lactoză este o boală care, deși nu este considerată periculoasă, poate fi foarte dureroasă. Medicii recomandă uneori evitarea lactozei, sau introducerea ei treptat în alimentație. Înghețata, care conține lactoză, ar putea fi tolerată mai ușor, spun specialiștii, datorită...

Scris de: Angela Sabău       17 sep, 00:14

Consumul scăzut sau moderat de alcool s-a dovedit a fi un protector al funcției cognitive la persoanele de vârstă mijlocie și înaintată, cel puțin asta reiese din ultimul studiu.

Scris de: Angela Sabău       16 sep, 23:22

Pacienții diagnosticați prima oară cu depresie prezintă un risc crescut de agravare a bolii până la nivelul la care necesită spitalizare, dacă au fost tratați anterior pentru o boală fizică la un spital, potrivit unui studiu recent.

Scris de: Angela Sabău       16 sep, 22:51

Un bărbat din Bucureşti a fost filmat în timp ce obiecta față de obligativitatea copiilor de a purta mască la școală. Bărbatul striga în fața celorlalți părinți „Eu nu accept să îşi bată joc de copilul meu”, când a fost abordat de un poliţist local. Incidentul a avut loc în curtea unei şcoli...

Scris de: Adisa Codruț       16 sep, 21:17

Profesorul Mircea Coșea a explicat de ce, în plină pandemie, oamenii au stat la coadă ca să își rezerve apartamente într-un ansamblu rezidențial din București.  Asta în condițiile în care se întrevede o criză imobiliară fără precedent.

Scris de: Adisa Codruț       16 sep, 20:33

Reprezentanții PRO TV au confirmat că actorul Dragoș Bucur, prezentatorul emisiunii „Visuri la cheie”, are COVID-19. În ce stare se află actorul

Scris de: Dana Lascu       16 sep, 19:30

O Lună Nouă în Fecioară va avea loc pe 17 septembrie, la ora 14.00, iar asta va fi un moment extgraordinar pentru anumite zodii, pe când pe altele le va da peste cap, spune Daniela Simulescu, astrologul DC News. 

Scris de: Adisa Codruț       16 sep, 16:29

Nu ratați cele mai importante știri din sănătate, prezentate de DC Medical. Titlurile zilei:

Scris de: Angela Sabău       16 sep, 00:07

Răspândirea coronavirusului și creșterea continuă a cazurilor de COVID-19 îi sperie pe mulți dintre cei care și-ar fi dorit o vacanță peste hotare. Dacă în unele state turiștii români nu sunt primiți, în altele au liber. 

Scris de: Dana Lascu       15 sep, 22:00

Cristina Tunegaru, profesoară de Limba și literatură română la o școală din Capitală, a dat cărțile pe față privind situația în care se află învățământul românesc în acest moment. 

Scris de: Dana Lascu       15 sep, 19:59

Meme Stoica și alte șapte persoane, membri ai staff-ului echipei FCSB, au fost depistate pozitiv la testele făcute de UEFA. 

Scris de: Dana Lascu       15 sep, 18:15

Daniela Simulescu a prezentat previziunile săptămânale pentru fiecare zodie în parte.

Scris de: Adisa Codruț       15 sep, 16:34

Cele mai importante știri din sănătate sunt prezentate de DC Medical.

Scris de: Angela Sabău       15 sep, 00:40

Mai multe reguli au fost stabilite pentru ziua alegerilor, ce se referă la personalul ce însoțește urna mobilă, categoriile de persoane care vor avea prioritate la urna mobilă, dar și pentru persoanele ce se vor prezenta la secțiile de votare.

Scris de: Adisa Codruț       14 sep, 19:07

Nu mai puțin de 25 de persoane au fost intoxicate cu ciuperci de la începutul sezonului, din iunie, și până la începutul lunii septembrie, în Maramureș.

Scris de: Angela Sabău       14 sep, 18:40

Actorul Gabriel Fătu, Cătălin Anchidin, expert industrie cinema, Ioana Dragomirescu, responsabil sala Elvire Popesco și actorul Alin Panc, vin la Interviurile DC News și DC Medical, sâmbătă, de la ora 12:00,  pentru a vorbi despre schimbările prin care trece lumea culturală, în contextul...

Scris de: Georgiana Ioniță       11 sep, 19:05

Click pentru a naviga in paginile din categoria DIVERSEurmatoarea
Get it on App Store Get it on Google Play


Citite săptămâna aceasta


Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2020 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
nxt.23
NoMy