Diverse

Preşedintele Klaus Iohannis a decorat mai mulți medici din țară, cu ocazia Zilei Naționale a României, dar și universități și INSP. 

Scris de: Adisa Codruț       01 dec, 21:27

Reputatul neurochirurg prof dr Alexandru Vlad Ciurea mărturisește, într-un mesaj, că a refuzat să părăsească România și, de 1 decembrie, Ziua noastră Națională, are un îndemn pentru toți cei care vor ca țara noastră să fie una mai bună.

Scris de: Dana Lascu       01 dec, 17:39

Colegiul Medicilor din România a transmis un mesaj cu ocazia Zilei Naționale a României.

Scris de: Adisa Codruț       01 dec, 17:05

DC Medical vă prezintă cele mai recente informații din sănătate ale amiezii de 1 decembrie.

Scris de: Florina Pop       01 dec, 16:06

Cunoscutul medic oftalmolog, prof dr Monica Pop e înfuriată pentru că ea crede că în scandalul măștilor false nimeni nu va plăti pentru zădărnicirea combaterii bolilor. 

Scris de: Dana Lascu       01 dec, 16:00

Unul dintre zecile de mii de medici care luptă în pandemia COVID a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj emoționant de Ziua Națională a României. 

Scris de: Dana Lascu       01 dec, 15:01

Ziua de 1 Decembrie rezervă, pentru o anume zodie, mai multe avantaje din punct de vedere astrologic. Dar dacă nativii fac anumite lucruri: 

Scris de: Adisa Codruț       01 dec, 11:06

Nu ratați cele mai importante știri din sănătate, prezentate de DC Medical. Iată care sunt titlurile zilei:

Scris de: Angela Sabău       01 dec, 00:08

Onorând jertfa lucrătorilor din sănătate căzuți la datorie în lupta împotriva pandemiei COVID-19, Federația „Solidaritatea Sanitară” a lansat Memorialul Eroilor din Sănătate, un album virtual cu fotografii ale acestora. 

Scris de: Dana Lascu       30 noi, 19:37

Institutul Cantacuzino a relansat astăzi, oficial, un produs care ar putea să fie util în lupta contra COVID-19: imunomodulatorul OROSTIM HV, care stimulează imunitatea. 

Scris de: Dana Lascu       30 noi, 19:27

Prmeierul Ludovic Orban a afirmat că este analziată posibilitatea deschiderii piețelor, dar, a spus el, vor fi niște condiții.

Scris de: Adisa Codruț       30 noi, 18:12

DC Medical vă prezintă știrile din sănătate ale amiezii de 30 noiembrie.

Scris de: Florina Pop       30 noi, 15:47

Inginerul român Ciprian Burzo, care a creat un prototip de mască de față echipată cu un senzor care detectează particulele Covid-19 din împrejurimi, a obținut premiul cel mai mare la un concurs de la MIT Media Lab. La doar 26 de ani are deja un master.

Scris de: Dana Lascu       30 noi, 15:38

Astrologul DC News Daniela Simulescu spune că este Luna Plină în Gemeni și va trebui să ne schimbăm modul de gândire.

Scris de: Adisa Codruț       30 noi, 09:13

DSP Ilfov a calculat greșit rata de infectare, invocând o eroare din sistemul informatic. Din această cauză, cifrele au arătat o rată de infectare la jumătate față de cea reală.

Scris de: Adisa Codruț       29 noi, 20:50

Nu ratați cele mai importante știri din sănătate, prezentate de DC Medical. Iată care sunt titlurile zilei:

Scris de: Angela Sabău       28 noi, 23:08

Nu ratați cele mai importante știri din sănătate, prezentate de DC Medical. Iată care sunt titlurile zilei:

Scris de: Angela Sabău       28 noi, 15:10

Mihail Lala, managerul OK Medical, este invitatul de astăzi, de la ora 17:00, al DCNews și DCMedical.

Scris de: Adisa Codruț       28 noi, 12:10

DC Medical vă prezintă cele mai importante informații din sănătate ale zilei de 27 noiembrie: 

Scris de: Dana Lascu       27 noi, 23:50

Vineri, 27 noiembrie, a fost ultima zi de repartiție a locurilor și posturilor la REZIDENȚIAT 2020! Cele mai multe locuri neocupate au rămas la Medicină de Urgență, Chirurgie Generală, Medicină de Familie și Boli Infecțioase!

Scris de: Dana Lascu       27 noi, 23:35

Profesorul Alexandru Rafila a vorbit despre ministrul Nelu Tătaru, despre echipa pe care acesta o conduce și despre problemele din interiorul Ministerul Sănătății. 

Scris de: Adisa Codruț       27 noi, 22:49

Situație CRITICĂ la Institutul Matei Balș din Capitală: spitalul este sufocat de pacienți, la Urgență sunt acum 24 de pacienți peste limita maximă pe care o poate interna unitatea medicală, pentru că nu mai sunt paturi libere în saloane. 

Scris de: Adisa Codruț       27 noi, 22:15

La începutul ședinței de Guvern, ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, l-a anunțat pe premierul Ludovic Orban cum se va modifica sistemul de penalizare pentru medicii de familie.

Scris de: Dana Lascu       27 noi, 21:41

La începutul ședinței de Guvern premierul Ludovic Orban i-a cerut explicații ministrului Sănătății, Nelu Tătaru, despre un sport negociat cu sindicaliștii de la Ambulanță. Iată ce i-a răspuns Tătaru:

Scris de: Dana Lascu       27 noi, 21:26

Măștile FFR, FFP, N95 contrafăcute sau neconforme sunt vândute pe Internet și în unele magazine, după cum arată ultimele alerte europene. Doar în România au fost identificate până acum 131 de astfel de produse. Iată câteva sfaturi, date de experți, pentru a face diferența între original și fake.

Scris de: Dana Lascu       27 noi, 20:20

Dr Adriana Nica, fostul manager de la Spitalul Universitar București (SUUB) a obținut în instanță anularea Deciziei de sancționare din iunie 2020, iar SUUB este obligat să o reîncadreze în funcția de șef de Secție!

Scris de: Dana Lascu       27 noi, 19:18

Fostul președinte al CNAS, Lucian Duță, a fost condamnat, la 6 ani de închisoare cu executare, într-un dosar în care este acuzat că ar fi primit mită de 6,3 milioane de euro. Decizia Tribunalului București nu este definitivă și poate fi contestată la Curtea de Apel București. 

Scris de: Adisa Codruț       27 noi, 18:02

Pe piața din România sunt la vânzare dezinfectanți de mâini care conțin metanol, o substanță toxică ce poate duce la orbire, atrage atenția dr Radu Țincu, medic primar ATI și Toxicologie. 

Scris de: Adisa Codruț       27 noi, 17:38

Regula care spune că nimeni nu are voie pe stradă după ora 23.00 fără a avea o declaraţie pe propria răspundere pe care să fie bifat un motiv justificat,  ridică numeroase semne de întrebare cu privire la modul în care poate fi aplicată.

Scris de: Adisa Codruț       27 noi, 17:02

DC Medical vă prezintă cele mai importante informații din sănătate ale amiezii zilei de 27 noiembrie.

Scris de: Florina Pop       27 noi, 15:50

Click pentru a naviga in paginile din categoria DIVERSEurmatoarea
Get it on App Store Get it on Google Play


Citite săptămâna aceasta


Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | Copyright 2020 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
nxt.24
YesMy