Diverse

Anxietatea poate fi tradusă prin starea de nervozitate cu care ne putem confrunta uneori. În fața emoțiilor negative, fiecare reacționează diferit, unii țipă, zbiară, sparg faruriile, în timp ce alții se ascund într-un colț și plâng. Iată ce spune ZODIA ta despre modul în care gestionezi aceste...

Scris de: Angela Sabău       20 oct, 09:53

ZODIAC: Există oameni care sunt suficient de siguri pe ei așa încât atunci când sunt criticați iau totul la modul constructiv. Pentru următoarele patru zodii, însă, atunci când sunt criticate se simt atacate și reacționează chiar și violent atunci când le spui că ceva nu e în regulă. 

Scris de: Dana Lascu       20 oct, 07:14

ZODIAC: Când vine vorba de a avea minți creative, sunt zodii pentru care doar cerul este limita. Deși fiecare dintre noi este creativ în felul său, nativii din următoarele patru zodii au o creativitate fără limite.

Scris de: Dana Lascu       19 oct, 22:51

HOROSCOP 20 octombrie 2021. Nativii unei zodii vor fi uimiți de atenția pe care o primesc din partea partenerului, iar alții vor da petreceri dacă tot au bani în plus.

Scris de: Adisa Codruț       19 oct, 16:16

Nicole Cherry este pe ultima sută de metrii cu sarcina. Artista le-a dezvăluit fanilor cu ce probleme de sănătate se confruntă în această perioadă.

Scris de: Angela Sabău       19 oct, 16:08

Pe 18 octombrie, Mercur își oprește ultima retrogradare din anul 2021. 

Scris de: Angela Sabău       19 oct, 13:11

Psihologul Carmen Harra a făcut previziuni neașteptate despre pandemia de coronavirus, dar și despre ce ne așteaptă în următorii 10-12 ani.

Scris de: Adisa Codruț       19 oct, 12:00

Iată trei zodii în care nu poți avea încredere. Nu-și pot respecta promisiunile și nu pot păstra un secret.

Scris de: Angela Sabău       19 oct, 09:46

Horoscop. Astăzi avem un trigon între Marte și Jupiter.

Scris de: Angela Sabău       19 oct, 08:50

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a explicat cât de periculoase sunt furia și energia negativă asupra sănătății noastre. Iată și cum scăpăm de efectele acestora: 

Scris de: Adisa Codruț       18 oct, 21:13

ZODIAC: Nativii din anumite zodii sunt culmea romantismului. Dacă au o întâlnire pun muzică de pian în fundal, pregătesc masa sau aleg restaurantul perfect, îți dau toate motivele să fii emoționată / emoționat și, dintr-o dată, alături de ei lumea e strălucitoare și fericită. De regulă, fac...

Scris de: Dana Lascu       18 oct, 18:55

Horoscop 19 octombrie. vești bune pentru Raci la muncă, Săgetătorii recuperează bani.

Scris de: Adisa Codruț       18 oct, 17:30

Ce se întâmplă: Mercur (care este încă retrograd) formează un sextil cu Venus sâmbătă, creând vremea perfectă pentru a întâlni o persoană nouă sau pentru a începe o convorbire importantă cu partenerul tău.

Scris de: Angela Sabău       18 oct, 09:58

ZODIAC: Sunt zodii care preferă să fie în siguranță, care țin la confort și au nevoie de certitudini înainte de a acționa. Altele, însă, se aruncă de multe ri cu capul înainte și trăiesc ca să-și asume riscuri. 

Scris de: Dana Lascu       18 oct, 07:14

HOROSCOP 18 octombrie: Situația nu e tocmai roz pentru zodiile care urmează: ele trebuie să pună piciorul în prag pentru a depăși dificultățile care le ies în cale

Scris de: Adisa Codruț       17 oct, 16:45

ZODIAC: Cu toții cunoaștem măcar o persoană căreia parcă-i plouă, tună și fulgeră tot timpul, care poate gândi doar scenarii pesimiste și pentru care lumea pare rea și chiar macabră. De regulă, astfel de persoane sunt din urătoarele patru zodii: 

Scris de: Dana Lascu       17 oct, 07:14

HOROSCOP: Cunoscutul numerolog Mihai Voropchievici a dezvăluit ce zodii vor da lovitura în săptămâna care urmează:

Scris de: Adisa Codruț       16 oct, 22:56

HOROSCOP 17 octombrie 2021: Oricât s-ar strădui să evite asta, zodiile care urmează vor face cheltuieli neprevăzute. Pentru unii asta va însemna chiar să piardă banii scoși din buzunar, iar pentru alții, că vor trebui să se împrumute

Scris de: Adisa Codruț       16 oct, 16:56

ZODIAC: Cu toții simțim câteodată nevoia să ne destăinuim, dar sunt zodii cărora n-ar trebui să avem în credere, cărora să nu le încredințăm secretele noastre, pentru că le vor folosi în scop propriu. Iată care: 

Scris de: Dana Lascu       16 oct, 11:19

ZODIAC: Știți povestea cu drobul de sare? Sau cu suflatul în iaurt ca să nu te arzi? Ei bine, următoarele 4 zodii gândesc prea mult și au tendința să despice întotdeauna firul în patru. Și din cauza asta pot pierde catastrofal!

Scris de: Dana Lascu       16 oct, 07:14

Horoscop 16 octombrie. Racii trebuie să fie atenți cu cheltuielile, Săgetătorul se confruntă cu provocări.

Scris de: Florina Pop       15 oct, 17:03

Amalia Enache a dezvăluit ce dietă ține pentru a avea o siluetă de vis. Alimentele la care a renunțat vedeta TV. 

Scris de: Angela Sabău       15 oct, 15:45

Iată care sunt cele mai pesimiste trei zodii, din tot zodiacul.

Scris de: Angela Sabău       15 oct, 14:27

Horoscop 15 octombrie 2021. O zi cu o energie foarte bună, ne place să socializăm, să arătăm cât suntem de pregătiți și de inteligenți și putem face noi cunoștințe.

Scris de: Adisa Codruț       15 oct, 09:15

ZODIAC: Te-ai întrebat vreodată dacă ai putea avea o căsătorie de conveniență sau dacă te vei căsători doar din dragoste? Iată zodiile care n-are accepta prima variantă: 

Scris de: Dana Lascu       15 oct, 07:34

Horoscop 15 octombrie. Taurii își caută sufletul pereche, Scorpionii se joacă cu emoțiile partenerului.

Scris de: Adisa Codruț       14 oct, 16:32

Horoscop. Capricornul este un semn zodiacal guvernat de Saturn, planeta limitelor, a lecțiilor karmice și a sincronizării divine. Capricornul tinde să fie încăpățânat, serios și cinic.

Scris de: Angela Sabău       14 oct, 14:21

Venus retrogradă în Capricorn. O perioadă astrologică ce va pune la încercare relaţiile lungi. Invitat la interviurile Astrosens.ro, Matei Crișan - astrolog, terapeut prin regresie, hipnoterapeut - a vorbit despre efectele lui Venus retrogradă, ce răni deschide şi cum se manifestă.

Scris de: Adisa Codruț       14 oct, 12:51

ZODIAC: Există oameni care nu pot sub nicio formă tolera sau accepta infidelitatea. Pentru ei, relațiile înseamnă categoric angajament și loialitate. De regulă sunt din următoarele cinci zorii: 

Scris de: Dana Lascu       14 oct, 07:14

Horoscop 14 octombrie. Balanțele vor avea parte de un timp minunat, Scorpionii se dedică familiei.

Scris de: Adisa Codruț       13 oct, 16:53

Click pentru a naviga in paginile din categoria DIVERSEurmatoarea
Get it on App Store Get it on Google Play

Citite săptămâna aceasta


Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt1
YesMy