Horoscop, sâmbătă, 8 mai 2021. Zi grea pentru o zodie: nici nu va simți că e weekend

DCMedical Team |
Data publicării:
Zodiac, horoscop. Foto: Pxhere
Zodiac, horoscop. Foto: Pxhere

Horoscop. Venus se pregătește să iasă din semnul Taurului și se va alătura lui Mercur, aflat deja în Gemeni.

Berbec

Te vei opune activităților noi, care te scot din zona de confort. Chef de socializare ai, însă nu vrei să depui niciun efort în acest sens. Spre seară îți vei mai reveni.

Taur

Parcă este ceva ce te ține pe loc. Apropiații îți spun că te blochezi singur și că ar fi cazul să te mai distrezi. Vor apărea cheltuieli nebănuite.

Gemeni

Prietenii te vor ajuta să mai uiți de supărări sau amintirile neplăcute. Dacă îi vei asculta, vei avea parte de o zi așa pe placul tău.

Rac

Marte se apropie de un sextil cu Uranus. Parcă ai vrea să abordezi altfel acest weekend. Dar încearcă să nu fii prea autoritar cu familia dacă nu este de acord cu tine.

Leu

Este posibil ca partenerul să reacționeze mai ciudat și să nu afli prea ușor cauza. Ai nevoie de o plimbare, o călătorie scurtă sau să faci o vizită.

Fecioară

Apropiații îți cer să te ocupi de organizarea unui eveniment, iar tu accepți cu plăcere. Și pentru tine nici nu contează că este sâmbătă. Te vei ocupa de el într-un mod exemplar.

Balanță

Nu prea te simți în apele tale. Venus, guvernatorul tău, se pregătește să schimbe semnul, fapt ce îți provoacă destulă anxietate. Nu exagera cu timpul petrecut pe telefon!

Scorpion

Oricine va petrece timp în compania ta se va simți bine. Te străduiești să fii un model pentru familie, prieteni și alte persoane. Partenerul te va aprecia.

Săgetător

Dacă partenerul îți propune o nouă activitate, recomandabil ar fi să nu îl refuzi. Vei vedea că este nevoie doar de prezența ta.

Capricorn

Persoana iubită vrea să petreacă ziua doar în casă. Vei duce muncă serioasă de convingere pentru a o scoate în oraș sau la cumpărături.

Vărsător

Vei munci destul de mult pentru o zi de sâmbătă. Nici nu vei simți că este weekend. Familia a promis că o se te ajute, însă nu te poți baza pe ea.

Pești

Vei reuși să te abții de la a cheltui bani pe diverse chestii inutile. Ba chiar vei osberva cât de bun ești în momentele în care trebuie să negociezi, scrie DC NEWS.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel