Medici & Clinici

Pentru analize radiologice, conducerea Consiliului Judeţean Arad a anunţat că va cumpăra 33 de aparate noi.

Scris de: Adisa Codruț       25 iun, 16:31

Șapte centre de servicii emdico-sociale au fost create în tot atâtea comune din județele Botoșani, Sălaj și Tulcea printr-un program româno-elvețian.

Scris de: Adisa Codruț       25 iun, 13:32

Dr Constantin Cucu, medic primar endocrinologie la Institutul Parhon din București și asistent universitar UMF „Carol Davila”, explică de ce ideea Ministerului Sănătății de a introduce criterii de performanță va fi un eșec lamentabil și că de fapt, în spatele acestor pretexte...

Scris de: Dana Lascu       25 iun, 10:21

Secția de ortopedie și sala de sterilizare a Spitalului Județean de Urgență din Tulcea vor fi reabilitate cu bani europeni, susțin autoritățile locale.

Scris de: Adisa Codruț       24 iun, 16:59

Medicii șefi de secție din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca sar în apărarea doctoriței Adela Golea, care a anunțat că demisionează de la Spital și de la Universitatea de Medicină, după ce a fost condamnată injust pentru că le-a cerut subordonaților săi de la...

24 iun, 16:24

Un spital din State are două mașinuțe de jucărie pe care cei mai mici pacienți le pot conduce din camera unde sunt internați până în sala de operație.

Scris de: Adisa Codruț       24 iun, 16:22

Președintele sindicatului Promedica, medicul Eleodor Cârstoiu, susține că doctorii ar trebui să lucreze în medie 7 ore pe zi, conform legislației.

Scris de: Adisa Codruț       24 iun, 15:36

Dr Mihaela Pop, medic de familie cu experiență cât alții n-au ani de viață s-a stăurat de pacienți care se cred stăpâni de sclavi, care cred că totul li se convine în orice conjunctură s-ar afla. Cunoscutul medic le transmite acestora un mesaj dur: prin această atitudine și...

Scris de: Dana Lascu       24 iun, 01:53

Directorul medical al Unității de Primiri Urgențe Cluj, dr Adela Golea, care a primit o condamnare abuzivă și ilegală pentru că le-a cerut subordonaților să dea prioritate pacienților în stare gravă, nu alcoolicilor aduși de poliție pentru teste, a anunțat că nu va contesta decizia...

Scris de: Dana Lascu       23 iun, 19:54

Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, lansează, pe Facebook, un apel public în cazul fetiței luate cu mascații. În mediul online circulă o petiție pentru copil.

Scris de: Florina Pop       21 iun, 22:43

Reprezentanții Consiliului Județean Hunedoara au declarat vineri, 21 iunie, că sistemul informatic şi baza de date ale Spitalului Judeţean de Urgenţă Deva au fost securizate suplimentar.

Scris de: Adisa Codruț       21 iun, 20:57

Ministrul Sănătății a făcut o vizită inopinantă vineri, 21 iunie, la Institutul de Pneumoftiziologie Marius Nasta în urma unor sesizări ale pacienților.

Scris de: Adisa Codruț       21 iun, 19:21

Un medic din Cluj a fost condamnat la închisoare cu suspendare pentru că ar fi cerut personalului medical de la Urgențe să preia cu prioritate pacienții aduși în stare gravă, nu șoferii depistați de polițiști cu alcoolemie.

Scris de: Adisa Codruț       21 iun, 17:22

Declarația ministrului Sănătății, Sorina Pintea, că va introduce criterii de performanță în baza cărora vor fi plătiți angajații din sănătate a declanșat un val de reacții. Medicul anestezist Laura Zarafin de la Spitalul Colentina din București îi atrage atenția ministrului că...

Scris de: Dana Lascu       21 iun, 15:00

O țigaretă electronică i-a explodat în față unui tânăr de 17 ani din SUA rupându-i mandibula, arată un raport publicat în The New England Journal of Medicine.

Scris de: Florina Pop       20 iun, 16:59

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a declarat miercuri, 19 iunie, că s-au înregistrat în ultima perioadă un număr mare de pacienţi arşi.

Scris de: Adisa Codruț       19 iun, 20:45

Nouă ecografe performante au ajuns la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Târgu-Mureş în urma fondurilor alocate de Ministerul Sănătății.

Scris de: Adisa Codruț       19 iun, 19:23

Medicul chirurg Mihai Grigoriu, șef de lucrări la UMF Carol Davila din București, a murit. Colegii de la universitate au adresat condolențe pe site-ul universității.

Scris de: Adisa Codruț       18 iun, 21:48

Ministrul Fondurilor Europene, Roxana Mânzatu, a declarat marți, 18 iunie, la Forumul Naţional al Spitalelor, că sănătatea va fi o prioritate în finanțare.

18 iun, 21:01

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a declarat marţi, 18 iunie, că regulamentul de implementare a gărzilor va trebui să suporte modificări.

Scris de: Adisa Codruț       18 iun, 19:50

Aparatură medicală de mare importanță pentru copiii născuți prematur a ajuns la Spitalul Clinic Județean din Cluj Napoca, în urma unei donații.

Scris de: Adisa Codruț       18 iun, 12:46

Lista cu numele medicilor care au decedat în gărzi sau din cauza epuizării la locul de muncă crește. Ieri, medicul cardiolog Cătălin Bălan de la Sibiu a făcut stop cardiorespirator și, în ciuda strădaniilor nu a mai putut fi salvat. Colegii săi de breaslă de pretutindeni au...

Scris de: Dana Lascu       17 iun, 18:23

Secția Chirurgie pediatrică a Spitalului Județean din Slatina are de anul trecut linie de gardă. Lucrurile s-au îmbunătățit simțitor în ce privește serviciile medicale și numărul pacienților a crescut.

Scris de: Angela Sabău       15 iun, 18:50

Un puști de 14 ani, din județul Vaslui, s-ar fi electrocutat la școală după ce și-a conectat încărcătorul telefonului la o priză, iar capătul, în gură.

Scris de: Adisa Codruț       14 iun, 15:53

Tragedia petrecută în urmă cu câteva zile, când un medic de familie pensionar și cu o pensie de nimic a murit în timp ce făcea de gardă la un spital din Bihor, a determinat mai mulți doctori să dezvăluie calvarul prin care trec. În loc să aibă grijă de pacienți și...

Scris de: Dana Lascu       13 iun, 13:35

Secţia de Neonatologie a Spitalului Municipal Medgidia a primit, ca donație, aparatură modernă ce constă într-o masă radiantă, în valoare de 10.000 de euro.

Scris de: Adisa Codruț       12 iun, 14:02

Antoneta Ioniță, deputat PNL, militează pentru pensionarea anticipată a medicilor, inițiativă susținută de liberali și care, zice parlamentarul, „s-a pierdut prin sertare".

Scris de: Adisa Codruț       11 iun, 14:06

Străinii vin în România ca să-și trateze afecțiuni stomatologice pentru că avem cabinete bine dotate și prețuri mici, iar în ultimul timp și clinicile de fertilizare in vitro au clienți de peste hotare, a spus fostul ministru al Sănătății, Nicolae Bănicioiu, care este acum...

Scris de: Dana Lascu       10 iun, 23:18

Cardiologul Vasi Rădulescu reamintește, pe Facebook, frământările prin care trece un medic în timpul gărzii și îi roagă pe pacienți să nu uite că doctorul, în spatele halatului alb, e și el un om.

Scris de: Adisa Codruț       10 iun, 17:11

Circa 200 de medici şi asistenţi medicali se vor specializa în cardiologie pediatrică printr-un program din fonduri europene cu suma de 5 milioane de euro.

Scris de: Adisa Codruț       07 iun, 19:33

Click pentru a naviga in paginile din categoria MEDICI & CLINICIurmatoarea
Get it on App Store Get it on Google Play

Citite săptămâna aceasta


Politica de confidențialitate | Politica Cookies | Copyright 2019 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
sanatate.n-nxt.26