Medici & Clinici

Un fals medic stomatolog din Baia Mare a fost reținut de polițiști, în urma unei percheziții ce a avut loc azi. 

Scris de: Angela Sabău       17 ian, 22:59

Cunoscut medic și blogger, Otilia Țigănaș povestește un mic episod din viața unui medic de la sat și prejudecățile de care se lovesc, în general, medicii sau asistenții medicali de la țară.

Scris de: Adisa Codruț       18 ian, 06:21

Khagendra Thapa Magar din Nepal, deţinătorul recordului mondial pentru cel mai scund bărbat mobil din lume, a murit vineri la 28 de ani.

Scris de: Adisa Codruț       17 ian, 19:12

Spitalul Clinic de Boli Infecțioase din Cluj va avea o linie suplimentară de gardă. Măsura va fi aplicată timp de trei luni.

Scris de: Adisa Codruț       17 ian, 18:03

DSP Brașov a efectuat azi un control la cabinetului falsului medic din Predeal. Potrivit unor surse, acesta ar lucra în domeniul IT și i-ar fi ținut locul soției sale, medic, a consultat pacienți și a eliberat rețete.

Scris de: Adisa Codruț       16 ian, 14:07

Conducerea Spitalului Clinic Județean de Urgență anunță că au început reparații în clădirea care găzduiește Unitatea de Primire a Urgențelor și recomandă folosirea ”cu discernământ” a serviciilor de urgență.

Scris de: Adisa Codruț       15 ian, 20:27

Regele Harald al V-lea al Norvegiei a fost externat miercuri din spital, la o săptămână după ce a fost internat din cauza unor stări de ameţeală.

Scris de: Adisa Codruț       15 ian, 19:40

Myles Brady Davis, persoană transgender din Statele Unite, care se identifică drept bărbat, era în a 20-a săptămână de sarcină când a aflat că va figura ca mamă pe certificatul de naştere al copilului său.

Scris de: Adisa Codruț       15 ian, 18:05

Medicii legiști au finalizat necropsia și au stabilit cauza morții jurnalistei Cristina Țopescu.

Scris de: Adisa Codruț       15 ian, 17:07

Consiliul Județean Cluj a achiziționat echipamente medicale noi pentru Institutul Oncologic „Prof. Dr. Ion Chiricuță” din Cluj-Napoca.

Scris de: Adisa Codruț       15 ian, 16:36

Ministrul Sănătății a trimis o echipă de control la Spitalul Grigore Alexandrescu după ce o mamă nu ar fi fost lăsată să stea în permanență cu copilul în salon.

Scris de: Adisa Codruț       15 ian, 16:20

Deputatul USR Emanuel Ungureanu a depus o sesizare la ANI împotriva Alinei Muşetescu, fostă coordonatoare a serviciului care se ocupă de studii clinice în cadrul ANMDM.

Scris de: Adisa Codruț       15 ian, 13:25

În urma controlul trimis de Ministerul Sănătății, inspectorii sanitari din cadrul Direcţiei de Sănătate Publică Bucureşti au descoperit o serie de nereguli privind curățenia și dezinfecția la Spitalul Clinic de Urgenţă Bagdasar-Arseni.

Scris de: Adisa Codruț       14 ian, 21:06

Medici de la Institutului de Urgență pentru Boli Cardiovasculare Prof. C.C. Iliescu București au transmis un mesaj public la trecerea în neființă a prof dr Vasile Cândea, renumit chirurg.

Scris de: Adisa Codruț       14 ian, 20:16

Reputatul general (r) prof. dr. Vasile Cândea, eminent chirurg român, președinte al Societății Române de Chirurgie Cardiovasculară, s-a stins din viață.

Scris de: Adisa Codruț       14 ian, 16:22

Medicii sindicaliști din SJU Deva îi cer ministrului Sănătății, printr-o scrisoare deshisă, să dispună măsuri pentru rezolvarea problemei singurului CT din unitate. Aparatul se defectează frecvent, iar pacienții sunt plimbați între spitale pentru această investigație, creând...

Scris de: Adisa Codruț       14 ian, 14:20

Medicii și publicul ar trebui să fie conștienți de mai multe riscuri legate de comestibilele care conțin canabis, avertizează autorii unui studiu.

Scris de: Adisa Codruț       13 ian, 18:03

Asistentul medical din Brăila, închis pentru opt ani după ce a violat mai multe paciente pe care le-a sedat înainte, a fost eliberat după trei ani de închisoare.

Scris de: Adisa Codruț       12 ian, 13:28

Bolnavii unui centru de recuperare neuropsihiatrică din Călărași primesc mâncare precum resturile ce se dau porcilor. Pâine înmuiată în apă, margarină aruncată peste bucățile de pâine și salam. 

Scris de: Adisa Codruț       11 ian, 16:16

Bărbatul care și-a ucis soția, director de îngrijiri medicale la Spitalul din Piatra Neamț, nu a putut fi audiat, din cauza stării psihice.

Scris de: Angela Sabău       11 ian, 17:29

În cursa pentru funcția de RECTOR al UMF Carol Davila în acest moment sunt înscriși oficial trei profesori universitari: Adrian Streinu-Cercel, Cătălina Poiană și Viorel Jiinga.

Scris de: Dana Lascu       11 ian, 00:13

Reprezentanții Sindicatului Promedica atrag atenția că în toată tevatura furibundă iscată de „Cazul Beuran” de fapt nu se are în vedere esențialul: este nevoie de soluții reale în sistemul de sănătate, nu de găsirea unor țapi ispășitori!

Scris de: Dana Lascu       10 ian, 23:09

Noua directoare de îngrijiri medicale a Spitalului Județean Neamț, care abia câștigase postul prin concurs, ar fi fost înjunghiată mortal în propriul cabinet din spital de către soțul cu care era în divorț, susține presa locală.

Scris de: Dana Lascu       10 ian, 18:31

Doctorul Mircea Beuran este audiat la Serviciul Omoruri al Poliției Capitalei. El este anchetat în cazul pacientei care a suferit arsuri în timpul operației la Spitalul Floreasca.

Scris de: Adisa Codruț       10 ian, 10:54

Ao Zhongfang are 92 de ani și este medic la Spitalul Popular Jiangsu din orașul Nanjing, în estul Chinei. Fiul ei este tot medic. La fel și nepoata.

Scris de: Adisa Codruț       09 ian, 15:48

Europa de Est este noua frontieră pentru firmele private de sănătate, iar companiile de asigurări şi start-up-urile din tehnologie se grăbesc să fure startul prin obţinerea de date privind sănătatea cetăţenilor din regiune.

Scris de: Adisa Codruț       09 ian, 12:58

Președintele brazilian, Jair Bolsonaro, suferă de hernie abdominală. El a anunțat că se va prezenta la un spital militar pentru o serie de „examene de rutină”.

Scris de: Adisa Codruț       08 ian, 22:56

Profesorul Gheorghe Țarălungă a fost condamnat la opt ani de închisoare, cu executare, pentru luare de mită în formă continuată. El era decanul Facultății de Farmacie din cadrul Universității Ovidius.

Scris de: Adisa Codruț       08 ian, 18:25

Parlamentarii UDMR Tánczos Barna și Korodi Attila, au prezentat, într-o conferință de presă, sumele care vor fi alocate din bugetul de stat către trei spitale din Harghita, după negocierile duse de Uniune. 

Scris de: Adisa Codruț       08 ian, 17:35

Spitalul Universitar de Urgență București – SUUB - precizează că în trimestrul al patrulea al anului trecut s-au derulat activități de prezentare și instruire a personalului medical de profil chirurgical, inclusiv ortopedie, pentru utilizarea echipamentelor medicale.

Scris de: Dana Lascu       08 ian, 17:25

Click pentru a naviga in paginile din categoria MEDICI & CLINICIurmatoarea
Get it on App Store Get it on Google Play

Citite săptămâna aceasta


Politica de confidențialitate | Politica Cookies | Copyright 2020 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
sanatate.n-nxt.28