Medici & Clinici

Sistemul american de sănătate prevede ca după 10 ani de profesare într-o anumită specialitate medicală, doctorul trebuie să dea un examen, afirmă prof. dr. Cătălina Poiană, președintele Colegiul Medicilor din București.

Scris de: Florina Pop       28 iul, 17:49

Centrul de mari arși se va înființa la Târgu Mureș, unde va fi construită o clădire nouă, cu patru etaje, plus un etaj tehnic. Guvernul a aprobat indicatorii pentru Centrul de Arși de la Spitalul Clinic de Urgență Târgu Mureș. 

Scris de: DCMedical Team       28 iul, 15:55

Profesorul și medicul Bogdan Popescu, vicepreședinte Colegiul Medicilor din București și șef al Secției de Neurologie de la Spitalul Colentina, a vorbit, la Interviurile DC Medical, dspre neuroplasticitatea creierului.

Scris de: Florina Pop       26 iul, 23:16

Prof.dr. Cătălina POIANĂ, Președinte Colegiul Medicilor din București, medic primar endocrinolog la Institutul Parhon, și Prof.dr. Bogdan POPESCU, vicepreședinte Colegiul Medicilor din București și șef al Secției de Neurologie de la Spitalul Colentina, au dezvăluit, la Interviurile DC Medical,...

Scris de: Cătălina Burghelea       23 iul, 19:37

Prof.dr. Cătălina POIANĂ, Președinte Colegiul Medicilor din București, medic primar endocrinolog la Institutul Parhon, și Prof.dr. Bogdan POPESCU, vicepreședinte Colegiul Medicilor din București și șef al Secției de Neurologie de la Spitalul Colentina vin la Interviurile DC Medical, astăzi, de...

Scris de: Dana Lascu       23 iul, 09:57

Serviciul Român de Informații a anunțat joi că, în cooperare cu CERT-RO și Spitalul Clinic Nr.1 CF Witting din București, a investigat un atac cibernetic cu aplicația ransomware PHOBOS, care a vizat serverele spitalului.

Scris de: Dana Lascu       22 iul, 21:42

Trei dintre cele mai cunoscute Institute Naționale din București și 7 spitale au anunțat programul după care se vor desfășura concursurile pentru posturile de manager. Printre ele se numără Institutul „Matei Balș” din București și Spitalul Județean de Urgență „Sf Spiridon” din Iași. 

Scris de: Dana Lascu       22 iul, 20:38

Artistul Benone Sinulescu este internat de mai bine de o săptămână în Spitalul Județean Arad.

Scris de: Adisa Codruț       19 iul, 23:30

Premierul Florin Cîțu a demis un secretar de stat la doar o zi de la numire.

Scris de: DCMedical Team       09 iul, 11:43

Colegiul Medicilor din România (CMR) trage un semnal  de alarmă cu privire la faptul că cinci județe din țară nu au medic hematolog. Cel mai mare număr al medicilor cu această specializare sunt la București.

Scris de: DCMedical Team       05 iul, 12:57

Reprezentanții Ministerului Sănătății face precizări privind explozia de la Petromidia, județul Constanța.

Scris de: Adisa Codruț       02 iul, 14:02

Reprezentanții companiei Apa Nova au oferit o reacție în problema avariei înregistrate la Spitalul Fundeni și la Institutul C.C. Iliescu.  

Scris de: Adisa Codruț       02 iul, 12:50

O problemă la conducta de apă din București ar fi sistat intervențiile chirurgicale la Institutul Fundeni și Institutul de Boli Cardiovasculare CC. Iliescu.

Scris de: Adisa Codruț       02 iul, 11:31

Spania a aprobat în Parlament legea eutanasiei, prin care pacienții bolnavi de afecțiuni incurabile pot să-și pună capăt suferinței.

Scris de: Adisa Codruț       25 iun, 17:15

Chirurgul Dumitru Dumitrescu, fost manager al  Spitalului Orășenesc Hârșova, a decedat. Anunțul a fost făcut pe pagina de Facebook a unității medicale. 

Scris de: Dana Lascu       23 iun, 12:42

Procurorii au stabilit că în cazul celor trei pacienți care au decedat la Spitalul Victor Babeș în TIR-ul ATI după ce instalația de oxigen a fost vorba de eroare umană, iar doi angajați ai spitalului au fost reținuți pentru 24 de ore. Conducerea spitalului a oferit o poziție oficială: 

Scris de: Dana Lascu       16 iun, 15:12

Elevii care fac chimioteraie și sunt internați în spitale pentru perioade lungi de timp vor putea susține examenele în unitatea medicală.

Scris de: Adisa Codruț       16 iun, 13:08

Două persoane au fost reținute după tragedia de la Spitalul Victor Babeș din București, unde instalația de oxigen din cadrul unui TIR medical s-a oprit și trei oameni au murit.

Scris de: Adisa Codruț       16 iun, 12:54

Stația de sterilizare a Spitalului Colțea din București s-a stricat de o săptămână, iar instrumentele folosite la operații sunt sterilizate la altă unitate medicală din Capitală.

Scris de: Adisa Codruț       16 iun, 10:36

SANADOR anunță deschiderea Clinicii Floreasca, situată în Calea Floreasca 165. Clinica este găzduită de o clădire nouă și modernă, ONE Tower, într-o zonă verde a Bucureștiului, în apropierea Parcului și a Lacului Floreasca. Clinica oferă acces la cea mai nouă platformă de imagistică medicală,...

Scris de: Adisa Codruț       15 iun, 10:45

Ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, va efectua în perioada 11 - 12 iunie a.c., o vizită în județul Dolj, în cadrul căreia va participa la activități de vaccinare

Scris de: DCMedical Team       11 iun, 15:30

Autoritățile descind la mai multe adrese din București, într-un dosar de evaziune fiscală, spălare de bani, vătămare corporală, fals intelectual şi exercitarea fără drept a unei profesii.

Scris de: DCMedical Team       10 iun, 12:27

Ministrul Sănătății a semnat azi, 27 mai, un ordin care reglementează condițiile pe care ONG-urile care au activități în domeniul sănătății mintale trebuie să le respecte.

Scris de: DCMedical Team       27 mai, 17:14

Mioara Roman se simte mai bine după o lună de tratament, a anunțat fiica acesteia, Oana Roman, pe rețelele sociale.

Scris de: DCMedical Team       26 mai, 17:49

Medicul-erou Cătălin Denciu, care a intrat în flăcări în incendiul de la secția ATI a Spitalului Județean Piatra Neamț, încercând să-și salveze pacienții și care s-a ales cu arsuri grave în urma actului său are un mesaj după ce directorul general al OMS, dr Tedros Adhanom Ghebreyesus l-a...

Scris de: Dana Lascu       25 mai, 10:38

Medicul-erou de la Piatra-Neamț, Cătălin Denciu, a fost premiat de Organizația Mondială a Sănătății.

Scris de: DCMedical Team       24 mai, 16:22

Senatorul PNL, Gheorghe Carp, pregătește legi care vor obliga medicii să aleagă între stat și privat. De asemenea, mai sunt propuneri privind salarizarea cadrelor medicale în funcție de performanțe sau debutanți angajați pe perioade determinate.

Scris de: Angela Sabău       23 mai, 15:23

Întrebarea unui medic pe o rețea de socializare se referă la posibilitatea de a externa un pacient intubat, la solicitarea familiei. Iată ce răspuns a primit:

Scris de: DCMedical Team       23 mai, 13:53

Actorul Ion Dichiseanu s-a stins din viață la 87 de ani. Purtătorul de cuvânt al Spitalului Floreasca a confirmat informația pentru DC Medical.

Scris de: Florina Pop       20 mai, 15:33

Anumite alimente, dar și unele medicamente pot cauza flatulență.

Scris de: DCMedical Team       20 mai, 13:11

Click pentru a naviga in paginile din categoria MEDICI & CLINICIurmatoarea
Get it on App Store Get it on Google Play

Citite săptămâna aceasta


Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt1
NoMy