Medici & Clinici

O procedură medicală numită ablație de fibrilație atrială s-a efectuat în premieră la Spitalul Militar Central din București.

Scris de: Adisa Codruț       21 feb, 14:23

Medicul Mircea Beuran rămâne în arest la domiciliu. Asta a decis Curtea de Apel București, care a respins atât contestaţia medicului, cât şi pe cea a DNA, care solicita plasarea medicului în arest preventiv.

Scris de: Angela Sabău       20 feb, 19:21

Un medic din Brașov, în vârstă de 48 de ani, specialist în Anestezie și Terapie Intensivă și în Boli infecțioase a murit.

Scris de: Adisa Codruț       19 feb, 12:41

Ministrul Sănătății Victor Costache a declarat că se vor lua o serie de măsuri legale pentru a nu se repeta tragedia copilului anesteziat de la Pitești.

Scris de: Adisa Codruț       18 feb, 22:17

Doctorul Dan Perețianu a arătat la Interviurile DC News și DC Medical cât câștigă un medic într-un spital de stat și de ce s-au supărat medicii din privat. 

Scris de: Florina Pop       18 feb, 20:22

Medicii portughezi se declară împotriva eutanasiei, alăturându-se, astfel, mișcării de opoziție inițiată de Biserica Catolică.

Scris de: Adisa Codruț       18 feb, 18:23

Doctorul Dan Perețianu, lider al Sindicatului medicilor Esculap, a explicat motivele pentru care medicii nu reușesc să se unească cu adevărat.

Scris de: Adisa Codruț       18 feb, 13:05

Medicul Mircea Beuran este acuzat că ar fi „transformat o instituție publică de prestigiu în propria piață de desfacere”, arată Truibunalul București.  

Scris de: Adisa Codruț       17 feb, 17:30

Persoana care l-ar fi denunțat pe medicul Mircea Beuran este o subalternă a acestuia, doctoriță la Spitalul Floreasca din București.

Scris de: Adisa Codruț       14 feb, 17:22

Medicul Mircea Beuran a ieșsit, vineri, 14 februarie, din arestul Poliţiei, după o noapte petrecută în detenție. Procurorii DNA au cerut arestul preventiv al acestuia. Instanța a decis altceva.

Scris de: Florina Pop       14 feb, 16:30

Medicul Mircea Beuran a fost plasat în arest la domiciliu, după ce Tribunalul București a respins măsura arestului preventiv.

Scris de: Adisa Codruț       14 feb, 14:31

Pacienții cu boli cardiace pot fi de acum operați prin incizii de doar trei centimetri. Acest tip de intervenții se realizează de la începutul acestui an la SUUB.

Scris de: Angela Sabău       13 feb, 12:30

Medicul Raluca Mititelu a fost aleasă membru în echipa de conducere a Asociaţiei Mondiale de Terapie Radionuclidică şi Moleculară.

Scris de: Adisa Codruț       13 feb, 11:43

Percheziții la medicul Mircea Beuran și la Spitalul de Urgență Floreasca, în această dimineață. Potrivit unor surse, este urmărit un caz de luare de mită.

Scris de: Adisa Codruț       13 feb, 11:07

CMSR s-a autosesizat în cazul copilului de patru ani care a murit în urma unei anestezii primite la o clinică de stomatologie.

Scris de: Angela Sabău       13 feb, 10:24

Avocatul Poporului face o anchetă la Centrul de Îngrijire și Asistență Timișulș de Sus, din Brașov, după ce inspectorii de la Protecția Consumatorului au publicat imagini din azilul de bătrâni.

Scris de: Angela Sabău       08 feb, 13:27

Rectorul UMF Cluj Anca Buzoianu și-a desemnat echipa de prorectori, votată în unanimitate de membrii Senatului universității.

Scris de: Adisa Codruț       06 feb, 12:41

Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă din Bistriţa, Gabriel Lazany, a declarat că nu îi este teamă de concurenţa pe care ar putea-o reprezenta spitalele private.

Scris de: Adisa Codruț       05 feb, 13:27

Mai mulți elevi din Brașov au fost duși la medic după ce ar fi stat în apropierea unei lămpi cu ultraviolete.

Scris de: Adisa Codruț       05 feb, 10:25

Guvernul a adoptat ordonanţa de urgenţă privind accesul pacienţilor la servicii medicale indiferent de furnizori, publici sau privaţi, a anunţat şeful Cancelariei prim-ministrului, Ionel Dancă.

Scris de: Adisa Codruț       05 feb, 08:38

Un compartiment de recuperare a marilor arşi ar deveni funcţional, din 2021, în cadrul Spitalului Clinic Municipal de Urgenţă Timişoara.

Scris de: Adisa Codruț       04 feb, 15:09

Biletele de tratament bealnear pentru pensionari trebuie repartizate mai eficient, așa că urmează să fie adoptate măsuri de simplificare a procedurilor, a anunțat Violeta Alexandru, ministrul Muncii.

Scris de: Adisa Codruț       03 feb, 23:36

Sorina Pintea, fostul ministru al Sănătății, a anunțat public că suferă de o boală autoimună și că acesta este motivul pentru care a stat departe de viața publică în ultima perioadă.

Scris de: Adisa Codruț       03 feb, 22:41

Medicul Sorin Marian Paveliu adresează public 31 de întrebări pentru ministrul Sănătății, premierul Victor Orban și parlamentari din toate partidele politice privind proiectul de modificare a Legii 95/2006.

Scris de: Adisa Codruț       03 feb, 11:23

Prof dr Cătălina Poiană și-a retras candidatura la funcția de rector al Universității de Medicină și Farmacie (UMF) „Carol Davila” din București.

Scris de: Dana Lascu       31 ian, 19:12

Medicul toxicolog Radu Țincu a explicat, la Interviurile DC Medical, câteva lucruri care i-ar putea ajuta pe oameni sau pe șefii de instituții publice când angajează o firmă de dezinsecție.

Scris de: Florina Pop       31 ian, 00:03

Medicul toxicolog Radu Țincu a discutat la Interviurile DC Medical ce ar însemna pentru o instituție publică o dezinfecție prost făcută.

Scris de: Florina Pop       30 ian, 19:37

Inspectorii sanitari ai Direcției de Sănătate Publică a Municipiului București au dat amenzi, după ancheta de la Spitalul Universitar de Urgență București (SUUB), în scandalul privind deversarea unor deșeuri.

Scris de: Dana Lascu       30 ian, 18:32

Dr Radu Țincu, medic primar Terapie Intensivă – Toxicologie, a vorbit la Interviurile DC Medical despre substanțele folosite în acțiunile de dezinsecție și dezinfecție, care au ucis și îmbolnăvit oameni.

Scris de: Florina Pop       30 ian, 18:25

Suspendarea parţială sau integrală a cursurilor în mai multe unităţi de învăţământ din ţară din cauza gripei afectează, în prezent, 3.308 elevi, a informat, miercuri, Ministerul Educaţiei şi Cercetării, subliniind că această cifră nu reprezintă numărul copiilor bolnavi.

Scris de: Adisa Codruț       29 ian, 14:27

Click pentru a naviga in paginile din categoria MEDICI & CLINICIurmatoarea
Get it on App Store Get it on Google Play

Citite săptămâna aceasta


Politica de confidențialitate | Politica Cookies | Copyright 2020 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
sanatate.n-nxt.27