Medici & Clinici

Preşedintele Colegiului Medicilor din Municipiul Bucureşti, Cătălina Poiană, consideră că situaţia pacienţilor evacuaţi în noapte de la Spitalul Foişor reprezintă un caz extrem de regretabil.

Scris de: DCMedical Team       10 apr, 12:29

Opt pacienţi ai Spitalului „Foişor” au mai rămas de evacuat sâmbătă, înainte ca unitatea medicală să fie transformată în spital Covid.

Scris de: DCMedical Team       10 apr, 11:53

Psihiatrul Gabriel Diaconu este revoltat de decizia de evacuare a Spitalului Foișor, de unde 105 pacienți au fost scoși noaptea din spital și mare parte dintre ei trimiși acasă. 

Scris de: Dana Lascu       09 apr, 23:57

DC Medical a intrat în posesia Ordinului de evacuare dat de Centrul Național pentru Coordonarea și Conducerea Intervenției, care a fost semnat de Raed Arafat. Iată documentul: 

Scris de: Dana Lascu       09 apr, 23:41

Prof dr Alexandru Rafila a explicat că transformarea Spitalului Foișor în spital destinat pacientților COVID 19 s-a făcut fără acordul Corpului Medical din unitatea medicală și că mutarea noaptea a pacienților nu ține seama de starea lor de sănătate!

Scris de: Dana Lascu       09 apr, 23:25

Secretarul de stat în Ministerul Sănătății dr Andrei Baciu își cere scuze pentru situația creată la evacuarea Spitalului de ortopedie Foișor, din Capitală. 

Scris de: Dana Lascu       09 apr, 22:51

Dr Tudor Ciuhodaru de la UPU Iași este revoltat de situația în care se află pacienții evacuați din Spitalul de Ortopedie Foișor din București. 

Scris de: Dana Lascu       09 apr, 22:41

În Spitalul Foișor erau 105 pacienți înainte de evacuare. Spitalul este golit pentru a fi transformat în spital COVID-19. Unii dintre ei au fst scoși pe targă și trimiși acasă. 

Scris de: Dana Lascu       09 apr, 22:23

Un medic din Cluj-Napoca, infectat cu noul coronavirus, și-a îngrijit pacienții din scaunul cu rotile. 

Scris de: Cătălina Burghelea       09 apr, 12:42

Medicul Cătălin Denciu, care a sărit în foc să își salveze pacienții la incendiul din Piatra Neamț, a fost declarat ”Eroul Anului 2020” în Belgia.

Irina Radu       07 apr, 15:40

Colegiul Medicilor din Municipiul București(CMMB) lansează un apel la unitate și înțelegere, atât în lumea medicală, cât și în societate în ansamblul său.

Scris de: DCMedical Team       06 apr, 19:07

O misiune umanitară a unei aeronave a Forţelor Aeriene Române a avut loc astăzi pentru un pacient cu arsuri.

Scris de: Angela Sabău       04 apr, 13:30

O echipa de gastroenterologi de la Spitalul Colentina din Capitală, compusă din dr. Theodor Voiosu, dr. Andreea Benguș, dr. Andrei Voiosu și dr. Mihai Rimbaș, a intervenit endoscopic pentru a trata o pacientă cu cancer pancreatic avansat infectată recent cu virusul SARS CoV-2. Intervenția este...

Scris de: Dana Lascu       03 apr, 06:48

Mai mulți medici și stomatologi din România au transmis un mesaj către Guvernanți prin care cer încetarea aberațiilor și a stării de teroare. Ei cer ridicarea restricțiilor și revenirea la normalitate. Colegiul medicilor din România a reacționat în acest sens. 

Irina Radu       02 apr, 21:29

Cunoscutul oftalmolog prof dr Monica Pop despre care s-a spus că ar fi fost printre autorii memoriul transmis de mai mulți medici președintelui Iohannis prin care i se cere acestuia să stopeze „aberațiile” Guvernului și să ridice restricțiile, spune că nu a semnat acest document. 

Scris de: Dana Lascu       02 apr, 20:19

Mai mulți medici și stomatologi din România au transmis un mesaj către Guvernanți prin care cer încetarea aberațiilor și a stării de teroare. Ei cer ridicarea restricțiilor și revenirea la normalitate. 

Scris de: Dana Lascu       02 apr, 17:09

Un grup de arădeni a dus buchete şi ghivece cu flori, joi seară, cadrelor medicale de la cel mai mare spital COVID-19 din judeţul Arad, cel din cartierul Grădişte, în semn de recunoştinţă pentru contribuţia lor la combaterea efectelor pandemiei şi ca o replică la protestele care au loc în ţară...

Scris de: Cătălina Burghelea       01 apr, 22:18

Medicul infecționist Teodora Iacob spune într-o postare pe Facebook, că nu va pleca urechea ”nici acum, când medicii sunt transformați în asasini”.

Scris de: DCMedical Team       01 apr, 11:11

Fostul manager al Spitalului de Boli Infecţioase Iași, medicul Carmen Dorobăţ, a comentat protestele românilor din ultimele zile. 

Irina Radu       31 Martie, 16:27

Instanța i-a dat chirurgului Gheorghe Burnei 2 ani și 6 luni de închisoare cu suspendare în dosarul în care e acuzat de luare de mită.

Scris de: DCMedical Team       31 Martie, 10:16

Reprezentanții Colegiului Medicilor din România susțin că atunci când doctorii ”tratează COVID trebuie să cunoască această boală și să fie capabili și responsabili din punct de vedere medical”.

Scris de: DCMedical Team       26 Martie, 17:07

Dr Bogdan Tănase a fost numit de ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, în funcția de manager al Institutului Oncologic Prof. Dr. Al. Trestioreanu din București. 

Scris de: Dana Lascu       24 Martie, 17:22

Medicul Flavia Groșan a dezvăluit care este schema de tratament pe care o aplică pacienților săi cu COVID.

Scris de: Adisa Codruț       22 Martie, 22:30

Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, a aprobat luni, 22 martie, înființarea Unității Funcționale pentru Arși din cadrul Spitalului Bagdasar-Arseni din București.

Scris de: Florina Pop       22 Martie, 20:03

Directorul Institutului Argument, Mădălina Hideg, a declarat la Interviurile DC News și DC Medical că vom vedea în timp costurile limitării accesului la testarea pentru depistarea bolilor cronice.

Scris de: Florina Pop       20 Martie, 21:37

Medicul Carmen Pantiș, președintele Colegiului Medicilor Bihor, a declarat că mulți dintre pacienții tratați dr Flavia Pantiș au ajuns în stare gravă la spital.

Scris de: Adisa Codruț       18 Martie, 13:47

Procurorii cer condamnarea cu executare pentru medicul Gheorghe Burnei, nu cu suspendare cum a primit la ultima instanță. Avocatul acestuia cere rejudecarea cauzei.

Scris de: DCMedical Team       16 Martie, 12:36

Un procent semnificativ de pacienți care s-au vindecat de COVID-19 necesită inițierea unui program de reabilitare pentru managementul simptomelor și sechelelor care le-au rămas în urma bolii. 

Scris de: Dana Lascu       03 Martie, 13:37

Medicul Monica Pop spune că un ”sistem bun de sănătate” nu va fi atâta timp cât numirile din fruntea unor instituții medicale vor fi politice.

Scris de: DCMedical Team       27 feb, 13:16

Un medic de la ATI de la Spitalul Clinic Colentina are un mesaj dur pentru politicienii care nu se gândesc nici acum, la un an de pandemie, la ce presiune este pe sistemul medical. 

Scris de: Dana Lascu       26 feb, 16:42

Click pentru a naviga in paginile din categoria MEDICI & CLINICIurmatoarea

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy