Medici & Clinici

Mai mulți rezidenți acuză doi medici de la Secția de Nefrologie a Spitalului Sf Ioan din București că i-au trecut abuziv ca fiind absenți, în timp ce medicii în cauză susțin că rezidenții refuză să-și făcă treaba. Rezidenții au filmat discuția cu medicii și au publicat-o pe social...

Scris de: D.C.       12 dec, 22:11

Informații primite la redacție arată că Dr Daniela Rădulescu și Dr Cristiana David, medici angajați ai Spitalului Clinic de Urgență Sf Ioan din București, ar fi scurtat mai multe trepte profesionale pentru a avansa în carieră. DC Medical a cerut un punct de vedere oficial din partea...

Scris de: D.C.       12 dec, 21:35

Primele intervenții chirurgicale în Blocul Operator al SUUB au fost efectuate cu succes. Acestea au fost realizate după ce rezultatul probelor microbiologice a ieșit negativ.

Scris de: Adisa Codruț       12 dec, 17:27

Cazul unui medic pediatru din Brăila care mirosea a urină și avea serioase probleme de igienă a fost făcut public pe rețelele de socializare. Conducerea spitalului s-a autosesizat în acest caz.

Scris de: Adisa Codruț       12 dec, 14:59

Vicepreşedintele Comisiei pentru sănătate din Senat, Renică Diaconescu, a declarat în cadrul unei dezbateri organizate de Colegiul Medicilor Stomatologi Iaşi, că e nevoie de o nouă lege a rezidenţiatului.

Scris de: Adisa Codruț       11 dec, 22:24

Ambulatoriul Spitalului din Siret, Suceava, va fi extins și dotat cu aparatură. Investiția se va rifica la circa 2,5 milioane de euro.

11 dec, 20:41

Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila a fost dotat cu aparatură medicală performantă în valoare de 6 milioane de lei.

Scris de: Adisa Codruț       11 dec, 19:16

Spitalul de Pneumoftiziologie din Galați va beneficia de o investiție de peste șase milioane lei pentru consolidarea și modernizarea corpului de clădire în care funcționa blocul alimentar, a anunțat biroul de presă al Consiliului Județean (CJ) Galați.

Scris de: Dana Lascu       11 dec, 15:56

Adela Golea, fostul director medical al Spitalului Clinic Județean de Urgență Cluj, a fost condamnată definitiv la un an și șase luni de închisoare, cu suspendare. Aceasta ceruse personalului medical să preia cu prioritate pacienții în stare gravă și nu cazurile de șoferi băuți.

Scris de: Adisa Codruț       09 dec, 21:58

Computerul tomograf de la Spitalul Judeţean va funcţiona din ianuarie în regim de permanenţă, conducerea Consiliului Judeţean (CJ) Vâlcea aprobând luni înfiinţarea unei linii de gardă pentru ca acest aparat să poată fi operaţional non-stop.

Scris de: Adisa Codruț       09 dec, 18:38

Spitalul Municipal Paşcani şi medicul şef al Compartimentului Primiri Urgenţe (CPU) au primit sancţiuni din partea Direcţiei de Sănătate Publică Iaşi, ca urmare a unui control efectuat în urma decesului unui copil de 7 ani.

Scris de: Adisa Codruț       09 dec, 17:21

Patru aparate medicale de ultimă oră au ajuns la Spitalul din Carei, Satu Mare. Valoarea investiției se ridică la peste 2 milioane de lei.

Scris de: Adisa Codruț       09 dec, 15:49

Aproape 8.900 de absolvenți ai facultăților de Medicină participă duminică, 8 decembrie, la examenul de rezidențiat.

Scris de: Adisa Codruț       08 dec, 07:23

18 oameni dintr-un bloc din Galați au fost intoxicați cu fum sâmbătă seara. Printre aceștia 4 minori. Un copil de 6 luni a ajuns la spital.

Scris de: Adisa Codruț       08 dec, 06:49

O femeie de 61 de ani, dintr-o comună din Olt, a suferit arsuri superficiale pe față și mâini în urma unei explozii. A fost dusă la spital.

Scris de: Adisa Codruț       07 dec, 19:22

Specialiști de la Centrul European pentru Prevenirea și Controlul Bolilor avertizează că doctorii din România prescriu de multe ori nejustificat antibiotice.

Scris de: Adisa Codruț       07 dec, 16:13

”De la student online la rezident onlive” este numele unui mesaj scris de un medic de al Spitalul Militar București pentru viitorii rezidenți, cu o zi înainte de examen.

Scris de: Adisa Codruț       07 dec, 12:25

Un număr de 13 medici din Satu Mare, Cluj, Oradea și București, care lucrează la Spitalul Județean de Urgență Satu Mare, au primit cheile pentru tot atâtea locuințe ANL repartizate de către Consiliului Județean.

Scris de: Adisa Codruț       06 dec, 19:46

Blocul Operator Central al Spitalului Universitar de Urgență București (SUUB) dar doar după ce analizele epidemiologice vor arăta că totul e steril.

Scris de: Adisa Codruț       06 dec, 17:45

Un număr de 3.259 de absolvenţi ai facultăţilor de Medicină, Medicină dentară şi Farmacie, adică 36,72% dintre candidaţii înscrişi la nivel naţional la concursul de intrare în Rezidenţiat, vor susţine duminică examenul la UMF "Carol Davila" din Bucureşti.

Scris de: Adisa Codruț       06 dec, 13:33

Alimentarea cu gaze la Secţia de Psihiatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Slatina a fost reluată joi seara, după remedierea defecţiunilor apărute în cursul zilei.

Scris de: Adisa Codruț       05 dec, 21:42

Medicii spanioli au anunţat joi că au reuşit să salveze viaţa unei turiste britanice, după ce aceasta a rămas timp de şase ore consecutive în stop cardiac, în urma unei hipotermii severe suferite în cursul unei excursii pe munte.

Scris de: Adisa Codruț       05 dec, 20:49

Pacienţii şi cadrele medicale de la Secţia de Psihiatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Slatina au fost evacuaţi joi, pentru câteva zeci de minute, după ce s-a simţit miros de gaze.

Scris de: Adisa Codruț       05 dec, 18:26

Spitalul din Dej a fost dotat de către Consiliul Judeţean (CJ) Cluj cu un aparat complex de chirurgie laparoscopică, în valoare de 585.000 de lei.

Scris de: Adisa Codruț       05 dec, 18:01

Copiii internați la „Marius Nasta” vor primi caduri de Moș Nicolae, conform tradiției. Aproximativ 50 de copii sunt internați aici.

Scris de: Adisa Codruț       05 dec, 13:45

Olandezii sunt pe primul loc în Uniunea Europeană când vine vorba de vizitele la dentist, cu o medie de 2,8 consultaţii pe an, la polul opus fiind ciprioţii, românii şi danezii, fiecare cu mai puţin de 0,5 consultaţii pe an, arată datele publicate joi de Eurostat.

Scris de: Georgiana Ioniță       05 dec, 09:22

Secţia de Neurochirurgie a Spitalului Judeţean Vâlcea a primit aparatură nouă achiziţionată cu bani de la Consiliul Judeţean, între care şi un aspirator ultrasonic care va reduce la jumătate timpul intervenţiilor chirurgicale.

Scris de: Adisa Codruț       04 dec, 20:29

Actualul ministru al Sănătăţii, Victor Costache, are şase terenuri, două autoturisme, o motocicletă, case de locuit în Sibiu, Iaşi şi Vâlcea, un apartament, bijuterii şi două arme de vânătoare.

Scris de: Adisa Codruț       04 dec, 18:15

Preşedintele Asociaţiei Părinţii Salvatori din Baia Mare va dona un defibrilator Spitalului Municipal Paşcani, unde săptămâna trecută un copil de 7 ani în urma unui stop cardio-respirator.

Scris de: Adisa Codruț       04 dec, 17:31

O Unitate de Primiri Urgenţe a unui spitalul judeţean din România fost dotată cu aparatură medicală modernă în valoare de peste 500.000 de euro.

Scris de: Adisa Codruț       04 dec, 17:08

Click pentru a naviga in paginile din categoria MEDICI & CLINICIurmatoarea
Get it on App Store Get it on Google Play

Citite săptămâna aceasta


Politica de confidențialitate | Politica Cookies | Copyright 2019 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
sanatate.n-nxt.23