Patologii

Cristi Borcea a povestit totul despre operațiile estetice pe care le-a făcut. 

Scris de: Adisa Codruț       20 ian, 16:05

Loredana Chivu trece prin momente grele. Vedeta a dezvăluit că suferă de o boală gravă, care îi pune viața în pericol. 

20 ian, 16:03

Medicul Monica Pop a dezvăluit, marţi seara, 19 ianuarie, că şi acum mai face şedinţe de chimioterapie, după aproximativ şapte ani de la depistarea cancerului care i-a afectat colonul.

20 ian, 15:34

Medicul ginecolog Bogdan Marinescu a vorbit despre cazul bebelușului cu două capete, născut la Spitalul Elias din București.

Scris de: Cătălina Burghelea       20 ian, 15:14

 Un copil cu două capete a fost adus pe lume prin operație de cezariană de medicii de la un spital bucureștean.

20 ian, 12:40

Medicul Alexandru Rafila, reprezentantul României la OMS, a dezvăluit ce categorie de oameni nu ar trebui vaccinată anti COVID-19. 

Scris de: Cătălina Burghelea       20 ian, 11:55

Echipaje de la Slavamont Neamț urcă pe Ceahlău în încercarea de a coborî un turist în vârstă de 74 de ani, cu probleme de sănătate, care are hipotermie. Nu se poate ajunge la el cu elicopterul din cauza condițiilor meteo nefavorabile. 

Scris de: Dana Lascu       20 ian, 10:18

Un anume mecanism ar sta la baza răspunsului de ce pe unii oameni îi doare stomacul după ce mănâncă anumite alimente, susține un studiu.

Scris de: Florina Pop       19 ian, 19:29

Periajul imediat după masă poate dăuna dinților.

19 ian, 15:57

Cum putem să ne refacem organismul după infecția cu SARS-COV-2. 

Scris de: Cătălina Burghelea       19 ian, 14:57

Durerile de cap pot fi semnalul că ai făcut un anevrism cerebral. Iată ce trebuie să știi.

Scris de: Cătălina Burghelea       19 ian, 13:23

Unele alimente pot reduce riscul apariției cancerului la sân, potrivit unui nutriționist celebru. 

Scris de: Cătălina Burghelea       19 ian, 10:24

Deși până acum se considera pe un pahar de alcool pe zi este „sigur”, un nou studiu arată că de fapt, chiar și în cele mai mici cantități - cele „recomandate”, alcoolul este legat de apariția unei boli cardiovasculare grave!

Scris de: Dana Lascu       18 ian, 14:01

Hadi Rahimian, medic primar obstetrică-ginecologie, a dezvăluit, la Antena 3, cât de eficient este vaccinul COVID-19 pentru gravide.  

Scris de: Cătălina Burghelea       18 ian, 13:43

Dr. Mihail Pautov a vrut să afle ce spun oamenii pe internet despre leacurile băbești.

Scris de: Cătălina Burghelea       18 ian, 13:28

Beatrice Mahler, manager Institutul Marius Nasta, a dezvăluit, la Antena 3, cum arată plămânii după infectarea cu coronavirus. 

Scris de: Cătălina Burghelea       18 ian, 10:42

Dr Andrei Tudor Rogoz, medic specialist boli infecțioase, a explicat, EXCLUSIV la DC News și  DC Medical, când și cum se produce reinfecția, de ce unii oameni fac COVID-9 de două ori. 

Scris de: Dana Lascu       16 ian, 02:13

În contextul campaniei de vaccinare care se derulează în România, tot mai mulți pacienți cu afecțiuni cardiace, în special pacienții cu probleme de coagulare a sângelui, mulți ne întreabă dacă și în ce condiții se pot vaccina contra COVID-19. Dr. Iulian Călin, medic specialist cardiolog...

Scris de: Dana Lascu       15 ian, 18:00

Dr Andrei Tudor Rogoz, medic specialist boli infecțioase, a explicat, EXCLUSIV la DC News și  DC Medical, a arătat ce se știe despre infecția cu SARS CoV-2 și COVID-19 la copii. 

Scris de: Dana Lascu       15 ian, 19:33

Dr Andrei Tudor Rogoz, medic specialist boli infecțioase, a explicat, EXCLUSIV la DC News și  DC Medical, de ce este diferită pneumonia generată de SARS CoV-2 de alte pneumonii.

Scris de: Dana Lascu       15 ian, 18:27

Dr Andrei Tudor Rogoz, medic specialist boli infecțioase, a explicat, EXCLUSIV la DC News și  DC Medical, care sunt diferențele între boala COVID-19 și gripă.  

Scris de: Dana Lascu       15 ian, 17:15

Dr Andrei Tudor Rogoz, medic specialist boli infecțioase, a explicat, EXCLUSIV la DC News și  DC Medical, ce se știe cu adevărat despre tratamentul bolii COVID-19 pe care o provoacă el. 

Scris de: Dana Lascu       15 ian, 16:30

Dr Andrei Tudor Rogoz, coordonatorul Centrului de vaccinare contra COVID-19 de la Spitalul Clinic Sanador, vine la Interviurile DC News și DC Medical de la ora 16.00. 

Scris de: Dana Lascu       15 ian, 15:00

Pe 15 ianuarie 2021 se împlinesc 171 de ani de la nașterea celui care a fost poetul național al românilor – Mihai Eminescu. 

Scris de: Cătălina Burghelea       15 ian, 08:52

Ioana Stăncel, expert în sănătate publică, a reacționat după ce un medic din Călărași refuză să mai primească pacienții care nu se vaccinează de COVID.

Scris de: Cătălina Burghelea       15 ian, 08:42

Un studiu recent arată că două diete sunt asociate cu o dezvoltare târzie a bolii Parkinson. Interesant este că una dintre ele are efecte fabuloase la femei, în timp ce cealaltă la bărbați!

Scris de: Dana Lascu       14 ian, 22:39

Decretul semnat de președintele Klaus Iohannis dă drepul angajaților care fac parte din personalul medical de pe ambulanțe, printre altele, să se pensioneze cu 10 ani mai repede decât o fac medicii din spitale și cu o vechime mai mică, să primească prime la detașarea în alte orașe și 10 zile de...

Scris de: Dana Lascu       14 ian, 20:08

Mioara Roman, fosta soție a lui Petre Roman, a fost internată în spital de către fiicele sale, după ce starea ei de sănătate s-a înrăutățit. 

Scris de: Adisa Codruț       14 ian, 18:28

Prof dr Alexandru Rafila, reprezentantul României la OMS, a explicat ce înseamnă imunitatea colectivă, dar şi când ar putea fi aceasta atinsă în România, prin vaccinarea contra COVID-19. 

Scris de: Adisa Codruț       14 ian, 16:48

Camelia Stoichicescu, directorul Centrului de Transfuzie Sanguină din Galaţi, face apel la gălăţeni să vină să doneze sânge. 

Scris de: Cătălina Burghelea       14 ian, 15:45

Click pentru a naviga in paginile din categoria PATOLOGIIurmatoarea
Get it on App Store Get it on Google Play


Citite săptămâna aceasta


Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
nxt.201
NoMy