Prevenție

Ar fi minunat dacă ar exista un singur aliment pe care să-l mănânci și să-ți întărească sistemul imunitar peste noapte. Din păcate, e mai complicat de atât, pentru că sistemul imunitar trebuie hrănit cu o combinație de alimente. Iată care:

Scris de: Dana Lascu       20 oct, 21:42

Un studiu făcut pe o platformă ce cuprinde cea mai mare comunitate sportivă din lume a demonstrat efectele asupra sănătății fizice și mentale lăsate de pandemia COVID-19.

Scris de: Adisa Codruț       20 oct, 13:11

Profesor doctor Vlad Ciurea, reputat neurolog, spune că avem la îndemână o armă contra COVID-19, care crește imunitatea. 

Scris de: Adisa Codruț       20 oct, 12:24

Un anume regim alimentar combinat cu sport ar fi formula unui corp sănătos, dar și a unui creier în formă optimă, susține un studiu.

Scris de: Florina Pop       20 oct, 10:46

Jurnalistul Val Vâlcu a explicat de ce România nu primește mult mai multe doze de vaccin gripal și cum am ajuns la ”criza” din farmacii. 

Scris de: Angela Sabău       19 oct, 23:08

Ministerul Sănătății precizează că luni, 19 octombrie, o nouă tranșă de vaccinuri gripale va fi livrată DSP-urilor.

Scris de: Florina Pop       19 oct, 13:32

Medicul nutriționist Mihaela Bilic spune că grăsimea este vitală pentru funcționarea optimă a creierului și că natura ne-a programat să ne îngrășăm.

Scris de: Adisa Codruț       19 oct, 10:44

Mineralele și vitaminele sunt substanțele nutritive cu un rol extrem de important în organism. Înainte însă să vă repeziți să cumpărați suplimente ar trebui să știți că vitaminele și mineralele ele se găsesc din abundență în anumite alimente, din care organismul e învățat să le absoarbă! Iată...

Scris de: Dana Lascu       15 oct, 21:26

Este nevoie de disciplină și când vine vorba de mâncare, spune medicul nutriționist Mihaela Bilic.

Scris de: Florina Pop       15 oct, 20:10

Medicul nutriționist Mihaela Bilic spune că un adult mănâncă de trei ori pe zi, nu de trei ori pe zi și cu două gustări cum au copii în creștere.

Scris de: Florina Pop       15 oct, 19:16

Vaccinul antigripal e mai necesar ca oricând anul acesta, atrag atenția specialiștii. Aceștia arată că, deși nu protejează de infecția cu coronavirus, protejează de suprapunerea celor două virusuri.

Scris de: Angela Sabău       15 oct, 15:27

Cercetătorii de la Universitatea Exeter spun că anumite programe TV pot să ne facă să ne simțim mai bine: reduc emoțiile negative și reduc plictiseala asociată cu statul mult în casă. 

Scris de: Dana Lascu       14 oct, 21:13

Psihologul Maria Timuc recomandă oamenilor să nu dezvăluie prietenilor ce planuri au.

Scris de: Adisa Codruț       14 oct, 19:25

Un al doilea vaccin anti-COVID-19 a fost produs în Rusia. Autoritățile susțin că se lucrează la al treilea.

Scris de: Adisa Codruț       14 oct, 18:21

Facebook va interzice pe platforma sa reclame plătite care descurajează oamenii să se vaccineze. YouTube a anunțat că își extinde politica contra dezinformării pentru a elimina afirmațiile false despre o potențială vaccinare contra COVID-19!

Scris de: Dana Lascu       14 oct, 16:51

Difuzarea între anumite intervale orare a reclamelor TV despre alimente bogate în zahăr, grăsimi și sare ar reduce obezitatea în rândul puștilor britanici, susține un studiu.

Scris de: Florina Pop       14 oct, 14:37

Medicul nutriționist Mihaela Bilic explică la Interviurile DC Media Group explică de ce copiii vor prefera mereu cartofii prăjiți în locul celor fierți.

Scris de: Florina Pop       13 oct, 19:56

Cum infecția COVID a limitat ieșirea din casă, ”vizitele” la frigider sunt mai dese decât ar trebui. Medicul nutriționist Mihaela Bilic atrage atenția asupra unui obicei nesănătos pe care mulți dintre noi îl avem.

Scris de: Florina Pop       13 oct, 18:59

Medicul nutriționist Mihaela Bilic spune că ar fi bine să folosim farfurii, nu platouri, când mâncăm.

Scris de: Florina Pop       13 oct, 17:44

Un alt vaccin împotriva COVID-19 aflat în teste clinice este oprit după ce un participant la teste s-a îmbolnăvit.

Scris de: Angela Sabău       13 oct, 10:16

Adrian Niculescu, speaker motivațional și antreprenor, a explicat cum poți para depresia și anxietatea declanșate de pandemia de Covid-19. 

Scris de: Dana Lascu       12 oct, 23:47

Pentru majoritatea oamenilor, consumul unei cantități moderate de cafea este bun ca parte a unei diete sănătoase și echilibrate. Dar la alții, ea poate avea efecte nocive. De „vină” e cofeina din cafea. Iată simptomele „supradozei” și cine ar trebui să o evite: 

Scris de: Dana Lascu       12 oct, 19:42

Medicul nutriționist Mihaela Bilic a declarat că nu întotdeauna alimentele scumpe sunt cele mai sănătoase la Interviurile DC Media Group.

Scris de: Florina Pop       12 oct, 17:19

Compania farmaceutică SANOFI explică de ce se găsesc greu vaccinuri gripale. 

Scris de: Adisa Codruț       12 oct, 16:25

Medicul nutriționist Mihael Bilic a explicat la trustul de presă DC Media Group, din care face parte DC Medical, Dc News și, mai nou, site-ul Spectacola, că un pahar de vin consumat cu moderație poate ajuta la menținerea greutății normale și a sănătății cardiovasculare. Ea a arătat că astfel...

Scris de: Angela Sabău       12 oct, 15:38

Medicul nutriționist Mihaela Bilic recomandă pentru o bună imunitate să ținem cont și de grăsimi în alimentația noastră.

Scris de: Florina Pop       12 oct, 15:08

Pe piața din România a apărut un vaccin de ultimă generație împotriva virusului varicelo zosterian (VZV). Acesta este inclus în lista de recomandări pentru vaccinuri opționale, conform prevederilor legale. 

Scris de: Adisa Codruț       12 oct, 13:36

Psihologul Maria Cojocaru spune că atunci când un aspect din viața noastră nu merge așa cum ne dorim e important să acceptăm că recăderea este un fapt firesc al procesului de transformare personală.

Scris de: Adisa Codruț       12 oct, 13:14

Produsele dezinfectante pentru mâini au un rol foarte important în această perioadă de pandemie. Totuși, sunt unele amănunte pe care cu toții ar trebui să le știm despre aceste produse.

Scris de: Angela Sabău       12 oct, 09:36

Castravetele conține un set unic de apă, vitamine, minerale și antioxidanți -  compuși care protejează celulele și diminuează inflamația legată de artrită și alte afecțiuni pe termen lung. Iată la ce sunt buni castraveții, cu efecte dovedite științific:

Scris de: Dana Lascu       11 oct, 21:20

Click pentru a naviga in paginile din categoria PREVENțIEurmatoarea
Get it on App Store Get it on Google Play


Citite săptămâna aceasta


Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | Copyright 2020 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
nxt.23
YesMy