Prevenție

Trăiește noul coronavirus pe piele, păr și unghii? Ce e mai bun: săpunul normal, cel antibacterian sau dezinfectantul de mâini? Iată răspunsul specialiștilor

Scris de: Dana Lascu       31 Martie, 07:39

Sanofi și Translate Bio investighează împreună mai mulți candidați pentru dezvoltarea unui vaccin ARNm contra noului coronavirus SARS-CoV-2 eficient și sigur

Scris de: Dana Lascu       30 Martie, 13:54

Trecerea la ora de vară ne-a dat ceasurile cu o oră înainte, ora 03.00 devenind ora 04.00. Am dormit, practic, o oră mai puțin, iar efectele pot fi de lungă durată. Iată cum scapi de ele

Scris de: Adisa Codruț       29 Martie, 06:00

Pentru că suntem în vreme de coronavirus și carantină, psihologul Eveline Osnaga a compus, EXCLUSIV pentru DC Medical, o listă cu peste 50 de activități pe care le puteți face cu copiii, în casă. Iată ce puteți face ca timpul să treacă mai ușor:

Scris de: Dana Lascu       24 Martie, 10:21

Jurnaliștii BBC au realizat un material despre atmosfera vieții de familie între patru pereți din pricina izolării ca măsură de prevenire a COVID-19.

Scris de: Adisa Codruț       21 Martie, 13:11

Psihologul Laura Maria Cojocaru, a explicat, EXCLUSIV pentru DC Medical, cum trebuie să privim criza dată de coronavirus Covid-19 și ce putem face ca să nu ne dăm singuri corpul și mintea peste cap.

Scris de: Dana Lascu       16 Martie, 13:19

Alături de părinți, și copiii sunt expuși unui volum extrem de mare de informații legate de coronavirus și de boala pe care o provoacă acesta. Specialiștii UNICEF spun că micuții se pot speria și că e mai bine să le fie explicat pe limbajul lor ce se întâmplă. Iată cum:

Scris de: Dana Lascu       15 Martie, 20:30

România, coronavirus: Reguli schimbate pentru echipele de intervenție la apă, canal, gaze, electricitate, internet/cablu/telefonie fixă, în relație cu persoane aflate în autoizolare.

Scris de: Dana Lascu       14 Martie, 17:17

Reguli schimbate pentru poștași din cauza noului coronavirus și a creșterii numărului de cazuri de infecție din România. Iată ce trebuie să facă ei, dar și cei care le deschis ușa

Scris de: Dana Lascu       14 Martie, 16:48

Pentru că maștile chirurgicale nu se mai găsesc prin nicio farmacie, ne-am gândit că ar fi util un material despre cum se face o mască „de casă”. 

Scris de: Adisa Codruț       14 Martie, 06:14

Dr Gabriel Diaconu, medic psihiatru, a realizat un scurt îndreptar dedicat colegilor săi de breaslă de la Anestezie-Terapie Intensivă, cu recomandări pentru rezistența la uzura mentală!

Scris de: Dana Lascu       12 Martie, 20:37

Vaccinul meningococic grup B, produs de compania GlaxoSmithKline, este disponibil în România.

Scris de: Adisa Codruț       12 Martie, 16:35

Medicul nutriționist Mihaela Bilic spune că anumite mâncăruri românești sunt perfect echilibrate dietetic, dar că din varii motive preferăm să ni le gătească alții. Iată care sunt bucatele echilibrate: 

Scris de: Dana Lascu       06 Martie, 22:54

Cofeina crește abilitățile de concentrare și rezolvare de probleme, dar nu și creativitatea, susține un studiu.

Scris de: Adisa Codruț       06 Martie, 10:08

Tudor Ciuhodaru a tras un semnal de alarmă Comisiei Europene legat de alimentele contaminate cu pesticide.

Scris de: Adisa Codruț       05 Martie, 14:22

Click pentru a naviga in paginile din categoria PREVENțIEurmatoarea
Get it on App Store Get it on Google Play

Citite săptămâna aceasta


Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | Copyright 2020 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
sanatate.n-nxt.25