Prevenție

Fructele sunt esențiale pentru o viață sănătoasă și pot ajuta chiar şi la pierderea în greutate, iar cea mai faimoasă dietă de la Hollywood se bazează chiar pe acesta. Are un conținut mult mai scăzut de calorii, în timp ce este bogat în nutrienți și fibre. Prezentăm și câteva studii care susțin...

Scris de: Dana Lascu       28 noi, 19:05

Secretarul de stat Raed Arafat a explicat că aeronava Tarom care va pleca pe ruta București - Mombasa-Pretoria și retur va aduce acasă românii blocați în Africa de Sud, dar va putea duce și cetățeni ai altor state UE care doresc să fie repatriați. Cât privește varianta de coronavirus Omicron,...

Scris de: Dana Lascu       28 noi, 13:17

Chiar dacă nu presupun întotdeauna existența unei forme de cancer, următoarele simptome care apar la femei nu ar trebui ignorate:

Scris de: Dana Lascu       27 noi, 14:06

Există beneficii asociate consumului de cafea - cum ar fi o memorie mai bună și mai vigilentă - dar atunci când oamenii renunță la ea apar imediat efecte secundare. Ai un soi de simptome ca de sevraj atunci când renunți la cafea, în principal acestea fiind următoarele: 

Scris de: Dana Lascu       27 noi, 08:04

Substanțele fitochimice din alimentele vegetale pot ajuta la prevenirea bolilor precum cancerul. Acestea reduc inflamația, previn deteriorarea ADN-ului.

Scris de: Adisa Codruț       26 noi, 21:47

Mircea Iliescu, genetician român care predă la Universitatea Cambridge, consideră că numărul românilor vaccinați ar trebui să crească ”cât mai repede”, mai ales în contextul tulpinii COVID din Africa de Sud.

Scris de: Adisa Codruț       26 noi, 20:58

Reprezentanții Agenției Europene pentru Medicamente susțin vineri, 26 noiembrie, că e prematur să se discute acum despre o adaptare a vaccinurilor anti-COVID.

Scris de: Adisa Codruț       26 noi, 19:06

Aproximativ 70.500 de români s-au imunizat cu vaccinul anti-COVID în ultimele 24 de ore.

Scris de: Adisa Codruț       26 noi, 18:04

Reprezentanții Ro Vaccinare anunță că săptămâna viitoare se va desfășura un maraton de vaccinare anti-COVID în toate spitalele militare din țară. 

Scris de: Adisa Codruț       26 noi, 17:25

Iată 10 metode care te vor ajuta să arăți cu 10 ani mai tânără, potrivit dermatologilor.

Scris de: Angela Sabău       26 noi, 15:41

Mihaela Bilic a dezvăluit care este planta miraculoasă pe care toți românii trebuie să o consume iarna.

Scris de: Angela Sabău       26 noi, 15:03

Cori Grămescu, antrenor de pilates și nutriționist, atrage atenția asupra importanței activității fizice în gestionarea greutății, dar și pentru îmbunătățirea metabolismului pe termen lung.

Scris de: Angela Sabău       26 noi, 11:22

Oficialii Organizației Mondiale a Sănătății susțin că vaccinurile anti-COVID au salvat cel puțin jumătate de milion de vieți în Europa.

Scris de: Adisa Codruț       25 noi, 22:25

Reprezentanții Ro Vaccinare dau exemplul unei femei de 78 de ani care s-a vaccinat anti-COVID ca să poată fi de sărbători cu copiii și nepoți.

Scris de: Adisa Codruț       25 noi, 22:13

Nutriționistul Cori Grămescu subliniază nevoia de pauze de relaxare în care ”să ne conectăm cu emoțiile noastre” și ”să evităm comportamentele care ne amorțesc”.

Scris de: Adisa Codruț       25 noi, 21:21

Aproximativ 89% dintre decesele cauzate de infecția COVID, de săptămâna trecută, sunt la români care nu s-au vaccinat, arată INSP.

Scris de: Adisa Codruț       25 noi, 20:04

Lucrurile se schimbă odată cu înaintarea în vârstă. Iată cinci lucruri pe care nu mai poți să le lași la voia întâmplării după ce treci 50 de ani.

Scris de: Angela Sabău       25 noi, 17:59

Laptele de cocos are o serie de beneficii pentru sănătate, astfel că experții spun că ar trebui să-l adăugăm dieta noastră.

Scris de: Angela Sabău       25 noi, 17:18

Află în articol care este alimentul toxic din farfurie care cauzează, întreține și agravează cancerul.

Scris de: Angela Sabău       25 noi, 16:28

Somnul insuficient ne afectează sănătatea, dar nici somnul prea mult nu este benefic. Iată care sunt riscurile celor mai în  vârstă, care dorm prea mult.

Scris de: Angela Sabău       25 noi, 15:39

Iată nouă lucruri despre boala Parkinson pe care ar trebui să le cunoaștem, explicate de un medic. Boala nu alege pe cine atinge, astfel că sunt și celebrități care au suferit de această boală.

Scris de: Angela Sabău       25 noi, 12:43

Cercetătorii din Singapore au demonstrat că treburile casnice, implicit curățenia, pot fi cheia pentru a-ți menține creierul ascuțit pe măsură ce îmbătrânești, cel puțin în cazul vârstnicilor.

Scris de: Adisa Codruț       24 noi, 23:34

Cel mai mare număr de fumători din Uniunea Europeană se află în România.

Scris de: DCMedical Team       24 noi, 19:57

Capul Bisericii Ortodoxe Române, Patriarhul Daniel, a declarat miercuri, 24 noiembrie, că s-a vaccinat anti-COVID.

Scris de: Adisa Codruț       24 noi, 19:30

Află în articol care sunt substanțele pe care le consumi adesea, fără să știi că îți distrug oasele.

Scris de: Angela Sabău       24 noi, 17:31

Miercuri, 24 noiembrie, au sosit în țară circa 370.000 de doze din vaccinul anti-COVID Johnson&Johnson.

Scris de: Adisa Codruț       24 noi, 17:03

Potasiul este un electrolit esențial pentru sănătate, care se găsește în mai multe alimente. Deși bananele sunt cele mai populare pentru conținutul ridicat de potasiu, există și alte alimente care pot aduce aceleași beneficii. 

Scris de: Angela Sabău       24 noi, 15:44

Medicul Vasi Rădulescu face o serie de recomandări pentru un somn bun. El mai explică de ce somnul este atât de important pentru sănătatea noastră.

Scris de: Angela Sabău       24 noi, 12:51

Cauzele care provoacă demența sau boala Alzheimer sunt puțin cunoscute, dar există deja indicii ferme privind metodele de prevenire a bolii.

Scris de: Angela Sabău       24 noi, 12:26

Medicul Amin Zahra din Timișoara lansează un îndemn la vaccinarea împotriva infecței COVID.

Scris de: Adisa Codruț       23 noi, 23:19

Click pentru a naviga in paginile din categoria PREVENțIEurmatoarea

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
NoMy