Stil de viață

Obrajii rotunzi îți pot face fața să pară mai mare și mai în vârstă, chiar dacă ai o greutate corporală normală. Gravitatea și vârsta pot, de asemenea, să întindă și să slăbească mușchii obrajulor și a bărbiei, ceea ce duce la apariția bărbiei duble.  

Scris de: Georgiana Ioniță       10 dec, 11:29

Femeile care fac sport prezintă un risc semnificativ mai mic de a muri de boli de inimă, cancer și alte cauze. Cercetarea a fost prezentată la EuroEcho 2019, un congres științific al Societății Europene de Cardiologie (ESC) .  

Scris de: Georgiana Ioniță       09 dec, 09:06

Oamenii aflați în tratament pentru dependența de opiacee au mai multe șanse să recidiveze atunci când devin mai toleranți la riscuri, potrivit unui studiu realizat de Rutgers și alte instituții. Rezultatele pot ajuta clinicienii să prezică mai bine care sunt cei mai vulnerabili...

Scris de: Georgiana Ioniță       09 dec, 08:14

Un site din State a realizat un topul cu cele mai populare nume de băieți și fete. Printre cele de băieți, un nume arab.

Scris de: Adisa Codruț       08 dec, 20:43

Muncitorii englezi plătiți prost au, în medie, încă trei ani de pensionare în comparație cu cei calificați. Însă, primii au avut probleme de sănătate după încetarea muncii, sugerează un nou studiu.

Scris de: Adisa Codruț       07 dec, 08:27

Un studiu realizat de cercetătorii Universității din Göttingen susține că prezența supermarketurilor în Africa a redus subnutriția copiilor.

Scris de: Adisa Codruț       06 dec, 15:00

Noi cercetări arată că sângele poate duce mai mult oxigen la creier în timpul exercițiilor fizice, contrar a ceea ce se credea până acum, că sângele ar fi mereu complet saturat de oxigen.

Scris de: Angela Sabău       05 dec, 15:58

Cuplurile care conviețuiesc împreună se influențează reciproc asemeni celor căsătorite. Când vine vorba despre consumul de alcool, doar unii sunt mai influențați.

Scris de: Angela Sabău       05 dec, 12:05

Femeile însărcinate care au gătit la sobă cu cărbune sau cu gaz și au fost expuse la fumul acestora au prezentat un risc mai mare de a avea copii cu probleme.

Scris de: Angela Sabău       05 dec, 11:15

Un nou studiu arată că exercițiul fizic – un anume tip - impiedică pierderea de masă osoasă și reduce obezitatea la adulții cu vârsta de peste 65 de ani.

Scris de: Dana Lascu       04 dec, 21:22

Utilizarea vopselei de păr permanente și a soluțiilor chimice de îndreptare a părului ar putea fi asociată cu un risc mai mare de a face cancer la sân.

Scris de: Angela Sabău       04 dec, 14:27

Unii proprietari de câini sunt convinşi că animalele lor de companie înţeleg ceea ce spun şi chiar susţin că pot conversa cu aceştia, ceea ce, conform unui studiu publicat recent, nu este departe de realitate.

Scris de: Adisa Codruț       03 dec, 20:20

Din ce în ce mai multe guverne concep politici de sănătate pentru protejarea cetăţenilor de schimbările climatice, însă majoritatea acestor planuri nu dispun de finanţare, conform unei analize realizate global de Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS).

Scris de: Adisa Codruț       03 dec, 18:12

Microbiomul intestinal ar puta fi în măsură să îmbunătățească performața sportivilor, arată ultimele cercetări în domeniu.

Scris de: Angela Sabău       02 dec, 16:15

Palpitațiile cardiace care se dezvoltă după ce bei bere sunt cel mai probabil un semn de anafilaxie, o reacție alergică sistematică care îți afectează întregul corp. Berea conține sulfiți, boabe și alcool care pot declanșa o reacție alergică.  

Scris de: Georgiana Ioniță       02 dec, 13:48

Cea mai mare recenzie din lume până în prezent a stabilit recent cât de important este spațiul verde urban pentru a evita moartea prematură.  

Scris de: Georgiana Ioniță       02 dec, 12:30

Spălarea dinților în mod frecvent este legată de riscuri mai mici de fibrilație atrială și insuficiență cardiacă, potrivit unui studiu publicat astăzi în European Journal of Preventive Cardiology, un jurnal al Societății Europene de Cardiologie (ESC) .

Scris de: Georgiana Ioniță       02 dec, 10:33

Este cunoscut faptul că o drumeție bună prin pădure sau la munte îți poate curăța mintea, corpul și sufletul. Acum știința descoperă ce anume se întâmplă în creierul tău în timpul unei drumeții.

Scris de: Angela Sabău       02 dec, 09:53

Dacă mănânci noaptea ar fi mai bine să îți schimbi obiceiul, pentru că îți face rău. Iată ce probleme declanșează în organism mesele târzii: 

Scris de: Dana Lascu       30 noi, 15:35

Postul regulat este asociat cu rate mai mici de insuficiență cardiacă și o durată de viață mai lungă, conform a două studii noi.

Scris de: Angela Sabău       29 noi, 16:51

Țigările electronice și cele mentolate sunt interzise începând din iunie 2020, în Massachusetts. Proiectul de lege a fost semant de guvernator.

Scris de: Angela Sabău       27 noi, 23:52

Deși există mulți vinovați posibili pentru dureri de picior și gleznă, cauza cea mai frecventă este încălțămintea. Iată câteva sugestii despre cum să gestionați cel mai bine aceste tipuri de dureri.  

Scris de: Georgiana Ioniță       27 noi, 20:53

Un studiu recent din China descoperă o asociere între aportul dietetic de seleniu și riscul de osteoporoză. Deși autorii nu pot determina dacă legătura este cauzală, ei solicită mai multe investigații.  

Scris de: Georgiana Ioniță       27 noi, 20:29

Utilizarea timpurie a laptelui matern ar putea juca un rol esențial în prevenirea bolilor de inimă la sugarii născuți prematur, potrivit unui document condus de cercetătorii de la RCSI (Royal College of Surgeons in Ireland) și Spitalul Rotunda.  

Scris de: Georgiana Ioniță       27 noi, 18:42

În anul 2037, majoritatea nou-născuţilor din Marea Britanie vor veni pe lume după ce părinţii lor s-au cunoscut prin intermediul internetului, conform unei cercetări.

Scris de: Adisa Codruț       27 noi, 15:15

Când ascultă o melodie, oamenii tind să urmeze ritmul muzicii. Acest lucru se datorează ritmului său, modul în care ne sincronizăm cu regularitățile temporale ale unei melodii.

Scris de: Angela Sabău       27 noi, 00:30

Secretul pentru a trăi peste 100  de ani poate fi o creștere a celulelor ucigașe (T) din fluxul sanguin. Cercetătorii au descoperit asta după ce au analizat mostre de sânge ale unor centenari.

Scris de: Angela Sabău       26 noi, 23:53

Industria vapingului este plină de necunoscute. Aceste necunoscute duc la mai multe întrebări, deoarece numărul de utilizatori care se confruntă cu boli sau, în unele cazuri, decesul, continuă să crească.

Scris de: Georgiana Ioniță       26 noi, 22:27

Specialiștii susțin că drojdia candida provoacă infecții caracterizate prin oboseală, durere, creștere în greutate și probleme digestive. O dietă corectă, care exclude vinul roșu și alte alimente, ar putea distruge drojdia de candida.  

Scris de: Georgiana Ioniță       26 noi, 17:42

Un studiu recent a găsit rate mai mici de moarte prematură și cancer la Adventiștii de ziua a șaptea, în comparație cu populația generală din SUA.

Scris de: Georgiana Ioniță       25 noi, 20:59

Click pentru a naviga in paginile din categoria STIL DE VIAțăurmatoarea
Get it on App Store Get it on Google Play

Citite săptămâna aceasta


Politica de confidențialitate | Politica Cookies | Copyright 2019 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
sanatate.n-nxt.27