Stil de viață

Un studiu german a analizat cine se descurcă mai bine la multitasking dintre femei și bărbați. Rezultatul contrazice un stereotip larg răspândit.

Scris de: Florina Pop       15 aug, 23:16

O universitate din Londra interzice din toamnă toate produsele din carne de vită în campus. Va introduce taxe pentru comercializarea pet-urilor din plastic.

Scris de: Florina Pop       15 aug, 21:31

Carne neconformă și fără respectarea măsurilor de igienă, asta au găsit polițștii și inspectorii sanitar-veterinari la o carmangerie din Galați. Marfa a fost confiscată și cinci amenzi au fost aplicate.

Scris de: Adisa Codruț       13 aug, 15:12

Gazul ilariant, utilizat frecvent pentru efectele sale euforice, este consumat tot mai mult, astfel că și numărul celor intoxicați a crescut alarmant. Autoritățile olandeze iau în calcul interzicerea produsului.

Scris de: Adisa Codruț       12 aug, 15:51

Mersul la biserică aduce beneficii creierului. Cercetătorii au analizat relația dintre participarea la serviciile religioase și sănătatea mintală a celor trecuți 50 de ani. 

Scris de: Angela Sabău       03 aug, 17:29

Oamenii care au un mers rapid ar trăi mai mult, indiferent de câte kilograme au, sugerează o cercetare pe mii de adulți din Anglia.

Scris de: Florina Pop       03 aug, 12:25

Mahmureala are efecte negative asupra funcției creierului. Ultimele cercetări în domeniu arată și cum este afectată memoria.

Scris de: Angela Sabău       02 aug, 10:16

Obiceiuri bune, obiceiuri proaste, toată lumea știe o mulțime de sfaturi care ajută la sănătate. Specialiștii însă ne arată o serie de obiceiuri considerate proaste, dar care s-ar putea să aducă beneficii.

Scris de: Angela Sabău       01 aug, 11:21

Activitatea fizică în copilărie are efecte benefice în adolescență. La fete este mai vizibil decât la băieți, iar cercetătorii explică asta prin faptul că dezvoltarea începe mai devreme la ele.

Scris de: Angela Sabău       31 iul, 12:27

De ce beau tinerii până nu mai știu de ei, asta au vrut să afle cercetătorii. Cel mai simplu a fost să afle chiar de la ei, urmărindu-le postările pe Tweeter. 

Scris de: Angela Sabău       29 iul, 08:42

Calculând procentual, din veniturile unei familii, românii cheltuiesc cu mâncarea și sucuri circa 28%, adică de 2, 5 ori mai mari față de media UE. Suntem pe locul I în Europa din această cauză, dar asta e o dovadă că nu o ducem bine!

Scris de: Adisa Codruț       24 iul, 22:03

Generația Net ia în serios îngrijirea personală, dar nu-și protejează suficient starea generală de sănătate. Acesta este rezultatul unui studiu realizat de  o companie farmaceutică.

Scris de: Adisa Codruț       24 iul, 21:23

Tenul gras este mai predispus la acnee, din cauza excesului de sebum, care închide porii. Câteva sfaturi pentru întreținerea tenului gras pot fi utile.

Scris de: Angela Sabău       23 iul, 23:58

Admitere, UMF București. Peste 3.000 de candidați vor susține examenul de admitere la UMF București pe 24 iulie, de la ora 9.00.

Scris de: Adisa Codruț       17 iul, 18:57

Un loc de muncă de 8 ore pe săptămână ar crește considerabil sănătatea mentală, susține un studiu făcut de faimoasa Universitate Cambridge.

Scris de: Florina Pop       17 iul, 07:31

Psihologul Laura Maria Cojocaru spune că există trei metode prin care ne putem ține inima departe de suferințe.

Scris de: Adisa Codruț       09 iul, 09:05

Mersul pe jos e mult mai important decât știați, așa că data viitoare când faceți un control medical, să nu mai fiți surprinși dacă medicul dumneavoastră vă recomandă să faceți plimbări mai lungi și dese . Iată ce beneficii surprinzătoare are: 

Scris de: Dana Lascu       07 iul, 09:05

Unii utilizatori de rețele sociale și editarea de poze au fost legate de stimă de sine scăzută, susține un studiu realizat la Universitatea John s Hopkins din Baltimore, SUA.

30 iun, 17:04

Cercetătorii au descoperit substanțe toxice în sticlă și în decorațiunile de pe recipientele băuturilor alcoolice.

Scris de: Florina Pop       29 iun, 16:24

Televizorul ar putea avea efecte grave asupra sănătății. Prea mult timp petrecut în fața ecranului și prea puțină mișcare vin cu o serie de riscuri pentru sănătate.

Scris de: Angela Sabău       25 iun, 07:33

Muzica le dezvoltă elevilor abilități care îi ajută să obțină rezultate mai bune la alte discipline, cel puțin asta arată rezultatele unui studiu recent.

Scris de: Angela Sabău       24 iun, 21:03

Medicul cardiolog Vasi Rădulescu spune că nu e greu să fii sănătos. Totul e să vrei să faci 13 lucruri care îți schimba stilul de viață.

Scris de: Adisa Codruț       18 iun, 15:11

Cercetătorii au descoperit că celor mai buni prieteni patrupezi ai omului le place când se vorbește cu ei, în special cățelușilor, susține un studiu.

Scris de: Florina Pop       17 iun, 09:58

Obiceiurile din viața de zi cu zi și stilul de viață - adică ceea ce mâncați și beți, dacă faceți exerciții sau nu, cât de stresat sunteți și multe altele - vă afectează sănătatea mintală la fel de mult ca și sănătatea fizică. Un număr tot mai mare de cercetări arată că exercițiile...

Scris de: Dana Lascu       14 iun, 13:03

Aplicațiile telefonice de monitorizare a somnului duc la insomnie și anxietate, susține un neurolog din Marea Britanie.

Scris de: Florina Pop       12 iun, 10:03

Proprietarii de câini stresați ar avea patrupezi la fel de stresați, arată o cercetare suedeză publicată recent.

Scris de: Florina Pop       08 iun, 10:30

Oamenii cărora le plac mai mult câinii decât semenii lor și obișnuiesc să vorbească periodic cu patrupezii ar fi mai inteligenți, susține un studiu de la Harvard.

Scris de: Florina Pop       06 iun, 18:23

Medicul Mihaela Bilic face, pe Facebook, un scurt istoric al pastei de dinți și a modalităților prin care oamenii își curățau ori credeau că își curăță dinții.

Scris de: Adisa Codruț       04 iun, 17:57

Vârsta, stilul de viață, medicamentele pe care le luați sau o afecțiune vă pot ridica de mai multe ori din pat noaptea. Experții de la Harvard explică de ce.

Scris de: Florina Pop       03 iun, 16:54

Succes, examene. Temperatura sălii influențează modul în care bărbații și femeile se descurcă la teste matematice și verbale, susține un studiu.

Scris de: Florina Pop       23 mai, 22:13

Click pentru a naviga in paginile din categoria STIL DE VIAțăurmatoarea
Get it on App Store Get it on Google Play

Citite săptămâna aceasta


Politica de confidențialitate | Politica Cookies | Copyright 2019 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
sanatate.n-nxt.27