Tratamente

Ediția de miercuri a Interviurilor DC News și DC Medical, de la ora 11.00, va aduce în prim-plan accesul pacienților cronici la medicamente în România. Invitate sunt Prof Dr Gabriela Radulian și Dr Gabriela Saulea.

Scris de: Dana Lascu       17 Martie, 20:45

Înghețarea prețului la medicamente este una dintre măsurile luate în criza pandemică generată de COVID-19. Cititorii DC Medical au votat în număr mare un chestionar electronic privind oportunitatea acestei soluții.

Scris de: D.C.       17 Martie, 17:36

Favipiravir este ultimul dintre medicamentele pe care autoritățile chineze le-au aprobat pentru tratarea noii tulpini de coronavirus COVID-19.

Scris de: Dana Lascu       17 Martie, 14:44

Sanador a anunțat că în urma cerințelor enunțate de autorități, lanțul privat de clinici a luat următoarele măsuri:

Scris de: Adisa Codruț       16 Martie, 18:03

Spitalul Clinic Colentina din Capitală se va transforma într-un centru pentru tratarea pacienților cu coronavirus Covid-19 care au și alte afecțiuni., a anunțat secretarul de stat Horațiu Moldovan.

Scris de: Adisa Codruț       16 Martie, 17:05

Președintele Klaus Iohannis, în cadrul măsurilor luate în STARE DE URGENȚĂ, a anunțat modificări la emiterea de rețetele pentru medicamentele pacienților cronici, a plafonului pentru analize, prescripții tratamente off-label, a idemnizației pentru creșterea copilului și a...

Scris de: Dana Lascu       16 Martie, 15:53

Zeci de pacienți au reclamat lipsa de pe piață a unor medicamente. Printre ele, unele pentru edocrinologie - Euthyrox, Accu-thyrox și Novothyral- sau pentru diabet - Siofor1000 și Glucophage XR 500 - ambele metformine. DC Medical a aflat ce s-a întâmplat și cum puteți face...

Scris de: Dana Lascu       16 Martie, 13:00

Asociaţia Română a Producătorilor de medicamente fără reţetă, suplimente alimentare şi dispozitive medicale (RASCI) anunţă că susţine măsurile de siguranţă impuse de autorităţi şi contribuie activ la diminuarea răspândirii infecţiei cu noul coronavirus în România.

Scris de: Adisa Codruț       16 Martie, 10:52

Cunoscutul medic oftalmolog, prof dr Monica Pop îndeamnă populația să aibă încredere în medici în această pandemie de coronavirus și spune că sistemul sanitar e „pe fază”.

Scris de: Adisa Codruț       15 Martie, 22:42

După ce un medic de la un spital privat din Constanța a fost diagnisticat cu coronavirus Covid-19, reprezentanții unității medicale au implementat măsuri de siguranță și au luat mai multe decizii pentru protejarea pacienților.

Scris de: Adisa Codruț       15 Martie, 14:57

Dr Gheorghe Borcean, președintele CMR, spune că medicii pensionari pot fi considerați o armată albă de rezerviști, dar că nu toți doctorii ieșiți la pensie ar putea fi chemați „la arme”. 

Scris de: Dana Lascu       15 Martie, 12:55

Deși exportul a fost oprit pentru șase luni, Republica Moldova poate să cumpere medicamentele produse în România de care are nevoie în lupta cu noul coronavirus.

Scris de: Dana Lascu       15 Martie, 09:49

Dr Mihai Păduraru, directorul medical de la Spitalul Prof Dr Constantin Angelescu, care aparține de Ministerul Justiției, a anunțat că unitatea are centru de triaj, dar acesta este făcut din donații!

Scris de: Dana Lascu       14 Martie, 19:38

Președintele Colegiului Medicilor din România, dr Gheorghe Borcean, spune că dacă va fi nevoie, se va putea apela la medicii pensionari din România, care să răspundă dacă vor. Dar pentru asta trebuie trecute anumite obstacole psihologice și birocratice. 

Scris de: Dana Lascu       14 Martie, 13:34

Adevăr greu de suportat pentru românii bolnavi la care tratamentele clasice nu au efect, a recunoscut Andrei Baciu, secretar de stat în Ministerul Sănătății, la Interviurile DC News și DC Medical.

Scris de: Dana Lascu       12 Martie, 05:16

Dr Andrei Baciu, secretar de stat în Ministerul Sănătății, a explicat la Interviurile DC News și DC Medical pe ce direcții se merge în modificarea taxei clawback.

Scris de: Dana Lascu       12 Martie, 03:27

Invitat la DC News și DC Medical, secretarul de stat Andrei Baciu a spus că Ministerul Sănătății va termina până la 1 aprilie ordinul cu noile prețuri la medicamente. „În medicină se va produce o revoluție”, a spus acesta

Scris de: Dana Lascu       11 Martie, 23:38

La propunerea Ministerului Sănătății, Comitetul National pentru Situații Speciale de Urgență a dispus emiterea unui ordin ce cuprinde suspendarea temporară, pentru o perioadă de 6 luni, a distribuției, în afara teritoriului României, a medicamentelor, dispozitivelor medicale și...

Scris de: Georgiana Ioniță       11 Martie, 13:41

Sorina Pintea, fost ministru al Sănătății, a fost adusă vineri dimineața, 6 martie, la instanță.

Scris de: Adisa Codruț       06 Martie, 09:33

DNA a dat o declarație oficială privind imaginile cu Sorina Pintea, fost ministru al Sănătății, transportată în cătușe la spital.

Scris de: Adisa Codruț       05 Martie, 11:00

Victor Costache, ministrul propus pentru Sănătate, a primit aviz negativ la audieri.

Scris de: Adisa Codruț       04 Martie, 15:00

Cei din Arestul Poliției București ar fi chemat un psihiatru pentru Sorina Pintea, fost ministru al Sănătății.

Scris de: Adisa Codruț       04 Martie, 12:09

Sorina Pintea, fostul ministru al Sănătății, vizibil afectată de boală, a fost adusă cu o mașină a Poliției la Spitalul Ministerului de Interne din Capitală.

Scris de: Dana Lascu       03 Martie, 19:41

Sorina Pintea, fost ministru al Sănătății, a contestat decizia instanței prin care a fost arestată preventiv.

Scris de: Adisa Codruț       03 Martie, 16:04

Raed Arafat a vorbit despre SMURD la un eveniment dedicat tinerilor.

Scris de: Adisa Codruț       03 Martie, 15:14

Secretarul de stat Andrei Baciu din Ministerul Sănătății a anunțat luni că va fi format un grup de lucru în vederea îmbunătățirii legislației privind politica de prețuri a medicamentelor.

Scris de: Dana Lascu       02 Martie, 17:55

Sorina Pintea, fost ministru al Sănătății, a fost internată sub paza polițiștilor.

Scris de: Adisa Codruț       02 Martie, 12:41

Jurnalista BBC Tessa Dunlop a dat cărțile pe față într-un interviu exploziv EXCLUSIV pentru DCNews.

Scris de: Dana Lascu       02 Martie, 10:55

Remdesivirul medicamentos este eficient împotriva multor altor virusuri, iar unii experți sunt optimisti că acesta - sau compuși similari - pot funcționa pentru agentul patogen responsabil de COVID-19

Scris de: Georgiana Ioniță       29 feb, 13:15

Pe numele Sorinei Pintea, fost ministru al Sănătății, s-a emis un mandat de aducere din partea DNA.

Scris de: Adisa Codruț       28 feb, 18:53

anterioaraClick pentru a naviga in paginile din categoria TRATAMENTEurmatoarea
Get it on App Store Get it on Google Play

Citite săptămâna aceasta


Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | Copyright 2020 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
nxt.23
YesMy