Vitamina care ar trebui luată în permanență: dr. Monica Pop explică

Angela Sabău |
Data actualizării: | Data publicării:
Vitamina D
Vitamina D

Dr. Monica Pop a vorbit duminică la despre cum ne creștem imunitatea în această perioadă. Ea a spus care este vitamina care ar trebui luată în permanență.

Dr. Monica Pop a vorbit despre importanța sistemului imunitar în special în această periaodă și despre vitamina căreia terbuie să-i acordăm o importanță deosebită. „Românii sunt oameni cu imunitate scăzută în general, pentru că au o viață destul de grea. Știm foarte bine că nu se alimentează cum trebuie de foarte multe ori și stresul este foarte mare, așa că scăderea imunității e la ordinea zilei.

Am spus de mai multe ori că la boli infecțioase ne-a învățat un medic mai în vârstă ca niciodată să nu plecăm de acasă fără ceva proteine ingerate pentru ca leucocitele să fie în circulație și să ne apere. Din punct de vedere medicamentos, eu folosesc o schemă de imunitate de foarte mulți ani.

Accentuez asupra vitaminei D3 pe care trebuie să o ia orice om, în permanență. Este un foarte bun factor de ridicare a imunității”, a spus Monica Pop, duminică, la Antena 3.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel