ZODIA favorizată de Mercur retrograd: Ieșiți în față!

DCMedical Team |
Data publicării:
Daniela Simulescu, astrolog la Astrosens.ro
Daniela Simulescu, astrolog la Astrosens.ro

O zodie este favorizată de Mercur retrograd. 

Deși săptămâna 23-30 mai 2021 se anunță ciudată, o zodie ar putea ieși în față.

”Pe Mercur retrograd, ele n-au nicio problemă, se descurcă în astfel de momente, deși nu le place haosul, nici zăpăceala. Pe Mercur retrograd, ele găsesc soluții. Vindecă, cos, repară. Mercur retrograd e în casa a zecea. La serviciu vor apărea discuții, momente grele, întârzieri, blocaje, evenimente neplăcute și ieșiți în față, veți ieși din ce în ce mai mult. Ba mai mult, Saturn își reia retrogradarea în casa a șasea, pe lângă faptul că și voi trebuie să aveți grijă la sănătate, cu Jupiter în casa a șaptea, ieșiți în față și s-ar putea s-o faceți cu un proiect vechi, cu ceva ce nu-i găsește nimeni rezolvare și, dintr-o dată, le arătați soluția direct și oamenii vă apreciază. În ciuda faptului că pare zăpăcit totul, orice criză pentru voi poate deveni o oportunitate. Cu Jupiter în casa a șaptea, cei singuri vor avea o perioadă foarte bună să cunoască pe cineva. Pentru cei care au un partener, e o perioadă foarte bună pentru oficializarea relației. Jupiter oferă abundență, oportunități, dar, totodată, ne face să credem mai mult decât este cazul.” a spus astrologul DCNews, Daniela Simulescu, adăugând, că, totodată, acolo unde se aplică situația, Jupiter vă ajută și să... divorțați. 

Află continuarea și vezi despre ce zodie este vorba pe DC NEWS

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel