Rutina 3-în-1. Ce produse multitasking schimbă radical îngrijirea tenului
Timpul este o resursă prețioasă, iar, într-o lume tot mai agitată, produsele multitasking au devenit esențiale pentru cei care vor eficiență fără compromisuri.
De ce avocado devine maro?
Dacă nu mănânci avocado imediat ce ajungi acasă de la cumpărături, este posibil să fi observat că fructul rămas devine maro. Deși culoarea nu-i dă un gust diferit, verdele închis nu pare apetisant atunci când vrei să mănânci avocado. Maroul înseamnă doar oxidare - se întâmplă și cu alte produse, cum ar fi merele și cartofii, atunci când sunt expuși la oxigen. Transformarea este aproape imediată la toate cele trei, dar merele și cartofii pot evita oxidarea prin scufundarea în apă. Din păcate, aceasta nu este o soluție pentru avocado, dar există modalități prin care poți încetini procesul.
Cel mai bun mod de a păstra avocado tăiat
Există momente în care jumătate dintr-un avocado este suficientă pentru ceea ce pregătim (pâine prăjită cu avocado sau un topping pentru salată ) și risipirea nu este o opțiune.
Iată ce trebuie să faci
1. Nu-l decoji
Coaja și miezul blochează oxigenul să ajungă la fruct, limitând culoarea maronie. Pentru conservarea lui, așază folie de plastic direct pe avocado, astfel încât să nu existe nicio șansă ca aerul să ajungă la el și păstrează-l în frigider. Ar trebui să rămână verde cel puțin două zile.
2. Depozitează-l cu o ceapă
Pune jumătate de avocado într-un recipient etanș cu o ceapă feliată și bagă-l la frigider. Aroma cepei încetinește procesul de coacere. Avocado va rămâne verde cel puțin două zile, dar poate absorbi aroma de ceapă. Acesta ar putea fi un beneficiu, în funcție de ceea ce intenționezi să faci cu el.
Dacă l-ai decojit?
În loc să acoperi părțile de avocado cu hârtie, așază folie de plastic direct pe fruct, asigurându-te că nu există bule de aer. Avocado ar trebui să rămână verde cel puțin două zile la frigider. Pentru a încetini procesul, poți adăuga suc de lămâie.
De asemenea, feliile de avocado rămase se pot congela.
3. Stropește-l cu ulei de măsline
Un strat subțire de ulei de măsline poate salva avocado pentru o zi sau două. Ideea este că uleiul creează o barieră împotriva oxigenului, astfel încât să nu se coacă.
4. Scufundă avocado în apă clocotită, timp de 10 secunde, apoi bagă-l în apă cu gheață
Timpul este o resursă prețioasă, iar, într-o lume tot mai agitată, produsele multitasking au devenit esențiale pentru cei care vor eficiență fără compromisuri.
Acestea sunt cele cinci motive pentru care nu ar trebui să te mai epilezi.
Acesta este secretul longevității. Cercetătorii au descoperit de ce japonezii trăiesc atât de mult.
Acest produs pe care îl folosim zilnic poate duce la cancer. Medicii trag un semnal de alarmă.
Te confrunți cu primele semne de îmbătrânire, dar îți dorești să păstrezi elasticitatea și luminozitatea naturală a pielii tale?
Secretul unor mâini catifelate. Ingredientul banal din bucătărie care îți transformă mâinile în doar câteva minute.
De ce ai senzația că te strânge pielea după ce ai stat în piscină sau în mare.
Părul este mai mult decât un element de estetică – el poate reflecta starea generală de sănătate și bunăstare.
Ce trebuie să știi dacă ai gene false. Răspunsul te va îngrozi.
Obiectul de îngrijire pe care nu trebuie să îl folosești. Îți afectează pielea.
Află cele 5 obiceiuri dovedite științific care îți curăță pielea din interior și o ajută să strălucească natural.
Aceasta este culoarea de păr pe care femeile mature ar trebui să o evite. Accentuează ridurile și conferă un aspect obosit.
Ce ar trebui să știți despre deodorantul "pentru tot corpul", conform experților. Este o soluție necesară sau o tendință de marketing?
Cu ce să nu te îmbraci când zbori cu avionul. Îți poate pune sănătatea în pericol.