Cu ce să nu te îmbraci când zbori cu avionul. Îți poate pune sănătatea în pericol
Cu ce să nu te îmbraci când zbori cu avionul. Îți poate pune sănătatea în pericol.
Ouăle sunt o sursă excelentă de proteine și alți nutrienți. La fel ca albușul, gălbenușul are și niște nutrienți esențiali. Proteina din ou este foarte biodisponibilă, iar atât albușul, cât și gălbenușul ajută la susținerea dezvoltării musculare.
Iată câteva beneficii pentru sănătate ale gălbenușului de ou pe care ar trebui să le cunoașteți.
Se crede că gălbenușul de ou este dăunător pentru inimă, dar dacă este consumat cu moderație, nu va afectază inima. Experții spun că colesterolul rău se datorează conținutului de grăsimi saturate care este disponibil în diverse alte alimente. După cum știm că orice exces nu este bun pentru organism, așa că ar trebui să evitați să îl mâncați în exces.
Gălbenușurile de ou sunt cea mai concentrată sursă de colină - o componentă importantă a acetilcolinei - unul dintre neurotransmițătorii cheie ai creierului. În timpul sarcinii și alăptării, un aport adecvat de colină este important, deoarece colina este esențială pentru dezvoltarea normală a creierului.
În afară de aceasta, gălbenușul de ou conține vitaminele A, D, E și K și grăsimi esențiale omega-3. Gălbenușurile de ou sunt, de asemenea, bogate în folați și vitamina B12.
Gălbenușurile de ou conțin antioxidanții luteina și zeaxantina, care ajuta la protejarea ochilor de pierderea vederii cauzată de vârstă.
Pe lângă asta, dar gălbenușurile de ou au triptofan, tirozină și aminoacizi care ajută la prevenirea bolilor de inimă. Prin urmare, este indicat să consumați gălbenușuri cu moderație. Cu toate acestea, persoanele cu colesterol și alte afecțiuni ar trebui să consulte medicul înainte de a-l consuma.
Cu ce să nu te îmbraci când zbori cu avionul. Îți poate pune sănătatea în pericol.
De ce uscarea hainelor în interior vă poate pune sănătatea în pericol. Lucrul care reduce riscul de formare a mucegaiului.
Vrei o piele luminoasă, elastică și cu mai puține riduri? Începe cu farfuria! Alimentele care reduc ridurile.
Cum funcționează cu adevărat spray-ul de bronzare. Ce trebuie să știi înainte de a-l aplica.
Cât de des ar trebui să îți speli lenjeria de pat pe timpul iernii. Temperatura la care trebuie spălate.
Un nou studiu arată că Omega-3 ar putea întârzia îmbătrânirea. Cum e posibil și ce au descoperit cercetătorii.
Acest produs pe care îl folosim zilnic poate duce la cancer. Medicii trag un semnal de alarmă.
Acesta este secretul longevității. Cercetătorii au descoperit de ce japonezii trăiesc atât de mult.
De ce îți sare oja de pe unghii? Ce să faci pentru a oja să reziste mai mult timp.
Această manichiură te va surprinde. Este foarte specială și sustenabilă. Schimbă tot ce știai despre tendințe.
De ce nu îți mai prinzi părul în coadă. Ce înseamnă asta pentru sănătate. Boala pe care o poți face.
Părul gras este una dintre cele mai comune probleme ale scalpului, afectând persoane de toate vârstele.