Ce este, de fapt, boala X. Simpomele seamănă cu cele ale gripei
Autoritățile sanitare au aflat ce este, de fapt, boala X.
Cercetătorii au infectat țânțari cu bacteria Wolbachia, i-au eliberat în Indonezia pe parcursul a trei ani și au observat că respectiva bacterie a împiedicat răspândirea virusului. Rata de infecție a scăzut considerabil: cu 77%. „Aceasta este o adevărată descoperire, o nouă speranță pentru noi, pentru oameni și, sperăm, pentru program”, spune Adi Utarini, cercetător în domeniul sănătății publice la Universitatea din Gadjah Mada din Yogyakarta, coautor al studiului, potrivit dailymail.co.uk.
Studiul, din Nature, AICI.
Autoritățile sanitare au aflat ce este, de fapt, boala X.
Ce a decis cine trăiește și cine moare de COVID-19. Detaliul care a făcut diferența.
Aceasta este temperatura optimă la care trebuie gătită carnea de porc.
Această infecție banală macină creierul și poate duce la declanșarea bolii Alzheimer.
O nouă pandemie, mai devastatoare decât cea de COVID, ne amenință. Medicii sunt îngrijorați.
Aceasta este cea mai gravă complicație a COVID. Medicii trag un semnal de alarmă și spun că nu dispare niciodată.
Cea mai contagioasă boală din lume se extinde cu repeziciune. Autoritățile sanitare, în alertă
Acest deficit accentuează simptomele COVID. De altfel și inflamația din organism agravează simptomele infecției.
Frigiderul, incubator pentru bacterii. Care este temperatura corectă la care trebuie setat frigiderul.
COVID duce la complicații grave și pe termen lung. Afectează rinichii, stomacul și inima.
COVID declanșează o boală cronică cu impact dramatic asupra vieții pacienților. Riscurile se triplează după infectare. Duce la afectarea tuturor organelor.