Consumul regulat de pui, legătura cu riscul crescut de deces prematur din cauza cancerelor gastrointestinale
Carnea consumată frecvent care duce la CANCER. Îți afectează stomacul și crește riscul de deces. Crește riscul cu 27%.
Oamenii de știință spun că ideea lor - încă neprobată - este susținută de dovezile disponibile, care sunt că inflamația indusă de bacterii este legată de cancer, noteaza Eurekalert.
Lucrarea din revista Medical Hypotheses este de la studenta medicală a Universității Lancaster Auday Marwaha, profesorul Jim Morris de la Spitalele Universitare din Morecambe Bay NHS Trust și Dr. Rachael Rigby de la Facultatea de Sănătate și Medicină a Universității Lancaster.
Cercetătorii spun că: "Există un remediu preventiv simplu, ieftin, care este pentru femei să consume iaurt natural zilnic".
Iaurtul conține bacterii care fermentează lactoza benefică frecvent întâlnite în lapte, similar cu bacteriile - sau microflora - găsite la sânii mamelor care au alăptat.
Dr Rigby a spus: „Știm acum că laptele matern nu este steril și că lactația modifică microflora sânului.
"Bacteriile care fermentează lactoza sunt frecvent întâlnite în lapte și sunt susceptibile să ocupe canalele de sân ale femeilor în timpul alăptării și pentru o perioadă necunoscută după lactație."
Sugestia lor este că aceste bacterii care fermentează lactoza la sân sunt protectoare, deoarece în fiecare an alăptarea reduce riscul de cancer de sân cu 4,3%.
Câteva alte studii au arătat cum consumul de iaurt este asociat cu o reducere a riscului de cancer de sân, ceea ce cercetătorii sugerează se poate datora deplasării bacteriilor dăunătoare de către bacteriile benefice.
Există aproximativ 10 miliarde de celule bacteriene în corpul uman și, în timp ce majoritatea sunt inofensive, unele bacterii creează toxine care declanșează inflamația în organism.
Inflamația cronică distruge germenii nocivi, dar dăunează și organismului. Una dintre cele mai frecvente afecțiuni inflamatorii este boala gingiilor sau parodontita care a fost deja legată de cancerul oral, esofagian, colonic, pancreatic, prostatic și de sân.
Cercetătorii concluzionează că: „Celulele stem care se divizează pentru a reface mucoasa conductelor de sân sunt influențate de microflora, iar anumite componente ale microflorei au fost arătate în alte organe, cum ar fi colonul și stomacul, pentru a crește riscul de dezvoltarea cancerului.
"Prin urmare, un scenariu similar este probabil să apară la sân, prin care microflora rezidentă are impact asupra diviziunii celulelor stem și influențează riscul de cancer."
Carnea consumată frecvent care duce la CANCER. Îți afectează stomacul și crește riscul de deces. Crește riscul cu 27%.
Acest semn banal îți arată dacă ești predispus la cancer. Dacă vezi ASTA, riscul de cancer crește cu 25%.
Un simplu test îți poate dezvălui riscul de cancer cu ani înainte ca boala să apară. Se poate face gratuit.
Cancerul de sân ucide tot mai puține femei tinere. Scădere uimitoare a mortalității doar într-un singur deceniu!
Un nou studiu arată că această analiză detectează cancerul colorectal în formă incipientă cu o precizie de 95%.
La vârsta a doua, prevenția cancerului devine o prioritate. E important să nu vă bazați pe mituri, ci pe informații validate științific.
Conform unui studiu, pacientele mai în vârstă cu cancer mamar care utilizează cremă cu estrogen trăiesc mai mult.
Cancerul are un impact devastator asupra femeilor. Acestea sunt mult mai afectate de diagnosticul de cancer.
Cel mai banal semn al cancerului. Apare după ce ai mâncat. Și nu este vorba de balonare.