Consumul regulat de pui, legătura cu riscul crescut de deces prematur din cauza cancerelor gastrointestinale
Carnea consumată frecvent care duce la CANCER. Îți afectează stomacul și crește riscul de deces. Crește riscul cu 27%.
Medicul oncolog a explicat care sunt alimentele care duc la cancer și care ar trebui evitate cât de mult putem. „Cancerul este cauzat în proporție de 90% de factorii de mediu. Restul de 10% sunt factorii genetici. Dintre factorii de mediu, pe primul loc este fumatul, apoi condițiile de viață, obezitatea și produsele aditivate. Dacă renunțăm la fumat, dacă avem grijă de mâncăm și dacă nu trăim în orașe poluate, avem mari șanse să nu ne îmbolnăvim de cancer niciodată”, a spus Prof. Dr. Duygu Derin la Antena 3.
Medicul a mai arătat că cele mai nocive sunt produsele aditivate și cele îndulcite cu zahăr. „Chiar dacă nu avem un procent clar stabilit, considerăm că produsele alimentare reprezintă o cauză de 30%. În ceea ce privește produsele alimentare, putem spune că printre aditivi se numără nitrații care prelungesc viața produselor. În corp există nitrați, așa cum am spus, și nitriți. Nitrații se transformă în nitriți, devenind cancerigeni.
„În produsele alimentare există mulți aditivi. Dacă vă uitați pe cutia produselor o să vedeți că printre ingrediente sunt scrise, cu litere mici, aditivi de tipul “E22 – E122”. Toate acestea prelungesc viața alimentelor, însă au efecte secundare care provoacă cancerul.
Dulciurile provoacă obezitate și astfel duc și la cancer. În special duc la cancer de colon, cancer la sân, dar, de fapt, toate cancerele asociate cu obezitatea au drept cauză, mai mult sau mai puțin, aceste substanțe.
Consumul de produse rafinate e foarte comun în zilele noastre. Și asta poate duce la cancer. Trebuie evitate toate dulciurile.
Investigațiile medicale sunt foarte importante. Salvează viața. Investigațiile pentru cancerul la sân trebuie să înceapă după 40 de ani iar pentru cancerul de colon după 50 de ani. Dacă începeți din timp investigațiile, pacientul se vindecă complet. Dacă întârziați, pacientul moare. Foarte important” a mai spus medicul.
Carnea consumată frecvent care duce la CANCER. Îți afectează stomacul și crește riscul de deces. Crește riscul cu 27%.
Care sunt șansele să faci cancer dacă unul din părinții tăi au fost diagnosticați cu o boală oncologică.
Această combinație puternică luptă împotriva cancerului. Reface celulele bolnave.
Această terapie omoară celulele canceroase. E văzută ca o armă care elimină și cele mai mici celule bolnave.
Cancerul invizibil care ucide în tăcere. Boala se ascunde ani de zile înainte să dea lovitura fatală. Te omoară în câteva săptămâni
Aceasta este cauza care duce la cancer și nu este de vină doar genetica.
Mircea Diaconu și Steve Jobs au fost diagnosticați cu aceeași boală: cancerul de pancreas. Este una dintre cele mai agresive forme de cancer.
Un simplu test poate preveni unul dintre cele mai frecvente tipuri de cancer. "E mai puțină durere, mai puțin stres, mai puțină implicare emoțională".
Un simptom al cancerului a fost confundat cu menopauza. Diagnosticul a arătat un cancer agresiv în stadiul 4.
Această combinație extrem de comună menține celulele canceroase într-o stare latentă și nu le permite să se dezvolte.
Supraviețuitorii de cancer, la mare risc. Medicii trag un semnal de alarmă despre adevărul cutremurător.