Secretul longevității: medicii au descoperit de ce japonezii trăiesc atât de mult
Acesta este secretul longevității. Cercetătorii au descoperit de ce japonezii trăiesc atât de mult.
1. Nu usuci bine cartofii
Imediat după ce ai spălat cartofii, nu-i pune în tavă așa uzi, ci usucă-i bine. Excesul de umiditate se poate infiltra în cartof, în timpul coacerii, împiedicand formarea unei cruste crocante.
Asigură-te că înțepi cartofii cu o scobitoare. Deși este puțin probabil ca ei să explodeze în cuptor, mai bine previi decât să riști.
2. Înfășori cartofii în folie
Nu te rușina dacă faci acest lucru - mulți bucătari cred că este cheia cartofului copt perfect. Dar acest obicei distruge partea exterioară a cartofului. Cartoful trebuie să "respire".
3. Nu le oferi suficientă căldură
Cartofii trebuie gătiți foarte bine, așa că trebuie să te asiguri că aerul fierbinte ajunge la cartofi din toate părțile. Pe cât posibil, așază tava cu cartofi cât mai aproape de flacăra cuptorului.
4. Cuptorul este prea fierbinte
Încet și ușor, așa trebuie gătiți cartofii copți. Dacă ai timp liber, gătește cartofii la 300 ° F, timp de 90 de minute. Dacă nu, crește temperatura la 450 ° F, timp de 45 de minute.
5. Nu iei temperatura cartofilor
Folosește un termometru cu sondă pentru a măsura temperatura cartofilor. Trebuie să aibă 100 de grade Celsius.
6. Îi stropești cu sare și ulei de măsline când sunt nefăcuți
Dacă presari devreme sare și ulei de măsline pe cartofi, este posibil ca ei să nu devină crocanți la exterior.
În schimb, scoate tava din cuptor și unge-i cu ulei (temperatura cartofilor este de 100 de grade Celsius).
Bagă din nou tava în cuptor timp de 10 minute - temperatura cartofilor nu va urca mai mult de 2 sau 3 grade în acest timp. Uleiul va hidrata coaja cartofilor deshidratați în timpul coacerii lungi, iar sarea va adăuga o aromă delicioasă.
7. Lași cartofii să se răcească înainte de a-i mânca
Spre deosebire de carne, cartofii nu trebuie lăsați să se răcească. Altfel, rețin apa rezultată din aburii lor și vor deveni denși și mai tari.
Imediat ce ai scos cartofii din cuptor, crestează-i și pune câte un cubuleț de unt.
Acesta este secretul longevității. Cercetătorii au descoperit de ce japonezii trăiesc atât de mult.
Obiectul de îngrijire pe care nu trebuie să îl folosești. Îți afectează pielea.
Ce trebuie să știi dacă te dai cu parfum. Lucrul grav care se poate întâmpla.
Te confrunți cu primele semne de îmbătrânire, dar îți dorești să păstrezi elasticitatea și luminozitatea naturală a pielii tale?
Această activitate relaxantă îți oferă o stare de bine și îți prelungește viața.
Mulți oameni abia acum descoperă că folosesc greșit deodorantul. Cum se aplică, de fapt, corect.
Adevărul șocant despre barbă: este mai murdară decât o toaletă publică? Uite ce au descoperit cercetătorii!
Această manichiură te va surprinde. Este foarte specială și sustenabilă. Schimbă tot ce știai despre tendințe.
Menajerele țin secret acest truc. Scapă de praf pentru totdeauna cu o metodă simplă pe care puțini o știu.
Părul gras este una dintre cele mai comune probleme ale scalpului, afectând persoane de toate vârstele.