De ce să îți pui orez cald pe mâini. Trucul genial pe care îl vei iubi. Rezultatele apar imediat
Secretul unor mâini catifelate. Ingredientul banal din bucătărie care îți transformă mâinile în doar câteva minute.
Cel mai bun mic dejun pentru stilul tău de viață specific – indiferent dacă ești foarte activ sau trăiești puțin mai relaxat – poate depinde de diverși factori care depășesc gustul și comoditatea. De exemplu, dacă scopul tău este să îți scazi colesterolul, atunci s-ar putea să te gândești să optezi pentru un anumit tip de cereale.
În 1998, ovăzul integral a fost declarat unul dintre cele mai recomandate cereale pentru cei care doreau să-și gestioneze colesterolul. Atunci, un brand de produse alimentare a finanțat un studiu care a constatat că prin consumul de cereale se reduce nivelul colesterolului LDL cu 4,2% iar nivelul colesterolului total cu 3,8%. În 2019, această constatare a fost susținută de cercetări independente publicate în Frontiers of Nutrition, care, din nou, a remarcat că produsele din ovăz pot duce la o reducere a colesterolului.
„Cerealele de ovăz au fibre care se leagă de colesterol din sistemul digestiv – drept urmare, colesterolul din dietă iese cu ajutorul mișcării intestinale, în loc să fie reabsorbit de corp”, spune Elizabeth Barnes, un dietetician nutriționist.
Cu toate acestea, „doar pentru că cerealele pot ajuta cu colesterolul, asta nu înseamnă că trebuie să-l faci singurul aliment bogat în fibre pe care îl consumi”, spune Barnes. „Concentrează-te pe includerea cerealelor de ovăz și a altor cereale integrale și fructe și legume bogate în fibre în dieta ta pentru o sănătate mai bună.”
Lauren Harris-Pincus, fondatoarea NutritionStarringYOU.com și autoarea cărții The Everything Easy Pre-Diabetes Cookbook, face și ea public acest sfat. „Pentru a vă asigura de consumul unei varietăți de nutrienți, de obicei, vă recomand să schimbați diferite fructe, nuci și semințe pe care să le adăugați la cereale, pentru divertisment și pentru a oferi corpului diferite vitamine, minerale, antioxidanți și fitochimice pentru a ajuta la prevenirea jor boli cauzate de stilul de viață.”
În plus, dacă doriți să vă limitați aportul de carbohidrați, în special dacă aveți diabet sau prediabet, Harris-Pincus sugerează: „Asociați cerealele cu o sursă de proteine și grăsimi sănătoase, cum ar fi un ou, iaurt grecesc, lapte sau lapte de soia și nuci sau semințe pentru a ajuta la încetinirea digestiei și absorbției carbohidraților.”
Secretul unor mâini catifelate. Ingredientul banal din bucătărie care îți transformă mâinile în doar câteva minute.
Frigul și iarna vin cu provocări mari pentru piele, mai ales pentru mâini, care sunt expuse constant la frig, vânt și umezeală.
Vrei să trăiești cu 10 ani mai mult? Iată secretul pe care puțini îl cunosc!
Ce trebuie să știi dacă te dai cu parfum. Lucrul grav care se poate întâmpla.
Dermatologii avertizează! Adevărul despre apa micelară. Trebuie clătită sau nu? Cum îți distrugi pielea fără să-ți dai seama.
Află cele 5 obiceiuri dovedite științific care îți curăță pielea din interior și o ajută să strălucească natural.
Articolul de îngrijire plin de pesticide și produse cancerigene. Experții sunt îngrijorați.
Te confrunți cu primele semne de îmbătrânire, dar îți dorești să păstrezi elasticitatea și luminozitatea naturală a pielii tale?
Menajerele țin secret acest truc. Scapă de praf pentru totdeauna cu o metodă simplă pe care puțini o știu.