Cel mai sănătos suc pentru inimă. Până la de trei ori mai mulți antioxidanți decât ceaiul verde
Cel mai sănătos suc pentru inimă. Până la de trei ori mai mulți antioxidanți decât ceaiul verde.
"Iaurtul ar trebui să fie printre opţiunile voastre de mic dejun sau gustare. Este una dintre cele mai sănătoase variante de a consuma produse lactate. Păstrează conţinutul de calciu şi proteine din lactate, dar este mai uşor digerat pentru că este deja un produs fermentat. În plus, prin procesul de fermentare, iaurtul conţine bacterii sănătoase, probiotice, care ne ajută să întreţinem un mediu echilibrat la nivelul florei intestinale. Iaurtul îmbogăţit cu bifidobacterii, câtă vreme este consumat regulat, ajută la menținerea sănătăţii digestive şi este o sursă excelentă de micronutrienti esenţiali.
Iaurtul conţine calciu şi vitamina D, care sunt importante în reducerea riscului de osteoporoză. Există studii care au demonstrat efectele benefice pe care lactobacilii şi bifidobacteriile le au în cazul disconfortului digestiv. Ele mai reușesc și să regleaze procesele inflamatorii din colon, optimizează timpul de tranzit al alimentelor şi îmbunătăţesc sistemul imunitar. Prin optimizarea pH-ului mediului intern, poate acţiona ca un întăritor al întregului sistem imun.", a scris Cori Grămescu pe Facebook.
Citește și Un truc miraculos pentru a parfuma casa cu bicarbonat de sodiu
Cel mai sănătos suc pentru inimă. Până la de trei ori mai mulți antioxidanți decât ceaiul verde.
Oferind soluții naturale pentru stres și oboseală, acest remediu străvechi ne ajută să redescoperim armonia dintre corp și minte.
Această plantă medicinală veche de 2.000 de ani ar putea fi cheia pierderii în greutate. Arde grăsimile rapid și fără efort.
Care sunt cele mai bune ceaiuri pentru femeile de peste 40 de ani. Iată cum să-ți echilibrezi hormonii în mod natural.
Acest compus natural previne degradarea creierului și îi oferă un scut protector.
Ceaiul care curăță microbii intestinali. Topește și grăsimea abdominală.
Măceșele, alături de gustul lor dulce-acrișor, sunt bogate în vitamine și antioxidanți, având numeroase beneficii pentru sănătate.
Un nou studiu evidențiază legătura dintre consumul de cafea și sănătatea microbiomului intestinal, deschizând noi perspective asupra beneficiilor acestei băuturi.
Această leguminoasă banală are mai multă proteină decât un ou și îți poate scădea colesterolul fără niciun efort.
Acest aliment poate preveni diabetul și bolile de inimă. E plin de fibre și reduce colesterolul și scade inflamația.
Balonarea dispare rapid cu acest ceai. Este alegerea perfectă dacă nu îți place ghimbirul.
6 motive să mănânci un măr verde pe zi. Beneficiile te vor surprinde.
5 plante medicinale care chiar funcționează (confirmate de știință).
Frunzele de portocale nu sunt doar un adaos parfumat pentru ceaiuri, ci ascund beneficii remarcabile pentru sănătate.
Această legumă comună reduce glicemia cu până la 50%.
Acest ceai protejează inima și creierul și este consumat și de cei care vor să slăbească.