Uscarea hainelor în casă îți distruge plămânii. Greșeala pe care o faci iarna. Asta șterge mucegaiul
De ce uscarea hainelor în interior vă poate pune sănătatea în pericol. Lucrul care reduce riscul de formare a mucegaiului.
Când vine vorba de o comparație între conopidă și varză, conopida arată destul de asemănătoare cu broccoli, singura diferență vizibilă este că este de culoare albă. Buchetele albe sunt unite între ele la o tulpină centrală. Varza este un fel de legumă cu frunze care poate fi consumată într-o varietate de moduri, fie că este aburită, gătită, fiartă sau ca suc. Este o legumă cruciferă și este disponibilă în culori variind de la verde la violet sau a roșu. Atât conopida, cât și varza aparțin familiei Brassicaceae și sunt legume crucifere. De la beneficii pentru sănătate la gust, iată câteva diferențe între cele două legume.
Consumul regulat al acestei legume ajută la îmbunătățirea circulației sângelui și la menținerea bunei funcționări a vaselor de sânge, îmbunătățind și menținând astfel sănătatea cardiovasculară.
Conopida este eficientă și în îmbunătățirea procesului digestiv al organismului. Este o sursă bogată de fibre alimentare și promovează eliminarea toxinelor din organism.
Conține vitamina C, care ajută la producerea de colagen care menține sănătatea oaselor și protejează articulațiile.
Gustul conopidei
Se spune că conopida are o aromă dulce și de nucă, cu nuanțe amare. Textura este crocantă, iar aroma este blândă. Se poate strica sau deveni amară dacă este prea fiartă.
Varza este bogată în vitamina C și sulf care ajută la eliminarea toxinelor din organism, cum ar fi radicalii liberi și acidul uric.
De asemenea, este bogat în antioxidanți, fibre și vitamine. Este destul de scăzut în calorii.
Varza roșie este bogată în betalaine, despre care se știe că scad nivelul zahărului din sânge și ajută la producția de insulină. Varza este încărcată cu antioxidanți și proprietăți anti-hiperglicemiante care o fac eficientă în controlul nivelului de zahăr din sânge.
Gustul verzei
Varza are o textură foarte dură și crocantă. Varza crudă are un gust foarte ușor de identificat și amar. În timp ce majoritatea este puțin amară, uneori varza poate fi puțin dulce.
Concluzie
Deoarece atât varza, cât și conopida au niveluri similare de Vitamine C, A, E și mulți alți nutrienți, se poate spune că ambele sunt la fel de sănătoase și hrănitoare.
De ce uscarea hainelor în interior vă poate pune sănătatea în pericol. Lucrul care reduce riscul de formare a mucegaiului.
Această activitate relaxantă îți oferă o stare de bine și îți prelungește viața.
Secretul unor mâini catifelate. Ingredientul banal din bucătărie care îți transformă mâinile în doar câteva minute.
Obiectul de îngrijire pe care nu trebuie să îl folosești. Îți afectează pielea.
Aceasta este culoarea de păr pe care femeile mature ar trebui să o evite. Accentuează ridurile și conferă un aspect obosit.
Un nou studiu arată că Omega-3 ar putea întârzia îmbătrânirea. Cum e posibil și ce au descoperit cercetătorii.
Ce să nu faci înainte de a merge la piscină sau la mare. Avertismentul unui medic dermatolog.
Articolul de îngrijire plin de pesticide și produse cancerigene. Experții sunt îngrijorați.
Ce trebuie să știi dacă ai gene false. Răspunsul te va îngrozi.
Acestea sunt cele 12 motive pentru care ar trebui să faci un duș fierbinte