De ce îți sare oja de pe unghii. Greșeala pe care o faci mereu. Ce să faci ca oja să reziste
De ce îți sare oja de pe unghii? Ce să faci pentru a oja să reziste mai mult timp.
După recoltarea de la găini, valabilitatea unui ou este de 15 zile, dacă este păstrat la o temperatură de maximum 15 °C.
Mult mai importantă decât temperatura pare să fie poziţia în care sunt ţinute ouăle, fie în carton, fie pe uşa frigiderului.
Ouăle au un capăt ascuţit şi un capăt mai rotunjit, unde se află un sac de aer. Această celulă aeriană poate conţine bacterii care să contamineze conţinutul oului. De aceea, când oul este aşezat cu partea rotunjită în jos, presiunea exercitată poate face ca bula de aer să migreze în sus, contaminând în special gălbenuşul. Albuşul de ou este rezistent la bacteriile periculoase, în timp ce gălbenuşul este un loc ideal pentru dezvoltarea bacteriilor.
De aceea este recomandată păstrarea ouălor cu vârful în jos, deoarece partea rotunjită şi, implicit, bula de aer, vor rămâne în partea de sus, scrie clickpentrufemei.
De ce îți sare oja de pe unghii? Ce să faci pentru a oja să reziste mai mult timp.
Acestea sunt cele cinci motive pentru care nu ar trebui să te mai epilezi.
Ce trebuie să știi dacă ai gene false. Răspunsul te va îngrozi.
Cum funcționează cu adevărat spray-ul de bronzare. Ce trebuie să știi înainte de a-l aplica.
De ce ai senzația că te strânge pielea după ce ai stat în piscină sau în mare.
Cum alegi culoarea ojei care să îți facă mâinile să arate mai tinere. Culoarea care nu te avantajează deloc.
Cu ce să nu te îmbraci când zbori cu avionul. Îți poate pune sănătatea în pericol.
Mulți oameni abia acum descoperă că folosesc greșit deodorantul. Cum se aplică, de fapt, corect.
Obiectul de îngrijire pe care nu trebuie să îl folosești. Îți afectează pielea.