Vrei o minte mai ascuțită? Acest aliment consumat dimineața îți stimulează creierul
Acest aliment consumat dimineața îți stimulează creierul. Repară celulele neuronale.
"Să învăţăm să facem aceste picături care se pot bea şi soluţia pe care o putem folosi pentru frecţie. Se poate folosi pentru reumatism, artrite sau poliartrite.
Se iau florile de liliac şi se pun într-o sticlă de 500 ml. Nu bătătorim florile, doar umplem sticla. Turnăm alcool de 40 de grade peste.
Lăsăm la întuneric să stea 7-10 zile. După care bem câte 15-30 de picături înainte de masă, de 3 ori pe zi, timp de trei luni.
Pentru frecţie. Punem un pahar şi jumătate de flori de liliac şi jumătate de litru de alcool. Se pune 7-10 zile la întuneric, iar apoi ne putem face frecţie cu el", a spus Lidia Fecioru în cadrul rubricii Leacul zilei de la Antena 3, notează Spectacola.
”Foarte bun pentru dezintoxicarea organismului, mai ales pentru cei care au o ușoară insuficiență renală, pentru cei care sunt predispuși la crearea pietrelor la rinichi, a nisipului, sunt frunzele de coriandru cu frunzele de pătrunjel la un loc. Luăm cantitate egală şi le tocăm. Le punem apă cât să acoperim frunzele. Cam cu un deget şi punem totul la fiert. O lăsăm să fiarbă la foc mare, iar când începe să fiarbă îl dăm încet. Îl lăsăm 10 minute. Strecurăm ceaiul şi plantele. Lichidul îl punem într-un borcan. Frunzele le putem mânca, la fel ca pe urzici.
Ceaiul îl bem dimineaţa, cu 10 minute înainte de masă. Seara la fel, câte 30-40 ml, nu foarte mult. Îl bem rece. Nu trebuie încălzit. Cura este de 14 zile, nu mai mult.
Putem repeta peste trei, chiar patru luni. Trebuie să lăsăm o pauză mai lungă, pentru că este destul de concentrat. Nu putem ţine chiar 3 luni. Să facem chestia asta cam 5 zile. Este o dezintoxicare. În această perioadă nu mâncă mult, nu bem acidulat, nu bem alcool, iar acest lucru ne ajută foarte mult.
Putem face cantitate cât dorim. Nu avem o cantitate exactă. Ne uităm după ochi. Este şi perioada păpădiei. De la păpădie folosim tot. Dulceaţa de păpădie este foarte bună, la fel şi cafeaua din rădăcină de păpădie”, a spus Lidia Fecioru
Acest aliment consumat dimineața îți stimulează creierul. Repară celulele neuronale.
Balonarea dispare rapid cu acest ceai. Este alegerea perfectă dacă nu îți place ghimbirul.
Sucul răcoritor care accelerează arderea grăsimilor. Reduce glicemia, curăță intestinul și sprijină metabolismul.
Acest ulei reduce semnificativ inflamația din organism. Pur și simplu mătură deșeurile.
Ceaiul care șterge riscul de cancer hepatic. Curăță ficatul.
Un singur aliment care îți reglează tensiunea – și nu, nu e usturoiul!
Acest ceai protejează inima și creierul și este consumat și de cei care vor să slăbească.
Măceșele, alături de gustul lor dulce-acrișor, sunt bogate în vitamine și antioxidanți, având numeroase beneficii pentru sănătate.
Ceaiul minune care te încălzește iarna și te scapă de răceli. Medicii îl recomandă pentru imunitate și energie. Iată cum îl prepari.
Acest ceai scade hipertensiunea și glicemia. Are efect semnificativ.
Acest compus natural previne degradarea creierului și îi oferă un scut protector.