Nu mai arunca mărarul și pătrunjelul. Cum să le păstrezi verzi și proaspete săptămâni întregi
Metoda secretă pentru a menține mărarul și pătrunjelul proaspete săptămâni întregi.
Ai nevoie de:
350 g de carne de pui, porc sau curcan
3 felii de pâine
3 linguri de pesmet
1 pahar cu lapte
1 ou
parmezan ras
1 lingură de pătrunjel tocat
condimente după gust
Toate ingredientele trebuie ametecate într-un castron. Începe cu feliile de pâine albă pe care le veți sfărâma și laptele înainte de a adăuga restul de ingrediente. Rezultatul este o pastă lipicioasă și compactă. Dacă îți place ceapa, adaugă câteva linguri de ceapă tocată și amestecă totul împreună.
Înainte de a trece la prepararea rețetei, este recomandat să lași amestecul să se odihnească în frigider. Între timp, preîncălzește cuptorul și tapetează tava cu hârtie de copt, astfel încât chiftelele să nu se lipească.
Formează bile de dimensiuni medii înainte de a le așeza pe hârtia de copt din tavă. Toarnă un pic de ulei de măsline.
Gătește chiftelele la 200 de grade, timp de 20 de minute, având grijă să le întorci pe cealaltă parte după primele 10 minute. Le poți servi cu legume sotate, orez brun sau o salată mediteraneană.
Metoda secretă pentru a menține mărarul și pătrunjelul proaspete săptămâni întregi.
De ce cafeaua nu este întotdeauna cea mai bună alegere dimineața? Iată băutura de 100 de ori mai bună decât cafeaua.
Ce se întâmplă în corp atunci când mănânci ardei copți. Detaliul pe care trebuie să-l știi înainte să mai consumi ardei copți.
Este ceva nemaipomenit să începi ziua cu o cană de cafea bună. Dar iată de ce să pui puțină lămâie în cafea.
Când pui sarea în tocănițe sau ciorbe - la mijlocul gătitului sau la început? Greșeala pe care o fac mulți.
Medicul nutriționist desființează micul dejun cu ovăz. "Ovăzul nu este pentru oricine".
Așa reduci riscul de AVC. Un expert indică schimbarea alimentară simplă care poate face diferența.
Pune o lămâie tăiată în dormitor înainte de culcare și vezi ce se întâmplă peste noapte. Rezultatul de va uimi!
Clătite cu banane și nuci: rețetă. Un desert rapid pentru weekendurile de iarnă. Trebuie să-l încerci.