De ce să nu mai ții roșiile în frigider
Află de ce nu ar trebui să mai păstrezi roșiile în frigider. Uite cum să le depozitezi corect pentru a te bucura de aroma lor naturală.
În primul rând, plătești pentru ceva natural care se dovește a fi opusul.
News Safety Food a constatat că, în multe cazuri, această miere contrafăcută provine din China sau India.
În mod alarmant, este uneori chiar contaminată cu antibiotice ilegale și metale grele.
Există o varietate de metode pe care le poți folosi, pentru a vedea cât de pură - sau impură - este mierea pe care o ai acasă.
#1 Testul degetului mare
Toarnă un pic de miere pe degetul mare și vezi dacă se lipește. Dacă da, înseamnă că nu e falsă.
#2 Testul apei
De asemenea, poți testa mierea folosind un pahar cu apă. Adaugă o lingură de miere în pahar și vezi dacă se dizolvă sau se duce la fund. Dacă se scufundă, este naturală!
#3 Testul cu foc
Mierea naturală este inflamabilă: pune un băț de chibrit uscat în ea și apoi încearcă să îl aprinzi. Dacă este falsă, nu va produce scântei.
#4 Testul cu tinctură de iod
Toarnă apă în două pahare, într-unul dizolvă miere, în celălalt, zahăr. Apoi picură câteva picături de iod. Lasă 1-2 min. Apa cu zahăr va avea aceeași culoare brună, iar cea cu miere, dacă este naturală, se va deschide la culoare.
#5 Testul frigiderului
Depozitează mierea la frigider: mierea falsă va îngheţa, cea naturală nu!
Află de ce nu ar trebui să mai păstrezi roșiile în frigider. Uite cum să le depozitezi corect pentru a te bucura de aroma lor naturală.
6 plante mediteraneene care protejează împotriva bolilor cardiovasculare. Au un efect major.
Aceasta este ora exactă la care trebuie să îți bei cafeaua.
De ce ar trebui să-ți bagi picioarele în apă cu sare cel puțin o dată pe săptămână. Cele 5 efecte uimitoare de care trebuie să afli.
Ți s-a spus să nu mănânci înainte de operație? S-ar putea să fi fost degeaba. Uite ce s-a descoperit.
Un studiu kenyan testează trei tipuri de etichete de avertizare pe alimente.