De ce să nu mai ții roșiile în frigider
Află de ce nu ar trebui să mai păstrezi roșiile în frigider. Uite cum să le depozitezi corect pentru a te bucura de aroma lor naturală.
Fructul kiwi, cunoscut ca și „agrișa chineză”, este un fruct maro, de dimensiunile unui ou mai mare, cu pulpă verde sidefie. Uneori puteți găsi kiwi aurii, care au pulpa galbenă, sau fructe de pădure kiwi, care au dimensiunea unui strugure și au coaja netedă și verde.
Aroma dulce, dar ușor acrișoară, a kiwi-ului a fost descrisă ca o încrucișare între o căpșună și o banană cu o tentă de citrice.
Un kiwi oferă aproape toate (aproximativ 80%) din necesarul zilnic de vitamina C al unui adult.
Este, de asemenea, o sursă bună de fibre, potasiu și vitamina K.
Deși coaja unui kiwi este comestibilă, cei mai mulți preferă să o elimine. Sau pur și simplu feliază fructele în jumătate și scoate pulpa cu o lingură.
Kiwi oferă un contrast frumos de culoare în salatele de fructe.
Cei care preferă smoothie -urileverzi s-ar putea bucura de unul făcut cu un amestec de kiwi, spanac, măr și pere.
Află de ce nu ar trebui să mai păstrezi roșiile în frigider. Uite cum să le depozitezi corect pentru a te bucura de aroma lor naturală.
Aceste trucuri îți vor transforma casa într-o oază de relaxare care te îmbie cu un miros plăcut.
Ce este niacina și la ce ajută, de fapt? Este adevărat că poate crește riscul de boli de inimă?
Cele 5 greșeli comune pe care le faci în bucătărie și care îți pot îmbolnăvi toată familia.
Un studiu kenyan testează trei tipuri de etichete de avertizare pe alimente.
Aceasta este ora exactă la care trebuie să îți bei cafeaua.
6 plante mediteraneene care protejează împotriva bolilor cardiovasculare. Au un efect major.
Warren Buffett - lecțiile unui miliardar despre adevărata fericire. Cele 5 lucruri pe care trebuie să le cumperi ca să fii fericit.