Dieta care alimentează cancerul. E un trio periculos care duce la apariția cancerului
Această dietă alimentează cancerul. Afectează grav sănătatea intestinului. În plus, în combinație cu o bacterie are efecte catastrofale.
Boala de reflux gastroesofagian (GERD) este o afecțiune digestivă comună care apare atunci când acidul stomacului revine în esofag de cel puțin două ori pe săptămână, arată news-medical.net. De aceea, medicii vă sfătuiesc să aveți grijă câte dulciuri sau pahare de vin consumați.
Specialiști de la Universitatea din Chicago Centrul de Medicină pentru Boli Esofagiene le-au oferit jurnaliștilor de la site-ul citat sfaturi pentru cum să petrecem sărbătorile de iarnă fără să simțim înțepături de la refluxului acid. Medicul Robert Kavitt, director al Centrului pentru Boli Esofagiene, amintește de "moderație", un cuvânt pe care mai toți medicii îl rostesc când vine vorba de mâncare și consumul de alcool, mai ales de sărbători.
"Cercetările au arătat că aportul rapid de produse alimentare a produs mai multe episoade GERD decât atunci când oamenii mâncau mai lent. Mâncarea lent permite corpului tău să se simtă plin, ceea ce îți va reduce șansele de a supraalimenta. Supraalimentarea pune presiune asupra mușchiului sfincterului esofagian inferior. Denumit frecvent LES, mușchiul sfincterului esofagian inferior este un mușchi asemănător inelului care acționează ca o supapă între esofag și stomac. Când LES este slăbit, acidul poate reveni în esofag și poate declanșa un episod GERD", precizează sursa citată.
Boala de reflux gastroesofagian. Recomandări:
1. Mâncați cu cel puțin 1-2 ore înainte de culcare
2. Minimizați băuturile carbogazoase și alcoolul – experții susțin că "băuturile carbogazoase și alcoolul pot provoca relaxarea mușchilor LES și declanșează GERD" și dacă "beți mai multă apă, acesta va curăța esofagul și va reduce refluxul".
3. Evitați declanșatorii - câteva dintre alimentele și băuturile obișnuite care pot duce la un episod GERD sunt: usturoiul, ceapa crudă, ciocolata, vinul roșu, menta, fructele citrice.
4. Mențineți antiacidul preferat în așteptare.
Această dietă alimentează cancerul. Afectează grav sănătatea intestinului. În plus, în combinație cu o bacterie are efecte catastrofale.
Mâncăm boala cu lingura. Alimentația care ne distruge sistemul digestiv.
Aceste două bacterii localizate în cavitatea bucală cresc semnificativ riscul de cancer colorectal.
Bomba din organism care declanșează cancerul. Duce la o explozie de boli oncologice.
Suplimentele alimentare sunt asociate cu riscuri hepatice.
De ce 90% dintre oameni au această bacterie în corp fără să știe. Cum e posibil ca doar 90% din oameni să o aibă. Ce se întâmplă cu restul de 10%.
Aceste trei semne banale de pe mână îți arată că ai probleme grave cu ficatul. Indică o degradare severă a acestuia.
Prioritate la toaletă oriunde în țară. Cine are acest drept.