Sucul de soc, beneficii pentru diabetici. Scade nivelul de zahăr din sânge și arde grăsimile
Acest suc delicios scade glicemia și topește grăsimea. Previne și alte boli.
Medicul nutriționist Mihaeal bilic explică, pe pagina sa de Instagram, că alimentele în sine nu produc cancerul, iar factorii decisivi sunt cei genetici.
Potrivit ei, cel mai indicat este să ne axăm pe un stil de viață sănătos. Iată cum explică ea:
Nu facem cancer de la mâncare!!
Prin definiție cancerul este o boală cronică multifactorială și multifazică. Chiar dacă alimentația poate contribui de o manieră pozitivă sau negativă la evoluția lui, mâncarea nu inițiază și nu declanșează cancerul!
Pentru că 99% dintre oameni mor într-un pat, asta nu înseamnă că patul este periculos pentru sănătate, nu-i așa?! La fel și cu alimentele, dacă nu avem predispoziție GENETICĂ la cancer, nu o să facem boala, indiferent ce mâncăm.
În loc să acuzăm anumite produse, ar fi bine să ne concentrăm pe un stil de viață sănătos: să corectăm aportul deficitar al unor nutrienți (fibre, pește gras/Omega 3), să scăpăm de kilogramele în plus și de sedentarism, să fim atenți la consumul de alcool și nicotină (factori de risc în 30% din cancere), să ne protejăm de soare (principala cauză pentru cancerul de piele). Inclusiv înaintarea în vârstă crește riscul de cancer și chiar nu ne putem opune la asta…
Vreți să folosiți mâncarea ca pe un element anticancer? Atunci “abuzați” de legume, pigmenții vegetali au efect antioxidant garantat. Și unde mai pui că sunt și sărace în calorii.
Acest suc delicios scade glicemia și topește grăsimea. Previne și alte boli.
Acest superaliment poate îmbunătăți sănătatea intestinului și a creierului.
Acest compus natural previne degradarea creierului și îi oferă un scut protector.
Acest ceai te-ar putea ajuta să slăbești rapid, în mod natural. Reglează apetitul și provoacă arderea mai mare a grăsimilor.
Oferind soluții naturale pentru stres și oboseală, acest remediu străvechi ne ajută să redescoperim armonia dintre corp și minte.
Măceșele, alături de gustul lor dulce-acrișor, sunt bogate în vitamine și antioxidanți, având numeroase beneficii pentru sănătate.
Ce se întâmplă în corpul tău dacă înlocuiești cafeaua cu Matcha. Primele efecte apar imediat.
Fructul care arde grăsimile. Stimulează pierderea în greutate cu 200%. Oferă și protecție cardiacă.
Acest ulei reduce semnificativ inflamația din organism. Pur și simplu mătură deșeurile.
Folosite de mii de ani, semințele de chia continuă să impresioneze prin potențialul lor nutritiv și versatilitatea lor în alimentație.
Cum transformi ceaiul obișnuit în medicament pentru răceală. Iată câteva trucuri simple cu efecte uimitoare.