Ceaiul de măceșe: secretul unui sistem imunitar puternic. Efectele măceșelor asupra inimii și zahărului din sânge
Măceșele, alături de gustul lor dulce-acrișor, sunt bogate în vitamine și antioxidanți, având numeroase beneficii pentru sănătate.
După scandalul de anul trecut al căpşunilor contaminate cu ace de cusut, catalogat drept „terorism alimentar”, se pare că incidentele bizare de acest tip continuă, două întâmplări similare fiind raportate luna aceasta, arată surse citate de agerpres.ro.
Potrivit presei locale, la un supermarket din Melbourne a fost descoperit un ac de cusut într-o căpşună, incidentul fiind adus la cunoştinţa autorităţilor pe 10 septembrie. Un alt doilea caz a fost descoperit luni.
Într-o declaraţie pentru postul 3AW Radio, David Chapman a spus că fiica lui vitregă în vârstă de 30 de ani a fost transportată la spital după ce a mâncat o căpşună.
„A luat o muşcătură şi a ieşit la iveală un ac mare, cam cât toată lungimea căpşunii", a precizat acesta. ''A fost foarte şocată şi foarte surprinsă de acest lucru”, a mai spus el.
„Întrucât a resimţit jenă la nivelul gâtului, am transportat-o la camera de gardă unde a făcut radiografii care au confirmat că nu este vorba despre ceva metalic, ci despre ceva blocat la nivelul gâtului, care se deplasează în jos”, a precizat Chapman.
În urma celor 200 de incidente produse la sfârşitul lui 2018, sectorul căpşunilor din Australia a fost grav afectat, numeroase produse fiind scoase de la comercializare, iar prejudiciile fiind estimate la 12 milioane de dolari australieni.
Cultivatorii speră ca anul acesta industria căpşunilor să revină la normal, după arestarea şi condamnarea unui bărbat de 50 de ani care lucra la ambalarea căpşunilor.
Poliţia a deschis o anchetă referitoare la incidentele recente.
Măceșele, alături de gustul lor dulce-acrișor, sunt bogate în vitamine și antioxidanți, având numeroase beneficii pentru sănătate.
Acest compus natural previne degradarea creierului și îi oferă un scut protector.
Acest aliment consumat dimineața îți stimulează creierul. Repară celulele neuronale.
Această legumă comună reduce glicemia cu până la 50%.
Fructul care arde grăsimile. Stimulează pierderea în greutate cu 200%. Oferă și protecție cardiacă.
Un singur aliment care îți reglează tensiunea – și nu, nu e usturoiul!
Un nou studiu evidențiază legătura dintre consumul de cafea și sănătatea microbiomului intestinal, deschizând noi perspective asupra beneficiilor acestei băuturi.
Frunzele de portocale nu sunt doar un adaos parfumat pentru ceaiuri, ci ascund beneficii remarcabile pentru sănătate.
Reduc inflamația, protejează creierul și încetinesc îmbătrânirea. Și tot ce trebuie e să mănânci asta zilnic.
Care sunt cele mai bune ceaiuri pentru femeile de peste 40 de ani. Iată cum să-ți echilibrezi hormonii în mod natural.
Șase fructe care surclasează portocala la conținutul de vitamina C.
Balonarea dispare rapid cu acest ceai. Este alegerea perfectă dacă nu îți place ghimbirul.