Leguminoasa banală care are mai multă proteină decât un ou și scade colesterolul fără efort
Această leguminoasă banală are mai multă proteină decât un ou și îți poate scădea colesterolul fără niciun efort.
Numărul de utilizatori de țigarete electronice care au început să le utilizeze de la vârsta de 14 ani sau chiar mai mici s-a triplat în ultimii cinci ani, spun cercetătorii Universității din Michigan.
Anul trecut, 28% dintre utilizatorii de țigări electronice au declarat că au început cel târziu la 14 ani, comparativ cu aproximativ 9% în 2014. Rezultatele sunt publicate în American Journal of Public Health.
Deși cercetătorii nu au analizat în mod special ce a determinat creșterea numărului de utilizatori ai țigării electronice, autorul studiului Rebecca Evans-Polce, om de știință asistent de cercetare la UM School of Nursing, a declarat că percepția că țigările electronice nu sunt la fel de dăunătoare și că nu dau dependență precum fumatul țigărilor ar putea fi parțial cauza.
Acest lucru este alarmant, deoarece cercetările arată că utilizarea timpurie a țigaretelor electronice este legată de riscul ulterior de a fuma țigări de tutun, a spus ea. De asemenea, expunerea la nicotină în timp ce creierul se dezvoltă poate crește un risc deosebit, iar vapingul a fost legat de boli respiratorii grave.
Creșterea majoră a copiilor care vapează la vârste mai fragede are sens, chiar și în timp ce alte produse - țigări, trabucuri, tutun fără fum - au rămas semnificativ neschimbate în acea perioadă, a spus Evans-Polce.
"Nu sunt sigur ca te-ai aștepta la schimbări mari într-o perioadă atât de scurtă pentru acele alte produse", a spus ea. "Pe de altă parte, utilizarea e-țigărilor a luat amploare în ultimii cinci ani. De asemenea, este important de menționat că, în special, țigările, copiii le folosesc încă devreme. Peste jumătate dintre copiii de 16-17 ani care au raportat că au folosit vreodată țigări au spus că le-au utilizat începând cu vârsta de 14 ani. "
Evans-Polce și colegii ei au folosit date de la 26.662 de participanți, cu vârste de 16 și 17 ani, din Studiul Național al Tutunului pentru Tineret.
Sursa, aici.
Această leguminoasă banală are mai multă proteină decât un ou și îți poate scădea colesterolul fără niciun efort.
Peștele care conține o cantitate importantă de Omega-3. Susține sănătatea oaselor și a inimii.
Acest compus natural previne degradarea creierului și îi oferă un scut protector.
Ceaiul care curăță microbii intestinali. Topește și grăsimea abdominală.
6 motive să mănânci un măr verde pe zi. Beneficiile te vor surprinde.
Fructul care arde grăsimile. Stimulează pierderea în greutate cu 200%. Oferă și protecție cardiacă.
Ceaiul care șterge riscul de cancer hepatic. Curăță ficatul.
Acest superaliment poate îmbunătăți sănătatea intestinului și a creierului.
Acest aliment poate preveni diabetul și bolile de inimă. E plin de fibre și reduce colesterolul și scade inflamația.
Această plantă medicinală veche de 2.000 de ani ar putea fi cheia pierderii în greutate. Arde grăsimile rapid și fără efort.
Cea mai bună băutură care spală și curăță ficatul gras.
Acest aliment curăță intestinul în profunzime și reduce inflamația.