Patru alimente de evitat pentru a reduce tensiunea arterială
Aceste 4 alimente trebuie evitate dacă ai hipertensiune arterială.
Bazat pe faptul că ingredientele de bază sunt bogate în fibre, cu conținut scăzut de grăsimi, ingrediente bogate în nutrienți, o dietă sattvică are multiple beneficii pentru sănătate pentru cei care doresc să le urmeze.
Promovează mâncarea integrală
O dietă satvică implică ingrediente care conferă organismului numeroși micronutrienți, vitamine, minerale, grăsimi sănătoase, antioxidanți și proteine. Cele mai multe dintre acestea sunt prezente în fructe și legume bogate în nutrienți și ajută organismul să funcționeze la capacitatea sa totală. În plus, utilizarea condimentelor și legumelor care ajută organismul să lupte împotriva infecțiilor și bolilor ajută la bunăstarea generală a unei persoane care mănâncă o dietă sattvică.
Reduce bolile cronice
Promovează alimentația sănătoasă și evită mesele puternic procesate, prăjite, care pot face ca sistemul digestiv să devină greu digerabil. Utilizarea de ingrediente bogate în nutrienți, cum ar fi garam masalas, curcuma, scorțișoară, ghimbir și multe altele, ajută organismul să crească nivelul de imunitate și să prevină inflamațiile.
Promovează greutatea sănătoasă
Ingredientele bogate în fibre și alimentele pe bază de plante ajută la menținerea corpului la greutatea sa optimă, permițând celor care urmează o dietă satvică să rămână la greutate ideală. Condimentele precum scorțișoara, ghimbirul, feniculul, ajută digestia și ajută corpul să rămână în categoria sa de greutate perfectă. Grăsimile sănătoase din nuci, și legume asigură organismului nutrienții necesari într-o cantitate sănătoasă, permițându-i în continuare să rămână în cea mai bună formă.
Îmbunătățește imunitatea
Ingredientele din dieta satvică ajută organismul să elimine toxinele și sunt bogate în minerale, vitamine și antioxidanți. În plus, toate legumele proaspete, fructele, grăsimile sănătoase, nucile și leguminoasele ajută la menținerea unui sistem imunitar sănătos.
O dietă satvică ajută organismul să elimine alimentele incompatibile cu imunitate ridicată și o rată de metabolism rezonabilă. În plus, permite organismului să expulzeze toxinele și să rămână la cele mai sănătoase prin includerea alimentelor și ingredientelor care îi sporesc imunitatea și starea de spirit sănătoasă.
Aceste 4 alimente trebuie evitate dacă ai hipertensiune arterială.
Crezi că mănânci corect? Adevărul cutremurător despre dieta sănătoasă care îți poate distruge inima
Măceșele, alături de gustul lor dulce-acrișor, sunt bogate în vitamine și antioxidanți, având numeroase beneficii pentru sănătate.
Ai încercat totul ca să slăbești și tot nu funcționează? Nutriționiștii spun că acest aliment banal din bucătărie e cheia!
6 motive să mănânci un măr verde pe zi. Beneficiile te vor surprinde.
Acestă legumă scade hipertensiunea arterială și previne degradarea creierului.