Cum să reduci riscul de accident vascular cerebral cu o simplă schimbare în dietă, recomandată de un expert în nutriție
Așa reduci riscul de AVC. Un expert indică schimbarea alimentară simplă care poate face diferența.
Există un truc simplu folosit pentru a aduce un gust mai plăcut fulgilor de ovăz. Se știe că sunt un mic dejun sănătos, dar, de asemenea, se știe că nu au cel mai bun gust din lume. Astfel, nutriționiștii aprobă că gustul poate fi îmbunătăit prin această metodă, fără a-i altera calitățile. Pur și simplu, fulgii sunt prăjiți în tigaie, ușor, după care se aaugă lichidul (apă sua lapte) în care vreți să-i gătiți.
Este o tehnică simplă și întregul proces de gătit se face în aproximativ zece minute, așa că da, durează mai mult decât aruncarea lor în cuptorul cu microunde, dar merită. Dacă sunteți în căutarea unor modalități de a vă face să mâncați fulgi de ovăz cu mai multă plăcere dimineața (sau să încercați să vă inspirați familia să facă acest lucru), crearea unui plus de aromă este o modalitate bună de a face acest lucru.
Cratița se pune la foc mediu spre mic, iar când se înfierbântă se adaugă ovăzul în tigaia uscată. Se amestecă des timp de aproximativ 2 minute, până când ncep să se rumenească. Vor emite un miros de prăjit și vor deveni aurii cu pete. După aceea, pur și simplu adăugați lichidul de gătit și gătiți normal, în conformitate cu instrucțiunile de pe plită de pe ambalaj, potrivit eatingwell.com.
Pentru un mic dejun cu ocazii mai speciale, încercați să prăjiți ovăzul cu un pic de unt, care se rumeneste și creează o aromă și mai delicioasă. Grăsimea suplimentară vă ajută să mențineți senzația de sațietate mai mult timp.
Prăjirea ovăzului înainte de gătit creează o aromă mai pronunțată, ceea ce va face să aveți nevoie de mai puțin toping.
Așa reduci riscul de AVC. Un expert indică schimbarea alimentară simplă care poate face diferența.
Rețeta de mic dejun ideală pentru pierderea în greutate. O femeie a slăbit 45 de kilograme cu ea.
De ce să pui puțină lămâie peste cartofii prăjiți sau copți. Lămâia face minuni. Te vei îndrăgosti de această combinație.
Este ceva nemaipomenit să începi ziua cu o cană de cafea bună. Dar iată de ce să pui puțină lămâie în cafea.
Cum faci să dispară mirosul de ceapă de pe mâini. Iată câteva trucuri și sfaturi practice.
Asta se întâmplă dacă congelezi fructele și legumele. Răspunsul medicilor te va pune pe gânduri.
Rețetă de imuno booster - o băutură plină de vitamine și antioxidanți care crește imunitatea și ajută la topirea kilogramelor în plus.
Laura Cosoi a dezvăluit rețeta de "coaste de porumb", o gustare ideală pentru vară.
Cum faci ciorbă de pui a la grec. Iată varianta cremoasă și ușor acrișoară. E ideală pentru zilele răcoroase
Turtele dulci sunt un desert clasic, care ne amintesc de sărbători, copilărie și momentele petrecute cu cei dragi.