3 idei de mic dejun sănătos cu fulgi de hrișcă. Recomandări făcute de Cori Grămescu

Hrișcă FOTO: pixabay

Cori Grămescu recomandă consumul de hrișcă și la micul dejun.

”Hrișca este foarte hrănitoare și este ideală pentru micul dejun datorită conținutului de fibre, proteine și carbohidrați complecși, cu asimilare lentă, pentru că oferă sațietate pe termen lung, diminuând apetitul și reducând aportul caloric pe parcursul zilei. Fulgii de hrișcă crocanți cu iaurt și fructe de sezon sunt o variantă gustoasă pe care poți să o încerci în cazul în care te-ai plictisit de fulgii de ovăz sau porumb.

Așa că vă propun 3 idei foarte practice de mic dejun cu fulgi de hrișcă crocanți:

* 5 linguri fulgi de hrișcă crocanți, 100 g afine, 150 g iaurt grecesc de 2% grăsime

* 5 linguri fulgi de hrișcă crocanți, 100 g caise, 150 g iaurt de cocos sau soia natur

* 5 linguri fulgi de hrișcă crocanți, 150 g amestec fructe de sezon și 20 g fulgi de migdale, 100g cottage cheese.

Voi ce variantă preferați?”, scrie aceasta pe rețelele sociale.

Articole similare

Dacă pui sare în chiuvetă, uite ce se întâmplă!

24 feb 2025, 10:12
Toarnă sare în scurgere seara... uite de ce! Utilizarea sării pentru întreținerea chiuvetei poate fi o metodă eficientă din mai multe motive. Iată la ce te ajută și la ce trebuie să ai mare...