5 greșeli comune în bucătărie care îți pot îmbolnăvi familia. Ai mare grijă la asta
Cele 5 greșeli comune pe care le faci în bucătărie și care îți pot îmbolnăvi toată familia.
Când din varii motive nu consumăm lactate naturale, de origine animală, și apelăm la lactatele vegetale, nutriționista Lygia Alexandrescu recomandă consumul moderat al lactatele vegetale. Aceasta subliniază că ”laptele” vegetal nu conține aceiași nutrienți ca și cel animal.
Specialista spune că laptele de ovăz este gustos și reconfortant, cel de cocos are o consistență delicioasă, cremoasă și densă asemeni laptelui, laptele de migdale si de caju au surse bune de grăsimi nesaturate, sănătoase, fibre, proteine vegetale și minerale. Iar laptele de orez, ușor dulce, nu este recomandat copiilor din cauza conținutului său scăzut de proteine și calciu; laptele de soia poate provoca tulburări digestive, arată Antena 3.
Cele 5 greșeli comune pe care le faci în bucătărie și care îți pot îmbolnăvi toată familia.
Ți s-a spus să nu mănânci înainte de operație? S-ar putea să fi fost degeaba. Uite ce s-a descoperit.
Mâncatul la momentul potrivit este mai important decât somnul pentru sănătatea inimii. Dar ce înseamnă, de fapt, momentul potrivit.
Crezi că știi ce bei? Adevărul despre laptele "light" vs. laptele "degresat" te va face să citești etichetele de acum.
Un studiu kenyan testează trei tipuri de etichete de avertizare pe alimente.
Află de ce nu este recomandat să ții paharul de vin de cupă.