Ovăzul, desființat de medic: Unde ne-am stricat? Micul dejun era cu brânză, ouă și slănină
Medicul nutriționist desființează micul dejun cu ovăz. "Ovăzul nu este pentru oricine".
Puține garnituri au reușit să cucerească lumea întreagă la fel cum a făcut-o salata Coleslaw. Simplă, crocantă și răcoritoare, această combinație de varză și morcov, îmbrăcată într-un dressing cremos, este nelipsită de lângă burgeri, fripturi, aripioare sau chiar pește.
Originară din Olanda, popularizată apoi în America, Coleslaw este astăzi una dintre cele mai iubite salate de varză din lume.
Hai să vedem cum o poți face chiar la tine acasă: rapid, ușor și exact ca în restaurantele celebre.
Pentru dressing:
2. Fă dressingul:
3. Combină totul:
Dacă o lași la frigider peste noapte, salata Coleslaw devine și mai bună, pentru că varza absoarbe dressingul și capătă o textură ușor cremoasă, dar crocantă.
Medicul nutriționist desființează micul dejun cu ovăz. "Ovăzul nu este pentru oricine".
De ce cafeaua nu este întotdeauna cea mai bună alegere dimineața? Iată băutura de 100 de ori mai bună decât cafeaua.
Cum faci ciorbă de pui a la grec. Iată varianta cremoasă și ușor acrișoară. E ideală pentru zilele răcoroase
Crezi că știi ce bei? Adevărul despre laptele "light" vs. laptele "degresat" te va face să citești etichetele de acum.
Metoda secretă pentru a menține mărarul și pătrunjelul proaspete săptămâni întregi.
Asta se întâmplă dacă congelezi fructele și legumele. Răspunsul medicilor te va pune pe gânduri.
Pate de năut cu legume prăjite - cel mai bun pate de post. Rețeta simplă și rapidă din 4 ingrediente banale.
Cele 4 trucuri care țin țânțarii departe de tine și de casa ta.
Deși mulți spun că ananasul este un bun aliment anti-balonare, nu este cel mai puternic aliment cu acest efect magic.
Laura Cosoi a dezvăluit rețeta de "coaste de porumb", o gustare ideală pentru vară.
Ce se întâmplă în corp atunci când mănânci ardei copți. Detaliul pe care trebuie să-l știi înainte să mai consumi ardei copți.