Matcha Latte: băutura verde care a cucerit generația tânără. Cum te ajută să slăbești. Așa se prepară corect
De ce această băutură japoneză a cucerit generația tânără. Iată cum o poți prepara corect și ce beneficii are pentru sănătate.
Această rețetă de smoothie cu vitamina C include: fructe întregi, varză, lapte de migdale, pudră proteică.
VITAMINA C
Vitamina C este esențială pentru un sistem imunitar puternic. În primul rând, este un nutrient vital care ajută organismul să creeze celulele albe din sânge (precum neutrofile și limfocitele, printre altele), necesare în combaterea infecției. În al doilea rând, vitamina C este un antioxidant care întărește sistemul imunitar.
PROTEINĂ
Pudra proteică este un plus special pentru această rețetă de smoothie cu vitamina C. Are un merit dincolo de simpla contribuție la completarea necesarului zilnic de macronutrienți.
Deși fructele sunt o bază sănătoasă, totuși conțin zahăr. Asta înseamnă că pot crește tensiunea arterială.
Din acest motiv, smoothie-urile ar trebui să includă doar una sau două porții de fructe. Adăugarea a 25 g de proteină în piureurile de fructe ajută la stabilizarea zahărului din sânge.
REȚETĂ SMOOTHIE CU VITAMINA C
Făcut cu fructe întregi, verdeață și proteine, acest smoothie cu vitamina C poate fi o variantă de mic dejun sănătos.
Acest smoothie include câteva dintre fructele și legumele bogate în vitamina C, pentru a stimula sistemul imunitar:
Căpșuni (1 cană = 85 mg), Kiwi (1 fruct = 64 mg), Varză Kale (1 cană = 80 mg).
INGREDIENTE
1-1,5 căni lapte de migdale neîndulcit (sau lapte de nuci)
2 linguri de pudră proteică
1 kiwi, curățat și tăiat
1 cană căpșuni, tăiate
1 cană varză
1 lingură unt de migdale
1/2 cană de gheață (opțional, dacă nu folosești fructe congelate)
Combină laptele de migdale și praful de proteine și amestecă până la omogenizare. Adaugă fructele și verdeața. Amestecă din nou timp de 30, până la 45 de secunde. Toarnă într-un pahar bucură-te de avantajele acestui smoothie super-sănătos!
De ce această băutură japoneză a cucerit generația tânără. Iată cum o poți prepara corect și ce beneficii are pentru sănătate.
Ce se întâmplă dacă mânânci ardeii cu tot cu semințe? Detaliul pe care sigur nu l-ai știut despre semințele ardeilor.
Vrei o piele luminoasă, elastică și cu mai puține riduri? Începe cu farfuria! Alimentele care reduc ridurile.
Lămâie în lapte - de ce să pui lămâie în lapte. Beneficii surprinzătoare și cum să folosești această combinație.
Acestea sunt cele 6 alimente care te ajută să ieși la baie și să ai un tranzit intestinal normal și bun.
Efectele negative ale apei cu lămâie. Ce se întâmplă dacă bei prea multă apă cu lămâie sau prea multă limonadă.
Cum faci să dispară mirosul de ceapă de pe mâini. Iată câteva trucuri și sfaturi practice.
Crezi că știi ce bei? Adevărul despre laptele "light" vs. laptele "degresat" te va face să citești etichetele de acum.
Medicul nutriționist desființează micul dejun cu ovăz. "Ovăzul nu este pentru oricine".
Când pui sarea în tocănițe sau ciorbe - la mijlocul gătitului sau la început? Greșeala pe care o fac mulți.
Ce să bei dacă ai glicemia ridicată. 5 bături extraordinare pentru persoanele cu glicemie crescută.
Pentru cei care se luptă cu nopți agitate, acest remediu simplu și delicios poate face minuni.
Ce ascunde ciocolata caldă pe care o bei? Zahăr, calorii și... mult mai mult decât crezi. Rețete simple, delicioase și sănătoase.
Rețetă de smoothie sănătos după masa de Paște.