De ce ar trebui să pui oțet în rezervorul toaletei? Trucul pe care îl vei adora
De ce ar trebui să pui oțet în rezervorul toaletei? Trucul pe care nu ți l-a spus nimeni până acum și pe care trebuie să îl încerci.
Dacă sunteți izolați acasă, bolnav sau mai în vârstă, este posibil să nu aveți un nivel optim de vitamina D. Aportul zilnic recomandat e de în jur de 15 micrograme (mgr) pe zi. De aceea ar fi bine să știți care sunt alimentele bogate în vitamina D:
Conține o cantitate decentă de vitamina D, adică are 16 mcg într-o porție de 85 de grame.
Tonul dintre cutie de conserve conține cam 6 micrograme de vitamina D într-o porție de 85 de grame.
La aceeași porție de circa 85 de grame, somonul conține între 10 și 18 mgr, depinde de tipul său. Dacă e sălbatic, conține 10 micrograme, pe când cel din conserve ajunge la 17 micrograme. Alți pești grași, precum ar fi macroul, heringul și sardinele, conțin de asemenea vitamina D.
Puteți obține 8 mcg de vitamina D atunci când mâncați 85 de grame de ciuperci Portabella.
Carnea conține diferite cantități de vitamina D, în funcție de tip: 0,0-9,0 mg / kg de vitamina D găsim pentru carnea de vită; 1,0-23,0 mg / kg în carnea de porc; 1,0-61,0 mg / kg pentru miel; 0,0-50,0 ,g / kg în carnea de vițel; 0,0-14,0 mg / kg pentru carnea de pasăre și 0,0-23,0 mg / kg pentru diverse produse din carne.
În bazele de date naționale de compoziție alimentară americane (link direct către studiu), pot fi găsite valorile vitaminei D pentru oul întreg și în special gălbenușul de ou. Conținutul de vitamina D din ouă este practic tot în gălbenuș. Conținutul variază între 14,4 și 29,3 mg / kg și între 32,5 și 55,8 mg / kg pentru gălbenușurile de ou.
De ce ar trebui să pui oțet în rezervorul toaletei? Trucul pe care nu ți l-a spus nimeni până acum și pe care trebuie să îl încerci.
Află de ce nu este recomandat să ții paharul de vin de cupă.
Recomandări ale specialiştilor INSP în contextul sărbătorilor pascale.
Află de ce nu ar trebui să mai păstrezi roșiile în frigider. Uite cum să le depozitezi corect pentru a te bucura de aroma lor naturală.
Un studiu kenyan testează trei tipuri de etichete de avertizare pe alimente.