Trucul surprinzător care îți va face casa să miroasă minunat. Ce trebuie să faci
Aceste trucuri îți vor transforma casa într-o oază de relaxare care te îmbie cu un miros plăcut.
Unele decorațiuni vândute în magazine pentru a fi folosite la prăjiturile sau torturi nu sunt tocmai bue pentru sănătate, atrag atenția experții americani de la Food and Drug Administration (FDA).
Părinții trebuie să fie conștienți că unele tipuri de sclipici decorativ, perluțe și pudre promovate pentru a fi utilizate pe produsele alimentare pot conține, de fapt, materiale care nu ar trebui să fie consumate.
- Verificați cu atenție eticheta oricărui produs decorativ pe care intenționați să îl utilizați. Companiile care produc sclipici și pulberi comestibile sunt obligate prin lege să includă o listă de ingrediente pe etichetă.
- Componentele obișnuite în slicpici sau praful comestibil includ zahăr, acacia (gumă arabică), maltodextrină, amidon de porumb și aditivi de culoare special aprobați pentru utilizare alimentară, inclusiv pigmenți pe bază de mică și culori.
- De obicei sclipiciul și pulberile care pot fi mâncate au scris pe etichetă „comestibil". Dacă eticheta scris pur și simplu „non-toxic" sau „numai pentru scopuri decorative" și nu este inclusă o listă de ingrediente, nu trebuie să utilizați produsul direct pe alimente!
- Dacă alegeți să decorați un produs alimentar cu decorațiuni care nu sunt comestibile, asigurați-vă că ați înlăturat decorațiunile înainte de a servi și a mânca alimentele în cauză!
Întrebați patiserul despre tipurile de produse decorative pe care le folosesc în torturile lor. Sunt făcute cu toate ingredientele comestibile?
Când sunteți îndoieli, cereți să vedeți etichetele produselor decorative pentru a vă asigura că sunt comestibile. Și e bine să vă informați despre produsele sclipitoare și prafurile vândute pe Internet. Cereți vânzătorului să vă furnizeze informații despre ingredientele înainte de a cumpăra.
Aceste trucuri îți vor transforma casa într-o oază de relaxare care te îmbie cu un miros plăcut.
Recomandări ale specialiştilor INSP în contextul sărbătorilor pascale.
Ai dureri de cap? Acest truc simplu de pe mână te poate salva. Cum te poți simți mai bine în câteva minute.
Un studiu kenyan testează trei tipuri de etichete de avertizare pe alimente.
Aceasta este ora exactă la care trebuie să îți bei cafeaua.
Ce este niacina și la ce ajută, de fapt? Este adevărat că poate crește riscul de boli de inimă?
Află de ce nu este recomandat să ții paharul de vin de cupă.
Crezi că știi ce bei? Adevărul despre laptele "light" vs. laptele "degresat" te va face să citești etichetele de acum.
Andreea Mantea are probleme cu o măsea. De ce nu e bine să stai cu măseaua umflată și ce trebuie să faci?