Sardinele, superalimentul la conservă. Conținut ridicat de Omega-3
Peștele care conține o cantitate importantă de Omega-3. Susține sănătatea oaselor și a inimii.
Cei care își rod unghiile răcesc și au infecții gastro-intestinale mai frecvent.
În timp ce mâinile tind să găzduiască o mulțime de germeni în general, zona din jurul unghiilor are și mai multe bacterii. Zona de sub unghie poate găzdui sute de mii de germeni, potrivit unui studiu publicat în Journal of Clinical Microbiology.
Printre aceste bacterii se numără și germenii care provoacă boli precum E. coli, potrivit unui studiu din februarie 2007 publicat în revista Obi Microbiology and Immunology.
Nu numai că vârful degetelor intră în contact cu mai multe suprafețe decât alte părți ale mâinilor, dar zona de sub unghii este mai caldă și mai umedă decât restul mâinii, ceea ce o face un teren de reproducere confortabil pentru bacterii. Când vă roadeți unghiile, toți acești germeni sunt transferați direct în gură.
În timp ce îți rozi unghiile sau cuticulele, poți perfora pielea și pot apărea mici răni deschise în care bacteriile de pe degete se pot strecura cu ușurință.
Infecțiile din jurul unghiilor pot să provoace roșeață și umflare în jurul unghiei și determină ca aceasta să devină tare și groasă, potrivit Harvard Health Publishing.
Peștele care conține o cantitate importantă de Omega-3. Susține sănătatea oaselor și a inimii.
Balonarea dispare rapid cu acest ceai. Este alegerea perfectă dacă nu îți place ghimbirul.
Acest aliment poate preveni diabetul și bolile de inimă. E plin de fibre și reduce colesterolul și scade inflamația.
Un ceai vechi de secole face valuri în medicina modernă. Este plin de antioxidanți și previne bolile de inimă și diabetul.
Acest suc delicios scade glicemia și topește grăsimea. Previne și alte boli.
Oferind soluții naturale pentru stres și oboseală, acest remediu străvechi ne ajută să redescoperim armonia dintre corp și minte.
Aceasta este singura legumă care nu trebuie congelată sau conservată pentru că își pierde proprietățile.
Această legumă comună reduce glicemia cu până la 50%.
Acest aliment consumat dimineața îți stimulează creierul. Repară celulele neuronale.
Ceaiul care curăță microbii intestinali. Topește și grăsimea abdominală.
Această plantă îți detoxifică ficatul și îți îmbunătățește digestia. O ai deja în casă!
Un nou studiu evidențiază legătura dintre consumul de cafea și sănătatea microbiomului intestinal, deschizând noi perspective asupra beneficiilor acestei băuturi.
Acest aliment banal reglează glicemia și tensiunea arterială. Reduce și riscul de cancer.
Acest ulei reduce semnificativ inflamația din organism. Pur și simplu mătură deșeurile.