De ce să pui lămâie în cafea. Trucul care îți transformă diminețile. 3 motive pe care le vei adora
Este ceva nemaipomenit să începi ziua cu o cană de cafea bună. Dar iată de ce să pui puțină lămâie în cafea.
În ceea ce privește umplutura pentru cozonac, cele pe bază de miere, nucă, rahat, jeleuri și cacao sunt bombe calorice, așa că rezumă-te la cacao și coajă de portocale sau lămâie.
Ingrediente
1 kg făină integrală de grâu
500 ml lapte 0,1% grăsime
100 g zahăr brun
50 g ulei de palmier
3 ouă
10 g drojdie uscată
o lingură cacao
Amestecă laptele călduț, zahărul, uleiul, drojdia și un praf de sare. Lasă compoziția la crescut. După ce a crescut, împarte aluatul în două. Amestecă o jumătate cu cacao.
În fiecare aluat încorporează treptat făină, frământă bine, după care lasă să crească.
Împarte atât coca albă, cât și cea cu cacao în 3 sau 4 părți. Întinde o bucată de aluat alb, presară deasupra stafide și adaugă câteva picături de esență de vanilie. Peste acest aluat întinde aluatul cu cacao. Presară și deasupra acestuia stafide, apoi adaugă esență de vanilie. Continuă procedura alternativ, cu o cocă albă, apoi cu una colorată.
Rulează cozonacul, așază-l în formă, unge cu ouăle bătute spumă, presară mac și bagă-l în cuptorul preîncălzit, la foc mediu, timp de aproximativ 40 de minute.
Este ceva nemaipomenit să începi ziua cu o cană de cafea bună. Dar iată de ce să pui puțină lămâie în cafea.
Asta se întâmplă dacă congelezi fructele și legumele. Răspunsul medicilor te va pune pe gânduri.
Conform unui nou studiu surprinzător, consumul de fructe uscate este legat de reducerea riscului de diabet de tip 2.
Laura Cosoi a dezvăluit rețeta de "coaste de porumb", o gustare ideală pentru vară.
Metoda secretă pentru a menține mărarul și pătrunjelul proaspete săptămâni întregi.
De ce această băutură japoneză a cucerit generația tânără. Iată cum o poți prepara corect și ce beneficii are pentru sănătate.
Acesta este cel mai bun tratament pentru constipație. E atât de simplu și totuși mulți oameni nu îl știu sau nu țin cont de el.
Secretul pateului vegetal. Ingredientul cheie care îl face delicios. Rețeta e gata în 15 minute.
Pune o lămâie tăiată în dormitor înainte de culcare și vezi ce se întâmplă peste noapte. Rezultatul de va uimi!
Când pui sarea în tocănițe sau ciorbe - la mijlocul gătitului sau la început? Greșeala pe care o fac mulți.