Care este diferența dintre laptele degresat și laptele light?
Crezi că știi ce bei? Adevărul despre laptele "light" vs. laptele "degresat" te va face să citești etichetele de acum.
Jamie Oliver este cunoscut pentru rețetele sale delicioase, care mai de care mai interesante, mai colorate și mai complexe.
Pentru că este vară și trebuie să avem o dietă echilibrată, săracă în calorii, dar totuși sățioasă, astăzi vă prezentăm o rețetă a celebrului bucătar, pe care o puteți prepara oricând, într-un timp foarte scurt și o puteți consuma oriunde, inclusiv să o luați la pachet ca gustare atunci când mergeți la serviciu.
Este vorba despre "ghiveci în straturi cu mango și iaurt". Și chiar dacă cuvântul "ghiveci" te-a dus cu gândul către celebra tocăniță a mamei sau a bunicii, ei bine nu, este vorba despre un desert sățios, numai bun în orice moment al zilei.
Ingrediente:
- 1 mango copt
- 1 linguriță de extract de vanilie
- 180 g iaurt natural
- 100 g praf de granola
Granola este un aliment format din fulgi de ovăz, nuci, semințe, miere sau alți îndulcitori, cum ar fi zahărul brun, și uneori orez umflat, care este de obicei copt până când devine crocant, prăjit și auriu. Îl poți găsi în magazine sau îl poți înlocui cu amestec de cereale.
Mod de preparare:
- Decojiți mango
- Puneți-l într-un robot de bucătărie și amestecați-l până când devine omogen
sau
- Tăiați-l în bucăți mici.
- Amestecați vanilia și iaurtul într-un bol mic.
- Se așază în 2 vase portabile cu capac, cu puțin iaurt cu vanilie, apoi puțin piure de mango și un praf de granola. Repetați până când se termină totul.
- Puneți capacele și gata, potrivit rețetei.
Ca sfat, Jamie Oliver spune că "nu ezitați să amestecați fructele - încercați fructul pasiunii, fructele de pădure, merele sau perele fierte. Sau presărați deasupra puțină nucă de cocos deshidratată, care este deosebit de bună cu mango".
Rețeta aceasta are 325 de calorii, 11 grame de grăsime, 11.2g de proteină, 43.5g carbohidrați și 5.5g fibre.
Crezi că știi ce bei? Adevărul despre laptele "light" vs. laptele "degresat" te va face să citești etichetele de acum.
Ce se întâmplă dacă mânânci ardeii cu tot cu semințe? Detaliul pe care sigur nu l-ai știut despre semințele ardeilor.
Ce să bei dacă ai glicemia ridicată. 5 bături extraordinare pentru persoanele cu glicemie crescută.
Merită să renunți la zahăr? Uite ce se întâmplă în corpul tău când renunți la zahăr timp de 30 de zile. E uimitor! Ai face asta?
Asta se întâmplă dacă congelezi fructele și legumele. Răspunsul medicilor te va pune pe gânduri.
Conform unui nou studiu surprinzător, consumul de fructe uscate este legat de reducerea riscului de diabet de tip 2.
Rețetă de smoothie sănătos după masa de Paște.
Efectele negative ale apei cu lămâie. Ce se întâmplă dacă bei prea multă apă cu lămâie sau prea multă limonadă.
Cu ce să înlocuiești pesmetul, dacă nu îl ai în casă. Cele 8 soluții care te pot salva.
Când pui sarea în tocănițe sau ciorbe - la mijlocul gătitului sau la început? Greșeala pe care o fac mulți.
Rețeta de mic dejun ideală pentru pierderea în greutate. O femeie a slăbit 45 de kilograme cu ea.
Alimentele fermentate sunt "super-eroii" care îți întăresc imunitatea și te feresc de virusuri.