Leacul care îți curăță ficatul. Lidia Fecioru: „E ca o gură de aer pentru organism”

Cartofi puși la fiert. Foto. Pixabay

Lidia Fecioru ne-a explicat ce putem face în caz că suferim de ficat gras și nu ne simțim bine. Leacul cu cartofi este simplu de făcut, iar bioenergoterapeutul a dat rețeta:

„Avem un remediu foarte bun pentru toți cei care au un ficat mai gras, care au probleme cu ficatul, cu fierea, cu pancreasul. Se face o rețetă foarte interesantă.

Se pune un kilogram de cartofi necurățați, dar spălați bine, într-o cratiță, turnăm 6 litri de apă peste ei, punem un capac și îi lăsăm să fiarbă 4 ore.

După care luăm cartofii, punem puțină sare și îi pasăm și lăsăm acel piure la rece 6 ore. Deasupra va apărea o apă care ne trebuie de fapt.

Apa se bea așa: două linguri de 3 ori pe zi cu jumătate de oră înainte de masă timp de o lună și ne curăță organismul și ficatul.

E ca o gură de aer pentru organism” a spus Lidia Fecioru la Antena 3, sâmbătă seara.

Articole similare