De ce să pui lămâie în cafea. Trucul care îți transformă diminețile. 3 motive pe care le vei adora
Este ceva nemaipomenit să începi ziua cu o cană de cafea bună. Dar iată de ce să pui puțină lămâie în cafea.
O rețetă delicioasă pe care o poți încerca este - Ou în cuib de șuncă și cașcaval.
Aceasta este o rețetă simplă și rapidă, perfectă pentru micul dejun sau o gustare consistentă.
Ce să faci cu un avocado, două ouă și roșii: 2 rețete simple, rapide și gustoase din 3 ingrediente
Ingrediente:
- 4 felii de șuncă
- 4 ouă
- 100g cașcaval ras
- Sare și piper, după gust
- Mărar proaspăt tocat (opțional, pentru decor)
Instrucțiuni:
Preîncălzește cuptorul la 180°C.
Așază câte o felie de șuncă în fiecare din cele 4 cupe ale unei forme de brioșe sau a unei tăvițe pentru copt.
Presară aproximativ jumătate din cantitatea totală de cașcaval ras în interiorul fiecărei cupe, peste șuncă.
Sparge câte un ou în fiecare cupă, deasupra șuncii și cașcavalului.
Presară restul de cașcaval ras peste ouă.
Condimentează cu sare și piper după gust.
Pune forma de brioșe sau tăvița în cuptor și coace timp de aproximativ 10-15 minute, sau până când albușul ouălor este bine coagulat, dar gălbenușul rămâne ușor lichid în interior.
Odată ce ouăle sunt coapte în cuptor, scoate forma din cuptor și lasă-le să se odihnească timp de câteva minute înainte de servire.
Decorate cu mărar proaspăt tocat, dacă dorești.
Serviți ouăle în cuib de șuncă și cașcaval alături de o salată proaspătă sau pâine prăjită.
Această rețetă simplă îmbină aromele delicioase ale șuncii și cașcavalului, învăluite într-un ou cremos și savuros. Poftă bună!
Este ceva nemaipomenit să începi ziua cu o cană de cafea bună. Dar iată de ce să pui puțină lămâie în cafea.
Cu ce să înlocuiești pesmetul, dacă nu îl ai în casă. Cele 8 soluții care te pot salva.
De ce cafeaua nu este întotdeauna cea mai bună alegere dimineața? Iată băutura de 100 de ori mai bună decât cafeaua.
Lămâie în lapte - de ce să pui lămâie în lapte. Beneficii surprinzătoare și cum să folosești această combinație.
Cum faci să dispară mirosul de ceapă de pe mâini. Iată câteva trucuri și sfaturi practice.
Ce să bei dacă ai glicemia ridicată. 5 bături extraordinare pentru persoanele cu glicemie crescută.
Ți-au ieșit iar cartofii moi, lipicioși sau făcuți doar pe margini? Ține-i 10 minute în apă cu gheață și vezi diferența!
Alimentele fermentate sunt "super-eroii" care îți întăresc imunitatea și te feresc de virusuri.
Ce se întâmplă în corp atunci când mănânci ardei copți. Detaliul pe care trebuie să-l știi înainte să mai consumi ardei copți.
Așa reduci riscul de AVC. Un expert indică schimbarea alimentară simplă care poate face diferența.
De ce să faci gargară cu sare și apă caldă: un truc simplu pentru sănătatea gâtului.