De ce să faci gargară cu sare și apă caldă. Remediul banal pe care nu l-ai știut până acum
De ce să faci gargară cu sare și apă caldă: un truc simplu pentru sănătatea gâtului.
O rețetă delicioasă pe care o poți încerca este - Ou în cuib de șuncă și cașcaval.
Aceasta este o rețetă simplă și rapidă, perfectă pentru micul dejun sau o gustare consistentă.
Ce să faci cu un avocado, două ouă și roșii: 2 rețete simple, rapide și gustoase din 3 ingrediente
Ingrediente:
- 4 felii de șuncă
- 4 ouă
- 100g cașcaval ras
- Sare și piper, după gust
- Mărar proaspăt tocat (opțional, pentru decor)
Instrucțiuni:
Preîncălzește cuptorul la 180°C.
Așază câte o felie de șuncă în fiecare din cele 4 cupe ale unei forme de brioșe sau a unei tăvițe pentru copt.
Presară aproximativ jumătate din cantitatea totală de cașcaval ras în interiorul fiecărei cupe, peste șuncă.
Sparge câte un ou în fiecare cupă, deasupra șuncii și cașcavalului.
Presară restul de cașcaval ras peste ouă.
Condimentează cu sare și piper după gust.
Pune forma de brioșe sau tăvița în cuptor și coace timp de aproximativ 10-15 minute, sau până când albușul ouălor este bine coagulat, dar gălbenușul rămâne ușor lichid în interior.
Odată ce ouăle sunt coapte în cuptor, scoate forma din cuptor și lasă-le să se odihnească timp de câteva minute înainte de servire.
Decorate cu mărar proaspăt tocat, dacă dorești.
Serviți ouăle în cuib de șuncă și cașcaval alături de o salată proaspătă sau pâine prăjită.
Această rețetă simplă îmbină aromele delicioase ale șuncii și cașcavalului, învăluite într-un ou cremos și savuros. Poftă bună!
De ce să faci gargară cu sare și apă caldă: un truc simplu pentru sănătatea gâtului.
Medicul nutriționist desființează micul dejun cu ovăz. "Ovăzul nu este pentru oricine".
Alimentele fermentate sunt "super-eroii" care îți întăresc imunitatea și te feresc de virusuri.
Când pui sarea în tocănițe sau ciorbe - la mijlocul gătitului sau la început? Greșeala pe care o fac mulți.
Secretul pateului vegetal. Ingredientul cheie care îl face delicios. Rețeta e gata în 15 minute.
De ce această băutură japoneză a cucerit generația tânără. Iată cum o poți prepara corect și ce beneficii are pentru sănătate.
Laura Cosoi a dezvăluit rețeta de "coaste de porumb", o gustare ideală pentru vară.
Așa reduci riscul de AVC. Un expert indică schimbarea alimentară simplă care poate face diferența.
Pune o lămâie tăiată în dormitor înainte de culcare și vezi ce se întâmplă peste noapte. Rezultatul de va uimi!
De ce cafeaua nu este întotdeauna cea mai bună alegere dimineața? Iată băutura de 100 de ori mai bună decât cafeaua.