De ce e bine să pui puțin bicarbonat pe carne înainte de a o găti. Trucul gospodinelor de la țară
De ce e bine să pui puțin bicarbonat pe carne înainte de a o găti. Trucul gospodinelor de la țară.
Pierderea rapidă în greutate în general este pe termen scurt, fiind greu de menținut, ulterior, greutatea dobândită în urma unor diete. Asta vine și cu riscuri pentru sănătate, spun nutriționiștii.
Potrivit NHS, cea mai sigură rată de slăbire săptămânală este cuprinsă între 1 kg și 2 kg pe săptămână.
Cel mai sigur și mai eficient mod de a pierde în greutate (și de a menține greutatea scăzută) implică o combinație de factori:
Mănâncă mai des și puțin
Mănâncă la aceleași ore (mese regulate)
Mănâncă multe fructe și legume
Fă exerciții regulat
Bea multă apă
Consumă alimente bogate în fibre
Monitorizează aportul de calorii
Mănâncă porții mai mici
Nu te abține de la anumite alimente, ci redu consumul acestora
Redu consumului de alcool
Planifică-ți mesele în avans
Nu depozita mâncare nedorită
De ce e bine să pui puțin bicarbonat pe carne înainte de a o găti. Trucul gospodinelor de la țară.
Ți s-a spus să nu mănânci înainte de operație? S-ar putea să fi fost degeaba. Uite ce s-a descoperit.
Mâncatul la momentul potrivit este mai important decât somnul pentru sănătatea inimii. Dar ce înseamnă, de fapt, momentul potrivit.
Ai dureri de cap? Acest truc simplu de pe mână te poate salva. Cum te poți simți mai bine în câteva minute.
Andreea Mantea are probleme cu o măsea. De ce nu e bine să stai cu măseaua umflată și ce trebuie să faci?
6 plante mediteraneene care protejează împotriva bolilor cardiovasculare. Au un efect major.
Adormi instant! Trucul din medicina chineză care funcționează în 60 de secunde. Medicii sunt uimiți. Încearcă această tehnică secretă a chinezilor.