Alimente despre care nu știai că pot fi toxice. Atenție, în anumite situații pot să și ucidă!

Cireșe FOTO: pexels.com

Când consumați cireșe, evitați să mâncați și sâmburii deoarece sunt toxici: conțin cianură. La fel și semințele de mere. Dacă vă place nucșoara în dulciuri nu o mâncați cu lingurița. Are un ulei ce poate provoca halucinații, somnolență, amețeli, confuzie și convulsii. Specialiștii vă recomandă să nu mâncați cartofi verzi, frunze de rubarbă, migdale amare, anumite ciuperci și fructe stea, potrivit medicinenet.com.

Mai multe detalii despre alte alimente cu substanțe otrăvitoare puteți citi AICI.

Articole similare

De ce NU e bine să folosești telefonul în baie

24 feb 2025, 09:16
Chiar dacă poate fi tentant să îți folosești telefonul în baie pentru divertisment sau multitasking, există riscuri pentru sănătate și posibilitatea deteriorării dispozitivului la care nu...